Koristim od mustele kremu za strije, bijela tuba s crvenim slovima. Bila je krema za strije + krema za otecene noge kod trudnica gratis pa sam se pocastila.
Ja sam i dalje na istom broju grudnjaka. I dalje mj je 2 polunorazna 😂😂 kako je napisala Isssa plivadonceki 😂😂😂
A ja sam se mazuckala i prije trudnoce jer mi je koza suha pa sam nastavila sa istim uljima. Kombiniram bademovo ulje i ulje argana
Doro jutro curke. Znaci nesanica ili cudan ritam spavanja vlada kod svih. Ono sto mene zanima je da li i vi kao ja nemate vise razumijevanja za odredjene izjave okoline? Prije bih kulturno odsutila i vecinom me ne bi dotaknulo. Sad...jednostavno nemam takta i samo odbrusim natrag. Trenutno se razmisljam kako bi bilo bolje da sam cijelo vrijeme bila takva, mozda si ne bi dopustila ni sad takve izjave. Primjer je da mi je prekjucer sefica rekla da sam se dobrano prosirila! Bahato sam odg da sam dobila 2.5kg i da bi bilo cudno da na pola trudnoce nisam pocela mijenjat fizionomiju. Da se razumijemo, odavno vec nisam twiggy al brate mili kako mozes takve stvari komentirati.
Ljetna_dama Ja koristim onu od biobaze. Baš sam se počela sad često mazat, strah me tog pucanja a sklona sam strijama jer ih već imam par na bedrima. Isto imam tetovažu al na boku sa strane (nadam se da se tu neću počet širit al ipak mažem-Just in case ).
Dea_Rene i ja si razmišljam radije kupiti ulje, imam osjećaj da bolje djeluje od kreme koja se po meni prebrzo upije. Đabe sam bacila 60 kn Mislim da je Crna pisala za neko ulje i da maže na mokru kožu, nisam sigurna a nisam si zapisala jaoo
Ja sam se sa prvim mazala uredno od prvog dana pa sam popucala po guzi i grudima, sa srugim se nisam nista mazala pa sam dobila jos koju na guzi. Sad se tu i tamo svake prestupne namazem. Ali jos nisam dobila novih. Mislim da tu ima genetika puno veze.
Ali bravo za pregled. Koji si tjedan ?
Bruncili e te žene si svašta dopuštaju. Ja sam se neku noc u snu izišla na bivšu šeficu ,tako se dobro osjećam kada na bezobrazluk odgovorim odgojnom jer inače nisam takva . Za sada je samo u snovima 😂ali sutra dan se osjećam tako moćno 😂.
Moje cice su pozamašne sada . Usudila bih se reći da su dva broja veće , mada neznam . Kupila sam grudnjak za dojenje ali mi je i on malen, mada udobniji od netrudnickih 🙂
Doro jutro curke. Znaci nesanica ili cudan ritam spavanja vlada kod svih. Ono sto mene zanima je da li i vi kao ja nemate vise razumijevanja za odredjene izjave okoline? Prije bih kulturno odsutila i vecinom me ne bi dotaknulo. Sad…jednostavno nemam takta i samo odbrusim natrag. Trenutno se razmisljam kako bi bilo bolje da sam cijelo vrijeme bila takva, mozda si ne bi dopustila ni sad takve izjave. Primjer je da mi je prekjucer sefica rekla da sam se dobrano prosirila! Bahato sam odg da sam dobila 2.5kg i da bi bilo cudno da na pola trudnoce nisam pocela mijenjat fizionomiju. Da se razumijemo, odavno vec nisam twiggy al brate mili kako mozes takve stvari komentirati.
Jao to sam ja i prije znala skresat samo tako. Naravno da cemo se sirit i biti velike ali za to postoji razlog,a to su nase bebice. Pa nisam se od speka i sunke zdebljala. Ja znam bit jako bezobrazna sto se toga tice,jer sam uvijek mrsavica i cim malo dobijem koju kilu odmah komentari. Ja to kazem kome smeta nek negleda. Jos kad me prokomentira zena koja ima 90 kg onda mi je podne. Nevrijedjam nikog jer sam i ja bila prije onak punija ali nikad nisam davala takve komentare pa ocekujem od drugih isto. Samo hladno i ignoriraj jer to su ljudi koji ocito imaju svoje komplekse pa pokusavaju tebi nabit iste
Hvala vam cure,ici cu u nabavku za busicu ovih dana. Imam nesto jako jako malo strija od prije al se nevide jako. A ako mogu izbjec zasto ne.
Mislim da cu i ja nekakvo ulje uzet
Doro jutro curke. Znaci nesanica ili cudan ritam spavanja vlada kod svih. Ono sto mene zanima je da li i vi kao ja nemate vise razumijevanja za odredjene izjave okoline? Prije bih kulturno odsutila i vecinom me ne bi dotaknulo. Sad…jednostavno nemam takta i samo odbrusim natrag. Trenutno se razmisljam kako bi bilo bolje da sam cijelo vrijeme bila takva, mozda si ne bi dopustila ni sad takve izjave. Primjer je da mi je prekjucer sefica rekla da sam se dobrano prosirila! Bahato sam odg da sam dobila 2.5kg i da bi bilo cudno da na pola trudnoce nisam pocela mijenjat fizionomiju. Da se razumijemo, odavno vec nisam twiggy al brate mili kako mozes takve stvari komentirati.
Jutro! Istu stvar je meni iskomentirala ni vise ni manje nego moja draga svekriva 😂 Veli ona meni kako si se rasirila, pogle kolika bedra imas 😂😂 samo sam joj odgovorila da ne mogu svi biti mrsavi ko ona, a zena ima trbuh ko da svaki cas treba rodit 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji