Borovnice i ja sam imala tako par dana pa mi je prestalo.. Rekla sam doktoru i nije nista rekao, pogledao me i sve je ok.. Od tada nemam vise takav iscjedak 😊
Jutro klokanice moje. Kod mene novost - spucale me mučnine. Da ne govorim koliko sam osjetljiva na mirise, pa čak i na vlastiti - jer se dosta znojim noću. Otkako sam trudna konstantno imam ili konfuzne snove ili noćne more, ali ne bih rekla da neke strahove kanaliziram jer stvarno sam nepopravljivi optimist otkako sam trudna.
christyy - sretno na pregledu, javi kako je prošlo. :-*
Jedva čekam petak
NemamNadimak77, da razumijem. Pratim svoje tijelo i što se događa, zasad mi se to čini u redu. Ja sam postala ranoronioc od početka trudnoće, bez obzira kad idem spavati i na posao, buđenje je između 6-7. Ali kad imam priliku, produžim izležavanje bar još pola sata.
Curke evo mene sa pregleda Sve je u redu, sve napreduje onako kako i treba, plod je 6,6mm i srce kuca ko ludo
Uzeo mi je papu i naručena sam sljedeći put za mj dana a do tad trebam izvaditi krv i dati mokraću. I dobila sam neke vitamine... Sve u svemu za sada sve ide uredno a meni je velikoo olakšanje sada...
I da, dobila sam slikice sa ultrazvuka tako da imam savršen poklon za dati mužu za Valentinovo
Bokic cure :)
Borovnice drago mi je da si smirena. I ja sam u prvoj trudnoci imala 2 puta takav iscjedak. Narsvno isla sam kod dr ali mi je lijepo objasnila da se u tijelu svasta dogada pogotovo u prvim tjednima i da je i vecini slucajeva to normalna pojava dok naravno nema svjeze krvi. Tako da drugi put kad mi se ponovilo ipak sam pricekala i nakon 2 dana prestalo i nista vise od onda :)
Christy bas mi je dragoo ❤
Meni iduci pregled tek 5.3.huh a sutra moram kod dr zbog stitnjace :( sigurno ce mi dat neke tablete
Cure jel vas probode kod jajnika kad se naglo okrenete? Meni se u zadnjih tjedan dana to događa 😐, jel' to normalno?
Cure evo i mene nisam jos obavila prvi pregled iduci tjedan jedva cekam, prije koji dan sam ugledala + za sada samo male grčeve osjecam i to je to....zanima me sto pijete od vitamina ja pijem folacin a mislim se mogu li jos kupiti elevit ili neki prenatal ili je to previše...sto mislite? Pozz svima
Cure evo i mene nisam jos obavila prvi pregled iduci tjedan jedva cekam, prije koji dan sam ugledala + za sada samo male grčeve osjecam i to je to….zanima me sto pijete od vitamina ja pijem folacin a mislim se mogu li jos kupiti elevit ili neki prenatal ili je to previše…sto mislite? Pozz svima
Meni je gin rekao da si uzmem ili Elevit ili PreMama... Ako već piješ nešto onda ti nije potrebno
Cure jel vas probode kod jajnika kad se naglo okrenete? Meni se u zadnjih tjedan dana to događa 😐, jel' to normalno?
Bog Issa, mene zna probost kod naglih pokreta (npr kihanje). Spomenula sam to gin., rekla mi je da se maternica rasteže pa zato, i da "jajnici ne bole" Haha, nemam pojma. Ja isto pripazim kod naglih pokreta, jer mi se ne sviđa taj osjećaj.
Hvala pandice
Lolypop, čestitam! Samo folnu pijem zasad, na prvom pregledu gin je rekla da nastavim samo s folnom.
Imam stablo naranče u vrtu, pa od tud crpim vitamine.
Lolypop folna se preporuca prva 3.mj kasnije neki vitamini. Ne valja kombinirati oboje. Ja sam folnu prestala pit jer mi je stvarala velike mucnine tako da sad pijem samo elevit pa cu kasnije elevit 2.
I mene zna probost tako :/
Sortiraj odgovore
Najstariji