Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    08. Svibanj 2018. 09:57

Dea_Rene

Teta90

Danas mi je punih 17 tjedana, dakle ulazim u 18. tjedan i 5. mjesec trudnoce! 🎉🎉
    Jako sam sretna da smo tako daleko dogurali, jos mi je nestvarno, ali polako se opustam i uzivam :)
    Sto kuhate danas? Ima netko pregled?

Mi se pratimo a i u slicnoj smo situaciji. Ja isto jos ne mogu vjerovat da sam dogurala do tud. Al nikak se opustit bas me stalno strah. Jedva cekam pregled a tek je 22.05

Ma kakav strah draga, opusti se i uživaj 😘! Vidiš kako vrijeme leti a trbuščići rastu. Idemo isti dan na pregled 😉 ja ga jedva čekam, jako sam nestrpljiva i znatiželjeljna! 

Aurora
    08. Svibanj 2018. 10:14

Meni isto sutra 17 tj. Baš je proletilo 😊
    U petak imam pregled (nakon 5 tjedana), već sam luda 😀 Kako često vi imate preglede?

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Dea_Rene
    08. Svibanj 2018. 10:17

Aurora  ja sam ispocetka imala svaka 2i pol tjedna. Sada cu imati svaka 4.

christyy
    08. Svibanj 2018. 10:20

Aurora

U petak imam pregled (nakon 5 tjedana), već sam luda 😀 Kako često vi imate preglede?

Ja isto imam u petak. Prošli je bio 11.04.  Točno svakih mj dana 

08. Svibanj 2018. 10:20

Dea_Rene, nemoj imati strah, sad smo u sigurnim tjednima, najkriticnije razdoblje je proslo :)
    Uzimas jos nesto od terapije osim heparina?
    Aurora, u pocetku sam cesto imala preglede, sad svaka 4 tjedna redovno, osim slijedeceg tjedna kad radim anomaly scan.

_IvaGljiva_
    08. Svibanj 2018. 10:30

christyy

Aurora

Ja isto imam u petak. Prošli je bio 11.04. Točno svakih mj dana

I ja imam u petak! Baš se veselim vidjeti bebicu i možda napokon za stvarno saznati spol ...
    Btw. danas punih 20!!!! Jeeej 🎈🎉🎈🎉

Da li slikate svoje trbuščiče redovito? Ja imam BabyCenter aplikaciju i tamo se svaki puni tjedan slikam. Krenula sam u 13.tjednu i sad već imam pravu malu kolekciju u kojoj se baš lijepo vidi kako se trbuh zaokružuje 💕💕💕 Smiješno mi je sada vidjeti sliku iz 15.tjedna kada sam mislila kako mi je velik trbuh 😂

joNNa
    08. Svibanj 2018. 10:39

Za mene npr. kriticno nije proslo . imala sam krvarenje na 15+3 neki 15 sati je trajalo kapljice svjeze krvi  . bila sam u bolnici dva dana ,dobila Cyklokapron tablete koje zaustavljaju krvarenje . Mada sam ja prestala krvariti prije tih tableta ,no dobro. Prestala sam krvariti nakon sto je izasao ogromni ugrusak krvi. Beba je dobro ,zatvorena sam i sve. Ali eto desava se. I ja sam mislila da sam iza 12 tjedna sigurna. Prije sam osjecala leptirice svaki dan u donjem dijelu. sada vise ne . Valjda se beba pomjerila vise prema gore . Dali vi sta osjecate bebicu? :)

08. Svibanj 2018. 11:20

Dija85

Dobro jutro! Kad se sjetim koliko sam znala biti ljuta kad se ujutro moram ustati a spava mi se sad sam ljuta sto se ne moram ustati a ne mogu spavati. Budna od 5 i ne znam što bih sama sa sobom. 😤 možda nas nesanica priprema za sve one bude noći kad se beba rodi 🤣

Ja isto mislim da se radi o tome. Svaku noć se budim kad ptičice cvrkuću (oko 4-5h). Pogledam epizodu Star Trecka i opet zaspem 

08. Svibanj 2018. 11:23

IvaGljiva, bravo za pola trudnoce! Mene je u pocetku muz slikao svaki tjedan na istom mjestu, ravno i iz profila, a sad nije vec dva tjedna, ja sam zaboravila.. Morat cu sad opet poceti slikati :) Mislila sam na kraju napraviti timelapse video, bit ce fora uspomena :) 
    Meni se stvarno jos ne vidi jako trbuh, tko nezna da sam trudna ne moze primijetiti. Jos uvijek stanem u svu svoju robu, ali me neke hlace stiscu, doma sam uvijek u tajicama. 
    Jucer sam u Lidlu kupila tuniku s kratkim rukavima na prugice, sad mi je malo velika, ali biti ce taman za ljeto, moze biti i za more, setnju predvecer, za ici na pregled, bas je onako za svaki dan :)
    Trudnasam, kako si sada, je krvarenje stalo, nemas bolove? Ma nisam ni mislila da sve je kriticno razdoblje stalo u 12tt, samo sad sa 17tt mi je nekako lakse, doktori su sad jako optimisticni, tako mi je jucer dvoje njih reklo u bolnici :)
    Nisam se pohvalila, jucer sam prvi put bez sumnje osjetila pokrete bebice, to sigurno nisu bila crijeva nego bas pravo meskoljenje, predivno! Jedva cekam da se osjeti i izvana :)

08. Svibanj 2018. 11:33

_IvaGljiva_

Da li slikate svoje trbuščiče redovito? Ja imam BabyCenter aplikaciju i tamo se svaki puni tjedan slikam. Krenula sam u 13.tjednu i sad već imam pravu malu kolekciju u kojoj se baš lijepo vidi kako se trbuh zaokružuje 💕💕💕 Smiješno mi je sada vidjeti sliku iz 15.tjedna kada sam mislila kako mi je velik trbuh 😂

Isto slikam svoj trbuščić. Namjeravam napraviti na kraju slide video i da mi zadnja slika bude beba u rukama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.