Sve neke mlade fit zenske, nema sta!
Meni je slijedeci pregled u pon, jedva cekam :)
Ja moram isto prešišati mršavice. 29 god, u braku, zaposlena (ali na porodiljnom), treća trudnoća, ali imam samo jednu bebu od 9,5 mj, 174cm 85-87 kg kod mene to jako varira ovisno što jedem.
Nemamnadimak77 evo ti kolegice u kg.
url=https://lilypie.com]
A ljudi moji, većina vas su oko 25 i neke niske kile...
Ja sam vjerojatno najveće dijete među vama, al ne po godinama. 28g, zaručena, 178/79. Radim.
Prva trudnoća, prvi zaručnik, prvi put da imam tolko kila, iako radim već godinama još se nisam naviknula na to da nisam više studentica.
Evo i mene sa pregleda...bebac ima oko 1 cm, uzv kaze da cemo doci 4.10 na svijet, srce kuca ko veliko i ginekolog je jako zadovoljan. Preporucio mi je da napravim harmony prenatal test jer cu imati 32 kad rodim, a to je prvo dijete (nakon spontanog). Naravno na to sam pristala bez obzira na cijenu, 12.3 imam opet pregled...
Bokić, evo da se i ja priključim 😂
27 godina, udana, od danas i zaposlena, prva trudnoća - jučer smo ušli u 7.tjedan. O kilaži neću jer sam van sve konkurencije vas mršavica 😂😂
Pozdrav svim trudnicama! Ja vam se pridruzujem sa 6+6 tj po zm. Prokrvarila sam prije desetak dana(5+1) i od onda sam na utrogestanima 3×2. Vidjela se gv 11 mm unutar koje je bila i zumanjcana vrecica, a sljedeci pregled imam 20.2. i nadamo se vidjeti i srceko kako kuca. Inace imam jednog velikog decka od 6,5 godina 😊
Pozdrav svim trudnicama! Ja vam se pridruzujem sa 6+6 tj po zm. Prokrvarila sam prije desetak dana(5+1) i od onda sam na utrogestanima 3×2. Vidjela se gv 11 mm unutar koje je bila i zumanjcana vrecica, a sljedeci pregled imam 20.2. i nadamo se vidjeti i srceko kako kuca. Inace imam jednog velikog decka od 6,5 godina 😊
Nina, nas dvije smo skoro u dan. Kad ti je bila zm? Meni 1.1.
Ja na kontrolu idem 21.2.
Jel mi mozes ako ti nije problem opisati krvarenje?
Zm mi je bila 29.12. ciklusi mi inace variraju po nekoliko dana. Nakon wc-a na papiru sam primijetila roskasti iscjedak i prestrasena odmah iduci dan kod ginice, rekla je da mi cerviks krvari izvana (vjerojatno od jacih grceva), al ostalo sve ok i bas me umirila. Imala sam poslije toga dan-dva smeckasto krvarenje, al su utrogestani sve sredili i sad cekamo sljedeci pregled 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji