Teta kada san bila privatno, on je sve detaljno pogledao..ali i ginekologica mi dala uputnicu pa idem i u bolnicu
Gdje su nam ovih dana slike trbuha
Evo ja ću svoju kasnije priložiti, taman je puni tjedan..
DeaRene, i meni su znale doci masnice, ali povukle bi se kroz koji dan, sad sam se ispraksirala pa mi ne ostane nista :)
Tinci, i ja sam dobila uputnicu za bolnicu za anomaly scan, idem slijedeci tjedan, tad cu biti 18+2. Poslije doktorica ne moze jer ide na godisnji, a pise na uputnici da se radi 18-20tt, nadam se da onda ne idem prerano.
Inace, bilo mi je super privatno, doktor je odlican, pola sata je sve mjerio i pokazivao, bas sam bila zadovoljna, hvala na preporuci!
Plava Borovnica - čestitke i od nas.
Dija85 - jel sada dobro? Nema više bolova?
christyy, teta i ostale koje osjetite bebu - ljubomorna sam na vas skroz. Ja još ništa ne osjetim
i sad se već pomalo i brinem
Garavusa, ne brini, bas sam citala da se beba u prvoj trudnoci ne mora osjetiti do 20. tjedna, a od 24. nadalje bi se morala osjecati, tako da je za tebe mozda stvarno rano. I ovisi gdje je posteljica, ako je straga ces ranije osjetiti, a ako je ispred onda kasnije. Bit ce kroz koji tjedan :)
PlavaBorovnica iskrene čestitke na braku💕💕!
Moja beba se rita baš puno, od prije par dana kad sam baš bila sigurna da je to ona, a sad mi se čini da je sve aktivnija 😊😊😊 stvarno divan osjećaj! Ma sve ćete uskoro vidjeti kako je to lijepo 😍💕
Teta ako ideš krajem drugog tjedna onda ćeš biti preko 18tj pa je to ok
garavusa jesi probala pojesti nešto slatko..kakav kolač ili komad čokolade, pa leći na leđa? Samo strpljenja
PlavaBorovnica cestitke na vjencanju! ❤
Cestitke na uspjesnim pregledima I na javljanjima bebica! Moj malac bome bas konkretno udara, cak je je I muz uspio osjetiti preko trbuha😊 iako najcesce pocne lupkat, pa dok muz dotrci prestane. Veli da sam ga to ja nagovorila 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Plava Borovnica - čestitke i od nas.
Dija85 - jel sada dobro? Nema više bolova?
christyy, teta i ostale koje osjetite bebu - ljubomorna sam na vas skroz.Ja još ništa ne osjetim
i sad se već pomalo i brinem
Ako misliš na moje grlo i izmučeni i crveni nos i dalje je to prisutno. 😣 ali proći će. Kupila sam si neke isla septolete i pijem čajeve.
Ja isto ne osjetim bebu. Znam da je rano, rekao je ginekolog oko 20. Tjedna. Ali jedva čekam, pregled je tek 17.5.
Isli smo danas prijaviti privremeno boravište i ajme sat vremena bili u policiji. Boze svasta...
Mame, trebala bih pomoć. U 12tt sam i sve je uredu (beba se uredno razvija), nalaz krvi dobar, no, imam streptokok G u nalazu brisa. Dr. kaže da se to ne liječi nego da pri porodu primam antibiotik u venu jer se moze na bebu prenijeti... no, ja se ipak brinem i zanima me može li se povući i koja je razlika između njega i streptokoka B (koji je učestaliji)? Baš sam zabrinuta sva...
Sortiraj odgovore
Najstariji