Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2018. 20:56

Nina, ajme palenta! 😍😍 Nisam ju jela stvarno dugo, a opis ti je zakon! Uzivaj u, veceri 😘
    Shinin, hvala na lijepim zeljama, sad se vec lakse dise, dosad je postojao strah i napetost pred pregled, ali kad trbuh pocne rasti i beba udarati, vjerujem da cu se vise opustiti :)

Nina ❤
    12. Travanj 2018. 21:06

Hvala cure! 😘 Ne vole ju ni muz ni mali, al to je bilo za moj gust, nadam se da se i bebi dopalo 🤣 

12. Travanj 2018. 21:24

Endzrue

Ja ću si ga sašit al zasad još ne osjećam potrebu za njim i to kao onaj valjak dugii na krajevima se sveže da bude za dojenje poslije… Koga zanima
    www.facebook.com/NakitLesis

Nemam facebook, pa nemogu to otvoriti 

Nina ❤
    12. Travanj 2018. 21:37

Moram s vama podijelit ovu stranicu predivnih stvari za bebe,  izmedu ostalog i jastuci za dojenje. I jos k tome made in Croatia 😊
    https://www.ethereal.hr/hr/ 

Ljetna_dama
    12. Travanj 2018. 21:52

Nina ❤

Cure, upravo sam skuhala palentu i zalila hladnim mlijekom, jedem ko mali prascic i bas mi je fino 😂😂

Uuu ja sam jucer i za rucak i za veceru palentu si pravila,rucak sa vrhnjem a vecera sa mlijekom. Bas me uhvatila zelja a nisam ju jela 100 god. prije toga

Endzrue
    12. Travanj 2018. 23:21

.Tinci0.

Endzrue

Ja ću si ga sašit al zasad još ne osjećam potrebu za njim i to kao onaj valjak dugii na krajevima se sveže da bude za dojenje poslije… Koga zanima
    www.facebook.com/NakitLesis

Nemam facebook, pa nemogu to otvoriti

Možeš možeš samo na google ukucaš..tako mi mama prati šta sve izbacim a isto nema fejs :) 

• Anđeo_
    12. Travanj 2018. 23:30

Nina ❤

Cure, upravo sam skuhala palentu i zalila hladnim mlijekom, jedem ko mali prascic i bas mi je fino 😂😂

Mlijeko i žganci ili žganci i vrhnje pfff nije ih cijela moja familija pojela koliko ja u ovih 9 tjedana 😂 VRHHH samo bi to jela sad bi najrađe išla kuhat 🙄😏 a suzdržavam se zbog te dijete šta imam za šećee

• Anđeo_
    12. Travanj 2018. 23:32

Nina ❤

Mlijeko i žganci ili žganci i vrhnje pfff nije ih cijela moja familija pojela koliko ja u ovih 9 tjedana 😂 VRHHH samo bi to jela sad bi najrađe išla kuhat 🙄😏 a suzdržavam se zbog te dijete šta imam za šećer

_IvaGljiva_
    13. Travanj 2018. 07:58

Nina, ja imam njihov jastuk i stvarno mi je odličan! Sviđa mi se što je s jedne strane mekan poput plišanca, a s druge pamučni. Tako da ga mogu rotirati ovisno o tome da li mi je hladno ili vruće 

13. Travanj 2018. 08:04

Hahahaha ja ne mogu zaspati ako ne legnem muzu na prsa ili se ususkam na rame a on pruzi ruku oko mene pa na ledja. Nema mjesta na svijetu gdje se osjećam sigurnije a on je već naučio da tako mora biti. Nakon 11godina naučio se! I zanimljivo, ne hrče on, nego hrcem ja ako sam na ledjima. 
    Kako sam se nasmijala na žgance ali znam taj osjećaj kada jedeš hranu kao praščić - meni sad nema diskriminacije - jedem sve ko praščić. Nekako mi je hrana postala tako finaaaaaaaaaa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.