Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    08. Svibanj 2018. 11:48

Meni je tako dugo čekati mjesec dana 😀
    Ajoj, ja baš slabo fotkam trbuh, mogla bi, već je ogroman, u ništa od stare robe ne stanem😂

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

christyy
    08. Svibanj 2018. 11:50

TrudnasamTeta90  i ja sam prekojučer prvi put osjetila bebu i od tad ju baš često osjetim, evo i upravo sad  

• Malaja12
    08. Svibanj 2018. 11:58

Cure zna koja kada sjedaju novci od komplilacija na račun? 

08. Svibanj 2018. 12:04

Nas_bebac, evo link: 
    http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
    Tu pise za svaki mjesec kad se isplacuju komplikacije. Ovaj mjesec sjedaju 18.5., obicno je uvijek u to vrijeme, do 20. u mjesecu.

joNNa
    08. Svibanj 2018. 12:12

Teta90 dobro sam,bila sam uvijek dobro ,nikakvi bolovi.Nema nikakvih krvarenja .Nisam se nekako bojala jer sam znala da ako je pobačaj mora boliti. 
    Baš lijepo ♥️ Bebica aktivna. 
    Ja u petak imam kontrolu . A za dva tjedna se nadam saznati spol ♥️

joNNa
    08. Svibanj 2018. 12:13

christyy predivno. Volimo aktivne bebe ♥️

08. Svibanj 2018. 12:23

Trudnasam, nevezano za temu, ali pobacaj ne mora boljeti, ja nisam znala 4 tjedna da sam imala spontani.
    Sretno u petak na pregledu :)

• LadyDi19
    08. Svibanj 2018. 12:24

Hello curke, evo bila na kontroli sve je ok, beba se opet razmahala, ima 6.5 cm.. Rastemo pomalo.. Kontrola opet za 2 tjedna jer sam dobila vaginalete, papa pokazuje neku upalicu.. To je to. 
    Blago vama sa tim pokretima, ja jedva cekam da osjetim svog bebaca.. ☺️ 

joNNa
    08. Svibanj 2018. 12:30

Teta90

Trudnasam, nevezano za temu, ali pobacaj ne mora boljeti, ja nisam znala 4 tjedna da sam imala spontani.
    Sretno u petak na pregledu :)

Hvala. Da ali to je bilo u prvom tromjesečju. Kada su pobačaji "normalni" . 

Dea_Rene
    08. Svibanj 2018. 12:34

Teta90

Dea_Rene, nemoj imati strah, sad smo u sigurnim tjednima, najkriticnije razdoblje je proslo :)
    Uzimas jos nesto od terapije osim heparina?

Ja sam na inekcijama clexane, osim toga nis ne uzimam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.