Hvala vam svima na čestitkama 😊💞
Za vas koje muči što ne osjetite pokrete, razumijem vas i ja sam nestrpljiva. Zadnjih 20 dana povremeno bih osjetila "meskoljenje", "plivanje" unutar trbuha i tek jučer, pred 21. tjedan lupkanje. Cijeli dan😍
Sad vidim kako mi se trbuh pomiče, uvijek je malo veći na lijevu stranu.
Plava Borovnica - čestitke i od nas.
Dija85 - jel sada dobro? Nema više bolova?
christyy, teta i ostale koje osjetite bebu - ljubomorna sam na vas skroz.Ja još ništa ne osjetim
i sad se već pomalo i brinem
Ako misliš na moje grlo i izmučeni i crveni nos i dalje je to prisutno. 😣 ali proći će. Kupila sam si neke isla septolete i pijem čajeve.
Ja isto ne osjetim bebu. Znam da je rano, rekao je ginekolog oko 20. Tjedna. Ali jedva čekam, pregled je tek 17.5.
Isli smo danas prijaviti privremeno boravište i ajme sat vremena bili u policiji. Boze svasta…
Imamo isti dan pregled, ne mogu dočekati! 😊
Ja još uvijek ne osjetim bebu, ali je prva trudnoća i posteljica sprijeda pa se još ne brinem. Nemam ni trbuh još baš, malu lopticu koju sam imala i prije trudnoće (špek 😂) ali je sada tvrđe.
Plavaborovnica, čestitam i želim vam svu sreću u daljnjem zajedničkom životu! 🎉
Dragi i ja smo odlučili isto to obaviti prije nego dođe beba, tako da smo se odlučili krajem 6.mjeseca kod matičara i večera s najbližima, kako smo i htjeli 😊
Teta 90 - je, posteljica mi je sprijeda, valjda zato ne osjetim
TInchi - ja stalno mislim na onaj kolač sa šumskim voćem kojeg je netko bio postao. AAAAAAAAAAAAAA luda sam.
christyy - Koliko su meni rekli, bebi se ne smiju dugo držati nogice raširene kao što je na ovoj slici u nosiljki. Navodno zbog kukova. Ali provjeri da ne bi bilo da si svatko daje za pravo "savjetovati" o nošenju djece a na kraju bude prezentacija proizvoda a ne radionica pravilnog nošenja.
TInchi - ja stalno mislim na onaj kolač sa šumskim voćem kojeg je netko bio postao. AAAAAAAAAAAAAA luda sam.
christyy - Koliko su meni rekli, bebi se ne smiju dugo držati nogice raširene kao što je na ovoj slici u nosiljki. Navodno zbog kukova. Ali provjeri da ne bi bilo da si svatko daje za pravo "savjetovati" o nošenju djece a na kraju bude prezentacija proizvoda a ne radionica pravilnog nošenja.
Ma znam da su cure ovdje pricale za te nosiljke i kako ih vecina zeli ali nisu bas upoznate s tim koju nosiljku odabrati i to. Ja nisam bas za to nosenje vise sam za kolica al svatko ima svoje naravno. Na ovo sam naletila pa eto samo ako nekoga zanima...
Nisi u pravu.. Ovo je ergo jedna od preporučljivih... Noge bebi prirodno idu u žabicu dok leže i nose se u tom položaju od rođenja koliko god dugo melite.. U ovoj nosiljci tek od 3.5 kg iliti nakon navršenih mjesec dana do tada se preporuča tkana marama, elastična i ring sling.. Evo jedan članak o nošenju i njegovim prednostima spram ležanja u kolicima
https://nosenjebeba.com/2018/02/23/nosenje-novorodencadi/
https://nosenjebeba.com/2016/05/07/najznacanije-prednosti-nosenja-beba-i-znanstveno-dokazane-dobrobiti/
Molim Vas da svaka odvoji vremena i dobro se informira radi sebe i bebe i kukova razvoja i napretka
I za zbližavanje i dojenje i za grčeve i za socijalizaciju.. Dovoljna će biti ova dva članka što sam ubacila za početak i stvarno pročitajte uz kavicu
I teta savjetnica koja će biti na radionici je jedna od admina stranice nošenje i babywearing i dugogodišnja obrazovana i certificirana edicirana il kako se to već sve kaže savjetnica.. Ovo je prestavljanje nove linije erga prozračnijeg i tanjeg za nošenje preko ljeta.. Nažalost ovaj forum neda edit postova pa moram ovako kako se sjetim napisat :D inače imaju tete šivalice čiji handmade promoviraju savjetnice jer budu jeftinije a ispravne i ne plaćaš "ime" nego ručni rad
Ja imam u naselju jednu savjetnicu, tako da cu svakako kad dode vrijeme za to nju zamoliti da mi dode pomoc sa namjestanjem bebe 😊 za pocetak planiram maramu a kasnije neku od nosiljki, freda bazzinga... Ja vec neko vrijeme pratim grupu za nosenje, a nadam se da ce i u ri biti organizirana kava bebo nosilica pa da cu moc vidit i isprobat koja ce najbolje odgovarat. I dragi ima jaku zelju za nosenjem pa mi je to super 😊
Plava Borovnica - čestitke i od nasss puno zdravlja srece i svega sta si pozelite 😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji