LadyDi19, bravo za napredak, neka upala brzo prodje
DeaRene, ja uzimam i duphastone, jos me nije doktorica skinula s njega, mislim da ni nece tako skoro. Si dajes injekcije u trbuh? Jesi mislila prijeci na noge kad ti trbuh poraste?
Teta90 ja si od povetka dajem u noge a i i kad mi je sestra u bolnici dala prvu odmah mi je dala u nogu i tako sam si nastavila davati. A za sto ti je duphastone? Ja prije trudnoce uzimala andol 100. Pretpostavljam da si i ti?
Drage moje,
Vjenčanje je bilo predivno Sad sam i ja gospođa.
Stalno gledamo svoje prstenje i ponavljamo si da je to stvarno. Divimo se blagoslovu koji smo primili.
Hvala Teta, što si se sjetila. Pratim tvoje tjedne i vidim da si već lagano u 5.om mjesecu, ti kao da me sustižeš haha
Povrh svega, dva dana poslije vjenčanja počela sam osjećati bebine udarce, sad bez sumnje to je to. Lupa i lijevo i desno, gore i dolje.
I da, danas su me prvi put pustili preko reda zbog trbuha , moram priznati da mi je to bilo zabavno
Hello cure! Da se i ja malo javim
LadyDi super za pregled..
Evo i mi danas stigli do polovice
Bili jutros ja i muž na tečaju..još samo 2 puta..ali svejedno je već sada dobio potvrdu..još me zeza sada više nemoramo ići
Čet idem na anomaly scan..
Kako ste vi ostale cure? Jel toplo kod vas?
..i da..nema više ležanja na leđima, odmah mi postaje loše..nemogu disati jer mi maternica i bebač pritišću krvne žile..tako mi je bilo i prijašnjim trudnoćama..
Što se tiče ureoplazme, prije putovanja sam bila po savjet kod privatnika jer moja gin. nije radila. Popila sam terapiju Sumamed tri dana, i danas otišla svojoj gin. Rekla je da i suprug treba popiti istu terapiju, i da dođem na kontrolu za 2 tjedna na novi bris. Malo mi je to daleko...Tek za 2 i po tjedna ću znati jesam li je se riješila ili ne.
DeaRene, meni su prvi put u bolnici pokazali kako da si dajem u trbuh, pa sam tako i nastavila, nemam nikakvih bolova (osim peckanja), ali psiholoski si nebi kasnije davala u trbuh. Di si tocno dajes, u bedro ili gdje?
Prije trudnoce sam uzimala Andol100, kao mogu ga povremeno uzimati i u trudnoci, jer je moja doza heparina manja od tvoje, ali nije nuzno, tako da sam to zanemarila i uzmem mozda jednom tjedno, ostalo se ni ne sjetim.
Duphastone sam uzimala od ovulacije i tada je sluzio za potporu zutom tijelu i cuvanju trudnoce ako do nje dodje, sada sluzi isto za cuvanje trudnoce. Nekad se davao do 12tt, dok posteljica nije preuzela ulogu, a sada kao po novim istrazivanjima se moze koristiti skoro do kraja trudnoce, ali zaista neznam zasto, uopce se ne razumijem u to. Doktorica mi je napomenula da je kod mene sve dosta tvrdo i "stisnuto" pa neka nastavim piti da se malo opusti.
PlavaBorovnica, cestitam, drago mi je da je vjencanje dobro proslo i da ste uzivali! Uzimas jos sumamed? Kako si sad sa svim tim?
Tinci, cestitam na polovici trudnoce! Gdje ides na anomaly, u bolnicu ili privatno? Cuvaj se i lezi na bok, bit ce ok :)
Kod nas je dosta zagrijalo, vec u 10 je bilo vruce, ne idem vani prije 17h ;)
Teta90 da u bedro si dajem, samo sto kombiniram svaki dan drugu nogu. Nekad me samo zapecka a nekad bas zaboli. Ovisi kako pogodim. Znaju mi nastat i podljevi ako si puknem kapilaru. Al sve u svemu nije tako strasno.
PlavaBorovnica cestitke na svadbi. Zelim vam svu srecunu zajednickom zivotu❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji