Znate što me izluđuje trenutno? Otkad me boli grlo i nos curi stalno kišem. Znate koliko sam se puta popiškila malo kad kihnem? Svaki put! 😤😤😂😂 strašno. 🤦♀️🤷♀️
Znate što me izluđuje trenutno? Otkad me boli grlo i nos curi stalno kišem. Znate koliko sam se puta popiškila malo kad kihnem? Svaki put! 😤😤😂😂 strašno. 🤦♀️🤷♀️
I meni tocno tako! 😂 stalno nosim dnevni ulozak, vec sam mislila da sam jedina 🙈🙈
I meni tocno tako! 😂 stalno nosim dnevni ulozak, vec sam mislila da sam jedina 🙈🙈
😂 i ja ga nosim stalno. Što ću... tko će se presvlaciti 10 puta dnevno.🤷♀️😒
😂 i ja ga nosim stalno. Što ću… tko će se presvlaciti 10 puta dnevno.🤷♀️😒
I ja se pridruzujem 😂😂
😂 i ja ga nosim stalno. Što ću… tko će se presvlaciti 10 puta dnevno.🤷♀️😒
I ja se pridruzujem 😂😂
Dobrodosla u klub popisanaca! 😂😂😂
Plava borovnica čestitam na ulasku u bračnu luku i želim vam mirno more 😀
Hahahahaha, usle smo u klub iz kojeg se vise ne izlazi 😂😂
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Evo ja budna od 4..
Stavila veš van, uključila još jednu mašinu..i mislim si kako bi mogla zaliti cvijeće..
Osjetim da se i bebica probudila i njoj je dosta spavanja
Što ćete raditi danas?
I ja se danas malo ranije probudila, u 6. :)
Jedno pitanje... da li sise rastu cijelu trudnocu ili nekad malo stanu?
Sortiraj odgovore
Najstariji