Ja sam prosli tjedan rekla određenom krugu ljudi, ali evo ovaj tjedan na bolovanju pa ce se vjerojatno vijest proširiti...isla sam onda javiti osobama za koje sam htjela da cuju od mene.
Sad još razmisljam kako mi je i subotu doktorice rekla da su mi jajnici uvećani...zna li netko zbog cega bi to moglo biti?
ja sam rekla prosli tjedan, tako da mi stignu naci zamjenu jer mi je bas lose. a kako je u prizemlju firme tvornica hrane, ti mirisi mi jako smetaju i jedva izdrzim..
Kod mene zna samo kolegica iz ureda. I to mi je slučajno izletilo prije nekih tjedan dana. A ostatku firme i nadređenome ću reći u petak. To je onda 3 mjeseca i najrizičniji period je prošao . Ma ja se relativno dobro osjećam, pa nekako nisam htjela da se pročuje tak. Vidjet će na kraju krajeva svi..
Ide netko ovaj tjedan na pregled?
Bokić mamice 😊 mi obavili prvi pregled. Užasno sam se stresirala za bezveze. Pregled mi je bio odličan, čak smo i novog tateka pozvali unutra na ultrazvuk 😍 nismo se sjetili u toj euforiji niti ekran slikati, a slikicu nismo dobili 😂 Ugl. imamo 6 tjedana i 1 dan i srčeko nam kuca 😍 Dobila sam uputnice za vađenje krvi i za kontrolu štitnjače. Jel normalno da šalju to za šritnjaču, nisam do sad nikakvih problema imala i ne kužim zašt. I dobila sam tablete folne kiseline. I tako, sad uživamo do 5.3 kad smo opet naručeni 😍
Bokić mamice 😊 mi obavili prvi pregled. Užasno sam se stresirala za bezveze. Pregled mi je bio odličan, čak smo i novog tateka pozvali unutra na ultrazvuk 😍 nismo se sjetili u toj euforiji niti ekran slikati, a slikicu nismo dobili 😂 Ugl. imamo 6 tjedana i 1 dan i srčeko nam kuca 😍 Dobila sam uputnice za vađenje krvi i za kontrolu štitnjače. Jel normalno da šalju to za šritnjaču, nisam do sad nikakvih problema imala i ne kužim zašt. I dobila sam tablete folne kiseline. I tako, sad uživamo do 5.3 kad smo opet naručeni 😍
Dobro došla
Normalno je da kontroliraju štitnjaču. Mene je isto odmah poslao na to. Isto mi je prvi pregled bio sa 6 tjedana. To je normalno, štitnjača zna malo zezati u trudnoći, ali nije to ništa što se ne može iskontrolirati..Ne brini se
Ja idem u petak na pregled. Muci me puno toga, puno pitanja, puno strahova. Noćas sam imala noćnu moru da sam izgubila bebu. Inače se jako noću znojim
Ja idem u petak na pregled. Muci me puno toga, puno pitanja, puno strahova. Noćas sam imala noćnu moru da sam izgubila bebu. Inače se jako noću znojim
Ista stvar i kod mene...znači nenormalno se svaku noć znojim da sam par puta kosu fenom sušila u srid noći...i nedavno sam imala istu noćnu moru da sam počela krvariti i da bebe više nema...od tada sam u grču i čekam svoj pregled da odahnem.... meni je moja također uz potpunu krvnu sliku, krvnu grupu dala i da provjerim i hormone štitnjače i da joj donesem nalaze do sljedećeg pregleda... tako da je to valjda praksa... što se tiče posla i okruženja, svi su skužili i bez da sam rekla...s tim da sam šefu prvom rekla jer mi nebi bilo u redu da se govorka okolo a da on ne zna..ovako sam mirna...
Sanjamo dnevne strahove...ja nemam nikakvih slicnih problema, osim nabreknutih cica...imam ih i viska. Al danas sam extra zivcana i mucno mi je a nikako nista van. Meni 3.pregled u petak, nadam se da ce tad bit sve ok i da ce mi prorijediti preglede...
Garavusa, mini_me, sve sam to i sama prošla. Od kad sam saznala termin pregleda, nossm se pošteno naspavala, a niti najela. Totalno sam bila van sebe, sa odvratnim predosjećajem. Al sve je to normalno. Sada samo pozitivno i razmišljajte o tome da svojim sekiranjem sekirate i svoju malu kuglicu kojoj srce kuca triput beže nego vama. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji