Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2018. 16:59

Sve neke mlade fit zenske, nema sta!
    Meni je slijedeci pregled u pon, jedva cekam :)

koskica
    15. Veljača 2018. 18:23

Ja moram isto prešišati mršavice. 29 god, u braku, zaposlena (ali na porodiljnom), treća trudnoća, ali imam samo jednu bebu od 9,5 mj, 174cm 85-87 kg kod mene to jako varira ovisno što jedem. 
    Nemamnadimak77 evo ti kolegice u kg. 

url=https://lilypie.com]

PlavaBorovnica
    15. Veljača 2018. 18:28

A ljudi moji, većina vas su oko 25 i neke niske kile...
    Ja sam vjerojatno najveće dijete među vama, al ne po godinama. 28g, zaručena, 178/79. Radim. 
    Prva trudnoća, prvi zaručnik, prvi put da imam tolko kila, iako radim već godinama još se nisam naviknula na to da nisam više studentica.

PlavaBorovnica
    15. Veljača 2018. 18:32

Drago mi je Issa da sve ide kako treba!

PlavaBorovnica
    15. Veljača 2018. 18:33

I nestrpljiva i christy...jesam smotana

• Bruncili
    15. Veljača 2018. 18:55

Evo i mene sa pregleda...bebac ima oko 1 cm, uzv kaze da cemo doci 4.10 na svijet, srce kuca ko veliko i ginekolog je jako zadovoljan. Preporucio mi je da napravim harmony prenatal test jer cu imati 32 kad rodim, a to je prvo dijete (nakon spontanog). Naravno na to sam pristala bez obzira na cijenu, 12.3 imam opet pregled...

• Socka2501
    15. Veljača 2018. 19:41

Bokić, evo da se i ja priključim 😂
    27 godina, udana, od danas i zaposlena, prva trudnoća - jučer smo ušli u 7.tjedan. O kilaži neću jer sam van sve konkurencije vas mršavica 😂😂

Nina ❤
    15. Veljača 2018. 19:46

Pozdrav svim trudnicama! Ja vam se pridruzujem sa 6+6 tj po zm. Prokrvarila sam prije desetak dana(5+1) i od onda sam na utrogestanima 3×2. Vidjela se gv 11 mm unutar koje je bila i zumanjcana vrecica, a sljedeci pregled imam 20.2. i nadamo se vidjeti i srceko kako kuca. Inace imam jednog velikog decka od 6,5 godina 😊

• NemamNadimak77
    15. Veljača 2018. 19:55

Nina ❤

Pozdrav svim trudnicama! Ja vam se pridruzujem sa 6+6 tj po zm. Prokrvarila sam prije desetak dana(5+1) i od onda sam na utrogestanima 3×2. Vidjela se gv 11 mm unutar koje je bila i zumanjcana vrecica, a sljedeci pregled imam 20.2. i nadamo se vidjeti i srceko kako kuca. Inace imam jednog velikog decka od 6,5 godina 😊

Nina, nas dvije smo skoro u dan. Kad ti je bila zm? Meni 1.1.
    Ja na kontrolu idem 21.2.
    Jel mi mozes ako ti nije problem opisati krvarenje?

Nina ❤
    15. Veljača 2018. 20:12

Zm mi je bila 29.12. ciklusi mi inace variraju po nekoliko dana. Nakon wc-a na papiru sam primijetila roskasti iscjedak i prestrasena odmah iduci dan kod ginice, rekla je da mi cerviks krvari izvana (vjerojatno od jacih grceva), al ostalo sve ok i bas me umirila. Imala sam poslije toga dan-dva smeckasto krvarenje, al su utrogestani sve sredili i sad cekamo sljedeci pregled 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.