Jutro cure,evo ja sad kavicu i vani uzivam. Odvezla cure u skolu,m radi ma milina.
Jucer sam od svekrve dobila patuljasti suncokret i presadila ga. Bas je krasan 🤗.
Danas po malo cistit,kuhat i poslije vani cackat.
Jao samo da ne rastu vise neznam ni kud cu sad s njima 😂😂😂
Moram pothitno u nabavku grudnjaka.
Poslije dve trudnoce su se smanjile onak,pa mi sad cudno opet kolike su 😁😂😂😂
Jutro
Ja se evo spremam za setnju sa psima al najprije treba doruckovat hahaa.
Kalanhoja meni uopce nisu niti narasle niti su me bolile
I ja se danas malo ranije probudila, u 6. :)
Jedno pitanje… da li sise rastu cijelu trudnocu ili nekad malo stanu?
Baš si me nasmijala
Nekkm curama narastu u početku, pa stanu..drugim rastu polako cijelu trudnoću..meni su u 1.trudnoći narasle 3 broja..za sada su 2..sad dal će još rasti, to je pitanje
Dobro jutro 😀
Ja sam već u domu zdravlja na OGTT-u, mogu vam reći da ta voda sa šećerom nije strašna, limun sam stavila i kao malo slađa limunada 😀
Inače ne stavljam šećer nit u kavu niti u limunadu 😂
Vidim na smo slabo spavale noćas, ja sam od 5 budna, muž isto 😂
Juteo cure 😀 mi jucer bili na pregledu, beba ljepo napreduje veljka je 8.43 cm a teska 104 grama, prekrizila je nogice pa spol nismo vidjeli. Hematom je nestao ali moram i dalje mirovati jer je posteljica na uscu.
Kalanhoja i ja se nadam da ce stati rasti i boljeti, do sada su narasle 2 broja 😱
Kalanhoja ma i ja se nadam da je sad to to, jer ne znam kud će više... Prevelike su mi i ne mogu se naviknut. Strah me od pucanja kože..
Ail super za pregled :)
Ja kupim grudnjak i za 2-3 tjedna samo pocnu ispadati van.. Nije da mi jako smeta to sto rastu (jer me vise ne bole) ali i prije sam imala D kosaricu pa me zanima samo dokle cemo
Ail super za pregled,cestitam. Bitno da hematoma više nema. Malo sramezljiva bebica izgleda 😊
Znam da je bilo vec tema o strijama,ali sto vi koristite za mazanje koze u trudnoci?
Ja cu sad polako krenut jer sam se pocela debljat onako.
A imam i tetovazu na donjem dijelu trbuha i jednu na lijevoj cici.
Pa me brine da ne popucaju one 🤔
Čitam kak se hvalite sa (•)(•), moje su malo narasle, možda broj 😂😂😂😂, uglavnom plivadončeki 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji