Kod mojih i njegovih se svi svađaju tko će šta kupiti Imamo baš velike obitelji i svi bi htjeli sve pokupovati tako da ćemo većinom sve dobiti... I mojima i njegovima je ovo prvo unuče pa su svi uzbuđeni i žele pokupovati sve baby stvari kaj postoje
Ja sam za prvo dijete sve dobila..Kolica su mi moji kupili, kindic dobili od moje sestricne, robicu od sogica jer smo nas tri u 1.5 godinu rodile i samo smo slale robu..a sva tri decka...mojima je on bio prvi unuk pa su sve sto god treba kupovali.. A za sad imam te vece stvari od L a robicu cemo vidit jos kojeg je spola, jer jedna sogica treba opet rodit mjesec prije mene i decko je, pa joj moram vratit, ako i kod nas bude decko morat cemo u shopping..ako bude cura tu smo opskrbljeni pa nam opet nosta ne treba.. razmisljam samo kupit klokanicu jer ce mi za duze relacije trebat kolica za L, i neznam oce li bit prerano najesen stavit ga u njegovu sobu na veliki krevet.. Ili kupit jos jedan kindic... Imat ce 2 god kad rodim..
Ja sam za prvo dijete sve dobila..Kolica su mi moji kupili, kindic dobili od moje sestricne, robicu od sogica jer smo nas tri u 1.5 godinu rodile i samo smo slale robu..a sva tri decka…mojima je on bio prvi unuk pa su sve sto god treba kupovali.. A za sad imam te vece stvari od L a robicu cemo vidit jos kojeg je spola, jer jedna sogica treba opet rodit mjesec prije mene i decko je, pa joj moram vratit, ako i kod nas bude decko morat cemo u shopping..ako bude cura tu smo opskrbljeni pa nam opet nosta ne treba.. razmisljam samo kupit klokanicu jer ce mi za duze relacije trebat kolica za L, i neznam oce li bit prerano najesen stavit ga u njegovu sobu na veliki krevet.. Ili kupit jos jedan kindic… Imat ce 2 god kad rodim..
moj će isto biti 2 god kad rodim, a moj ti je već sad u svojoj sobi. od god i 3 mj kad smo se preselili u svoj stan spava sam. I nikakvih problema nemamo.. sad smo planirali uzet mu krevet ali iz ikee, što je bio u prijašnjim kolekcijama (sad ga nema) pa rabljeni jer znam da jedna žena prodaje, a kao kindić ima ogradicu samo nižu..
petrapp nije to njegova soba..samo je slika krevetića.. Ali na tu foru je i naša..isto tako ima šator.. Kad je pospremim od silnih igračaka, poslikam vam je
Crna191 super za vas, mi jos sobu ovo ljeto moramo dovrsit, jos nam je to ostalo nedovrseno u kuci, ali i on se nama budi po noci i trazi caj pa bi mi bilo komplicirano ic u drugu sobu i da je gotova, vidjet cemo preko ljeta sad kako ce to ic..
Crna191 super za vas, mi jos sobu ovo ljeto moramo dovrsit, jos nam je to ostalo nedovrseno u kuci, ali i on se nama budi po noci i trazi caj pa bi mi bilo komplicirano ic u drugu sobu i da je gotova, vidjet cemo preko ljeta sad kako ce to ic..
a budi se i moj..ali ja sam navikla već da ima jedno/dva buđenja..nama je "moralo" tako biti jer kod nas u sobi nema mjesta za dva krevetića, a spavat s nama ne dolazi u obzir jer se više nitko ne naspava. On sad već sam traži u svoju sobu i zna da on tamo spava, kad smo sad za Uskrs kod sveki bili svi u istoj sobi, nitko nije spavao jer sam se ja na svaki njegov okret budila i gledala ga, a ni on nije onda spavao
Slazem se sa curkama. Sve zavisi o zeljama i mogucnostima.
Mozes super proc na razno raznim akcijama/popustima ili preko oglasnika, tako da te komplet od osnovnih vecih stvari (kolica 3in1, kinderbet, prematalica, kada...) ne kosta vise od 1000€, a mozes i sve to 3x vise platiti. Sve zavisi sto zelis i kakve su ti mogucnosti.
Frendica recimo opce nije kupovala stol za prematanje, vec samo onu podlogu , pa je malu prematala gdje god.
Suprug i ja smo jedinci i sve cemo dobit. Moji opremaju komplet sobu sa svim namjestajem, svekar i njegova druga zena kupuju kolica i onaj krevetic next2me, pradjed, pranona i pranono su rekli da oce novcano sudjelovat, jedino se joa svekrva nista ne izjasnjava..no za to ni ne marim posto nismo u nekim odnosima😁 tako da eto, kod mene su se nekako svi podijeli vec😁
Isto tako ako netko kupuje preko neta, ja sam jucer narucila preko asosa par ljetnih haljinica i topica, imaju stvarno veliki izbor, bas me zanima kad stigne kako to izgleda. Uzela sam broj veci, valjda ce to bit dosta😅😅
http://m.asos.com/women/sale/maternity/cat/?cid=6413
Nisam bila u SLO u Primarku, bila sam u Berlinu u 11 mj, nisam nikako zadovoljna sa ničim kaj sam kupila, živi užas, kinezi su kvalitetniji 100 puta, baš sam se razočarala, doduše nisam ništa baby kupovala ali čisto sumnjam da je bolje kvalitete, naravno pričam o jeftinijim stvarima
Kaj se tiče robice za dijecu, naj bolji se pokazao C&A, peri-deri , i Lidl je ok, a H&M se užasno pokvario.
Sljedeći vikend idem na baby sajam u West Gate, prije 4 godine sam kupila nećaku hranilicu, puna cijena 1200 kn a na popustu 600 kn, nepoderiva je, i ja ću je koristiti za svog mališana, ustvari idem pogledati dali mi još kaj fali jer neznam ni sama kaj mi treba
Sortiraj odgovore
Najstariji