Lijepo je čitati pozitivne vijesti 😊
evo mi odmaramo. Malo se uznemirim kad znam što me sutra čeka, al šta je tu je. Držte fige da je sve ok 😊
Bokic :)
Pa po meni mirovanje je i sjedeci polozaj tj bitno ds nije hodanje i neki fizicki napori ono samo na wc i natrag. Nemoj cak niti kuhat nista nek ti netko u krevet donese jest.
Mi evo odmaramo i uzivamo u nedjelji ali ne idemo nikida jer je jako hladno..
Curke šta je sa ovim spamovima? jel se i vama pojavljuju? jedva sam našla temu...
Meni je non stop otovrena ova tema i samo refresham da mi se ucitaju nove poruke heh
Kako ste danas cure? Nesto vas nema..
Hahah, ja sam na poslu pa kad dođem ujutro moram se ispočetka logirati
Jutro 😀
Počele su mi mučnine a mislila sam da ih neće biti 😓, sad sam u 11 tjednu. Muka mi je od jače hrane i mirisi su mi počeli smetati 😥. Sad bi svima lagano trebale prestati a meni tek počinju 😑, koji sam ja Antun Tun 😂😂😂😂
Kak se vi osjećate, jel' vam prestaju lagano ili su prisutne i dalje????
jutro cure, bas ste se raspisale
ja se nikako ne stignem javljati..uhvatim vremena jedino dok sam na poslu...
mene mucnine i dalje drze, za vikend sam bila malo vani s malom jer je bilo lijepo vrijeme a ostalo sam prelezala. nisam sposobna nit skuhat nit ista..hlace me vec stezu, imam osjecaj da sam ko balon
Jutro cure, točno znam ovaj osjećaj kao balon. Muž mi stalno govori to je normalno pa trudna si...ali ne mogu se naviknut na taj osjećaj balona . Uf ja čekam da mučnine prođu, kao u 12 tjednu prolaze, brojim još tih 5 dana, nadam se da će proći
Jeste rekle na poslu za trudnoću?
Ja sam obrtnik i inače sam radila po 10 sati na dan, sad primjećuju da me nema više toliko na poslu pa su se počeli brinuti da sam bolesna pa govorim da sam trudna i da nesmijem više toliko raditi 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji