Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2018. 13:03

Pandica, procitala sam sve postove, pa pomalo hvatam ;) 
    Ja imam 27, u braku, i nazalost ne radim jer sam vec  na komplikacijama pa se jos privikavam biti doma..
    Imam 59/167, nadam se da se necu puno udebljati u T.
    Sta danas kuhate? Mi cemo chilli con carne, moja zelja :D

christyy
    15. Veljača 2018. 13:14

Ja imam 26, u braku sam i radim... cca 50kg na 164 (nisam se dugo vagala al pretpostavljam da je oko 50 jer sam se udebljala preko zime XD)

Isssa
    15. Veljača 2018. 13:35

PlavaBorovnica

Isssa

Cure jel vas probode kod jajnika kad se naglo okrenete? Meni se u zadnjih tjedan dana to događa 😐, jel' to normalno?

Bog Issa,mene zna probost kod naglih pokreta (npr kihanje). Spomenula sam to gin., rekla mi je da se maternica rasteže pa zato, i da "jajnici ne bole" Haha, nemam pojma. Ja isto pripazim kod naglih pokreta, jer mi se ne sviđa taj osjećaj.
    Hvala pandiceLolypop, čestitam! Samo folnu pijem zasad, na prvom pregledu gin je rekla da nastavim samo s folnom.
    Imam stablo naranče u vrtu, pa od tud crpim vitamine.

Ni meni se nikako ne sviđa ta bol, treba se naviknuti na "drugo stanje" 😀

losah
    15. Veljača 2018. 14:52

Pozdrav curke i nove trudnice dobrodošle..pričale ste o umoru,i ja sam stalno umorna. Pogotovo popodne. Samo bi spavala...
    Ali frendice koje su rodile kažu da je to normalno, da prođe nakon 3 mjeseca :)
    Uf koja tema, kile, najdraža ženska tema :) 169/62kg. u braku, 30g.

Isssa
    15. Veljača 2018. 15:12

Auuuuu, kile, do sad sam dobila 3, tako da sam na 70kg/162, u braku, prvi bebač 😀

Isssa
    15. Veljača 2018. 15:12

Isssa

Auuuuu, kile, do sad sam dobila 3, tako da sam na 70kg/162, u braku, prvi bebač 😀

I 32 godine

sarajka
    15. Veljača 2018. 15:23

christyy

sarajka

christyy

Curke evo mene sa pregledaSve je u redu, sve napreduje onako kako i treba, plod je 6,6mm i srce kuca ko ludoUzeo mi je papu i naručena sam sljedeći put za mj dana a do tad trebam izvaditi krv i dati mokraću. I dobila sam neke vitamine… Sve u svemu za sada sve ide uredno a meni je velikoo olakšanje sada…
    I da, dobila sam slikice sa ultrazvuka tako da imam savršen poklon za dati mužu za Valentinovo

Bravo christyy! Vidis da je sve u redu! 😊 I ja trebam uraditi nalaze do sljedećeg pregleda. A sto se vitamina tice rekao mi je , zasad, da pijem samo Folnu…

Daa, Bogu hvala… sad mi je puunoo lakse.. Kad je tebi sljedeći pregled? ja sam tek za mj. dana

Meni je rekao za tri tjedna, jedan je vec prosao tako da je sljedeći za 15 dana. 🙂 Danas sam isla dati krv i urin na analizu, i krvnu grupu i RH faktor da mi odrede...Moramo biti strpljive, samo neka sve bude u redu! 😊

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

15. Veljača 2018. 15:24

Ja imam 25, u braku sam prva beba mi je.  170cm/59kg 😁

sarajka
    15. Veljača 2018. 15:26

E, ovako : 34 godine, u braku, zaposlena ali trenutno na bolovanju, prva bebica, 171 cm/70 kg. 🙂

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• NemamNadimak77
    15. Veljača 2018. 15:36

U braku, 31 godina...u radnom odnosu, od ponedjeljka na bolovanju. Prva beba. Kile...ne želim podijeliti to s vama mršavicama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.