Schinin leđa su puno bolje, ne ležim cijeli dan u krevetu, ali sad se meni javila moja dobra stara prijateljica žgaravica 😞. A maca nam se omacila, mačići su sivi pomalo prugasti i izgleda dugodlaki na mamu, budem ih poslikala kad malo porastu sad su još mali za maltretiranje imaju svega tjedan dana😊.
Aurora nema na čemu 😘.
IvaGljiva hvala, ručak je bio fin, sad se trebam natjetati da pojedem nešto za večeru, jer je mene apetiti napustio 😣 uvijek manje jedem kad dođe toplije vrijeme, a i žgaravica me hvata.
Evo mene opet,mene ubija danas probadanje. Sad je bas jako. Cim se pomaknem bas me presjece kao da mi netko noz zabije. Malo manja bol od toga. Nisam pametna vise danas. A vise je na desnoj strani,onako dosta ispod jajnika. Neki savjet? 🙁
Tu bol sam i ja osjećala, samo na lijevoj strani jako na desnoj manje, dr mi je rekla od napora, tj stajanja i odležala sam 3 dana i prošlo 😀, kad bi sjela kao da sam na 4 noža sjela a dok sam stajala konstantno kao da mi neko vrti noževe unutra 😥, meni je taman bio pregled kad je to tako bolilo, poslala me vaditi urinokulturu da nije slučajno kakva bakterija u pitanju ali nije bilo ništa, samo napor. Da nisam išla na kontrolu sigurno bi na hitnu otišla jer me bilo užasno strah
Pozdrav moje drage klokanice 😊
Mi smo imali super vikend, bili na farmi, uzivali u lijepom vremenu i sad mi misica bolesna 😔 sto je naravno ne sprijecava u tome da razmjesti sav njen mali namjestaj 😂
Kako su nam bolesnice? Isssa? Petra?Dijacestitke na novoj kucici 🎉 uzivajte u uredjenju
Crna meni za sada Magnesium pomaze koliko - toliko, neznam uzimas li i ti… Cudno mi je jer ne poznam to iz prosle trudnoce a otisla sam iz ureda roditi…
Petra zavidim na macicima 😍 to si dobila ili se tvoja maca omacila?
Christy ja sam u prosloj t pocela dobivat na kilazi negdje 22-24 tt, komentar od doktorice je bio "dok je beba ok, Ti i tvoja kilaza me ne interesujete" tak da… Poznam cure koje se nisu ni Grams udebljale kroz citavu t (sretnice)
Hvala na pitanju, puno bolje, dijetna hrana, peptorani i sve 5
Evo mene opet,mene ubija danas probadanje. Sad je bas jako. Cim se pomaknem bas me presjece kao da mi netko noz zabije. Malo manja bol od toga. Nisam pametna vise danas. A vise je na desnoj strani,onako dosta ispod jajnika. Neki savjet? 🙁
Tu bol sam i ja osjećala, samo na lijevoj strani jako na desnoj manje, dr mi je rekla od napora, tj stajanja i odležala sam 3 dana i prošlo 😀, kad bi sjela kao da sam na 4 noža sjela a dok sam stajala konstantno kao da mi neko vrti noževe unutra 😥, meni je taman bio pregled kad je to tako bolilo, poslala me vaditi urinokulturu da nije slučajno kakva bakterija u pitanju ali nije bilo ništa, samo napor. Da nisam išla na kontrolu sigurno bi na hitnu otišla jer me bilo užasno strah
I ja sam vec razmisljala ic na hitnu,al tu kod nas odmah šalju za Ogulin.
A ja danas bas nisam nesto radila previse,iako sam sinoc dosta setala. U pon tek na kontrolu idem. Al umirila si me malo jer je stvarno moguce da sam se jucer preforsirala. Hvala ti 🤗
Doduse sad je mrvicu popustilo kako sjedim.
Dobro jutro! Kad se sjetim koliko sam znala biti ljuta kad se ujutro moram ustati a spava mi se sad sam ljuta sto se ne moram ustati a ne mogu spavati. Budna od 5 i ne znam što bih sama sa sobom. 😤 možda nas nesanica priprema za sve one bude noći kad se beba rodi 🤣
Jutro 🌅 ja se ustala pred sat vremena. Obavila setnju sa psima i sad klopica 😊 danas se malo bavot u akciju cisecenja i peglanja
Dobro jutro! Ja sam budna od 6, ustala sam oko 8, napravila mali sendvic i isla u setnju s psom :) Neznam kako kod vas, ali kod mene je vec sad jako toplo, a nije ni 10 😱 Sto ce biti po ljeti, uff 😌
Danas mi je punih 17 tjedana, dakle ulazim u 18. tjedan i 5. mjesec trudnoce! 🎉🎉
Jako sam sretna da smo tako daleko dogurali, jos mi je nestvarno, ali polako se opustam i uzivam :)
Sto kuhate danas? Ima netko pregled? :)
jutro..
ja sam danas neka sva nikakva..nisam se baš naspavala, malac se budio i plakao svako malo do 1.. a dizanje standardno u 6.. i jućer smo bili sami pa sam pretjerala s njim, ema ga nosim što treba oko njega, došli iz vrtića i posla pa ručak, pa van i neka velika šetnja sa mojim mamama iz kvarta..ušli u stan u 20:40.. moram malo smanjit tempo, a žao mi malca da sjedi u stanu ili na balkonu po divnom vremenu..
nisam ni ručak za danas skuhala koliko sam umorna bila.. danas će biti nešto na brzinu
Joj smješne ste mi s tim kg..meni je to sasvim nebitno, ako je beba ok, pa da sam dobila 10 do polovice ili ni jednu..ja ih nosim i skinut ću ih.. ove sve tablice susamo okvirne..svako tijelo je drugačije, kao što ćete vidjet da je i svaka beba drugačija.. ja recimo, normalno jedem kao i prije,zdravo, isto se krećem, ne izležavam se da bi mi kg išle gore, aktivna sam uz malca..a opet kg idu gore..i dobro..frendica do 23 tjedna nije dobila ni kg, nakon toga je završila trudnoću sa +19kg..nema tu pravila..zato ne brinite, opustite se, jedite što vam se jede, naravno da će svi pazit da jedu zdravo no pokoji kiks vam neće natuć 15kg..uživajte buduće mamice..
Dobro jutro! Ja se vozikam tramvajem i evo napokon mi se bakice dižu zbog trbuščića, baš sam ponosna na svoju malu lopticu 😊😊prije samo dva tj me nitko nije doživljavao kao trudnicu. Ja idem na pregled al kod okulista, moram mu reći koje su mi leće udobnije. Onda ću još malo prolutati gradom ako mi ne bude prevruće, možda se počastim kojom krpicom, s obzirom da idem na pričest, krstitke i svadbu u slijedećih mj dana i treba mi nešto lijepo. Ugodan vam dan drage moje 😘
Danas mi je punih 17 tjedana, dakle ulazim u 18. tjedan i 5. mjesec trudnoce! 🎉🎉
Jako sam sretna da smo tako daleko dogurali, jos mi je nestvarno, ali polako se opustam i uzivam :)
Sto kuhate danas? Ima netko pregled?
Mi se pratimo a i u slicnoj smo situaciji. Ja isto jos ne mogu vjerovat da sam dogurala do tud. Al nikak se opustit bas me stalno strah. Jedva cekam pregled a tek je 22.05
Sortiraj odgovore
Najstariji