Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Socka2501
    11. Veljača 2018. 13:20

Lijepo je čitati pozitivne vijesti 😊 
    evo mi odmaramo. Malo se uznemirim kad znam što me sutra čeka, al šta je tu je. Držte fige da je sve ok 😊

11. Veljača 2018. 13:59

Socka, ma drukcije necemo niti misliti :-*

• pandica1805
    11. Veljača 2018. 15:06

Bokic :)
    Pa po meni mirovanje je i sjedeci polozaj tj bitno ds nije hodanje i neki fizicki napori ono samo na wc i natrag. Nemoj cak niti kuhat nista nek ti netko u krevet donese jest. 
    Mi evo odmaramo i uzivamo u nedjelji ali ne idemo nikida jer je jako hladno..

christyy
    12. Veljača 2018. 08:21

Curke šta je sa ovim spamovima? jel se i vama pojavljuju? jedva sam našla temu...

• pandica1805
    12. Veljača 2018. 08:36

Meni je non stop otovrena ova tema i samo refresham da mi se ucitaju nove poruke heh 
    Kako ste danas cure? Nesto vas nema..

christyy
    12. Veljača 2018. 08:39

Hahah, ja sam na poslu pa kad dođem ujutro moram se ispočetka logirati 

Isssa
    12. Veljača 2018. 09:27

Jutro  😀
    Počele su mi mučnine a mislila sam da ih neće biti 😓, sad sam u 11 tjednu. Muka mi je od jače hrane i mirisi su mi počeli smetati 😥. Sad bi svima lagano trebale prestati a meni tek počinju 😑, koji sam ja Antun Tun 😂😂😂😂
    Kak se vi osjećate, jel' vam prestaju lagano ili su prisutne i dalje????

Jane_Doe
    12. Veljača 2018. 09:35

jutro cure, bas ste se raspisale 
    ja se nikako ne stignem javljati..uhvatim vremena jedino dok sam na poslu...

mene mucnine i dalje drze, za vikend sam bila malo vani s malom jer je bilo lijepo vrijeme a ostalo sam prelezala. nisam sposobna nit skuhat nit ista..hlace me vec stezu, imam osjecaj da sam ko balon 

losah
    12. Veljača 2018. 09:39

Jutro cure, točno znam ovaj osjećaj kao balon. Muž mi stalno govori to je normalno pa trudna si...ali ne mogu se naviknut na taj osjećaj balona . Uf ja čekam da mučnine prođu, kao u 12 tjednu prolaze, brojim još tih 5 dana, nadam se da će proći 
    Jeste rekle na poslu za trudnoću?

Isssa
    12. Veljača 2018. 10:00

Ja sam obrtnik i inače sam radila po 10 sati na dan, sad primjećuju da me nema više toliko na poslu pa su se počeli brinuti da sam bolesna pa govorim da sam trudna i da nesmijem više toliko raditi 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.