Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ssanja
    12. Travanj 2018. 17:01

.Tinci0.

Cure, jel neka razmišljala ili nabavila jastuk za trudnice?

Ja sam nabavila i spas mi je za spavanje, posebno za leđa jer imam bolove u donjem dijelu i baš mi olakšava. I moj cuko ga obožava 😀 ja zagrlim jastuk, on legne s druge strane i tako se izležavamo i uživamo 😊

• anusha
    12. Travanj 2018. 17:23

Cure koje ste danas vidjele bebice, jeeeeej, drago mi je da je sve dobro. Nema ljepšeg :)
    Kao što sam i rekla, evo da javim što je rekla endica za tsh i ft4 za slučaj da se neka cura nađe u mojoj situaciji! Rekla je da takva mala vrijednost sigurno nije mogla naštetiti bebici (tsh 4,6) kao ni za pola vrijednosti snižen ft4 od graničnog (minimum je 12 a meni je 11,42). Eto, možda si ovime neka uštedi stres i brigu! Dobila sam terapiju 25 mcg eutiroxa. Idemo dalje!

12. Travanj 2018. 17:31

Petrapp, bravo za rucak! Ni meni ne pase meso u zadnje vrijeme, uopce.. Proci ce nas valjda uskoro, makar meni po ljeti nikad ne pase meso..
    IvaGljiva, volim kvinoju, jucer sam ju jela. Konacno smo pocele razmjenjivati recepte, yess! 👍 Ovaj zvuci dobro, probat cu jednom, tnx :)
    Tinci, ja ga imam skoro od pocetka, mislim da je kostao 200kn, neznam dimenziju, mislim da je oko 170cm i ne mogu bez njega, spavam s njim svaki dan otkad ga imam jer od 5tt ne spavam na trbuhu. Moja preporuka!
    NemamNadimak, nemam jos ni 30 pa ti nemam odgovor, ali da se nadovezem na temu. Kad sam bila na pregledu onda je doktor nekoj zeni na kombiniranom, iako je sve bilo ok, predlagao amniocentezu, jer kao ima 35 god i to je rizicno, bla bla. Nisam mislila da je to staro za imati dijete, a pogotovo ne rizicno u bilo kojem pogledu, bas sam se iznenadila.
    U svakom slucaju, meni je vise doktora koji me vode preporucilo da imam drugo dijete bas prije 35 jer ionako nesto ocito nije stimalo ni kad sam imala 26 kad bi jajne stanice trebale biti kvalitetne, a kvaliteta im pada s godinama. Uzimala sam klomifen koji je sigurno pomogao ovoj trudnoci, a koristit cu ga i za slijedecu, tako da planiram do 32 imati drugo, vise vjerojatno necemo.
    Garavusa, neka muz brzo ozdravi i neka prehlada ne predje na tebe 😘

Dija85
    12. Travanj 2018. 17:46

NemamNadimak77

Što se tiče godina, imam 31…kad rodim bit će 32… mislila sam da sam najstarija prvorotkinja, ali vidim da nas ima 😁
    Zanima me, vi u tridesetima, imate li u planu stati na jednom djetetu, ili planirate još? Mene nekada uhvati strah da ću biti prestara za još koje dijete 🙁

A zanima me još jel osjeti koja bol u stidnoj kosti. Čitam da je to normalno, ali tek kasnije. A ja tek u 15. tjednu…

Mi imamo u planu stati na jednom. Možda je sebično.. možda nije.. Jednostavno se ne vidimo s više djece. Primjetila sam da me dosta okoline osuđuje zbog toga, ali nije me briga. Ali kako rijetko bude kako planiramo u životu, nikad se ne zna. On je jedinac i nikad mu ništa nije falilo. Bratić mu je bio kao brat. A moj će ih imati 5ero bratića.

Schinin
    12. Travanj 2018. 17:51

NemamNadimak77

Što se tiče godina, imam 31…kad rodim bit će 32… mislila sam da sam najstarija prvorotkinja, ali vidim da nas ima 😁 
    Zanima me, vi u tridesetima, imate li u planu stati na jednom djetetu, ili planirate još? Mene nekada uhvati strah da ću biti prestara za još koje dijete 🙁

A zanima me još jel osjeti koja bol u stidnoj kosti. Čitam da je to normalno, ali tek kasnije. A ja tek u 15. tjednu…

Evo ja sam rodila prvo Sa 35, drugo cu Sa 37 i sve ok. Prijateljica mi je sad trudna s prvim u 38. a kolegica s posla je rodila trece u 41, druga u 42. tako da imas jos vremena bar za pola nogometne momcadi 😜 
    Jeste da su i mene u prvoj trudnoci vodili kao rizicnu zbog godina a bila najdosadnija i najnormalnija trudnoca sto mozes zamislit, da nije bilo trbuha ne bi ni znala 🙈 ja sam iz ureda isla u radjaonu 🙈🙈🙈 statisticki je kao veca vjerovatnoca za kromosomske aberacije veca sto je trudnica starija, ali novije studije pokazuju da i nema toliko puno razlike.... 

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 17:53

Teta90 di si ti nabavila svoj jastuk? Ja ga moram nabavit pod hitno jer inače sam spavala na trbuhu al sad mi postaje neugodno tako spavati. Mislim da je super korisno imati takav jastuk i u trudnoći a i poslije kod dojenja, ili kada treba bebicu osigurati da ne odleti s kreveta. 

12. Travanj 2018. 18:06

Dija, ma kakvi sebicno, stogod napravis u zivotu ljudi ce komentirati, tako da samo po svom, vi znate najbolje! 😘
    Shinin, meni nikad nije dokazano jer plodovi nisu isli na analizu, ali barem jedan, ako ne i sva tri su imali kromosomsku gresku, tako kazu doktori. Zato su preporucili da ne cekamo dugo za drugu trudnocu, jer ce se ionako voditi kao visokorizicna, a godine su mi u cijelom procesu pretraga bile velika prednost :)
    Petrapp, ma ja sam trazila na 1001 stranici, i na kraju otisla u novootvorenu Bubamaru, mislim da je bio 250, ali se uclanis u njihov klub i dobila sam cini mi se 15% popusta na njega. Htjela sam ga osobno vidjeti prije nego kupim i bio mi je ok, navlaka se skida i pere u masini. Cula sam i da cure hvale jastuke sa stranice maliandjeo.

12. Travanj 2018. 18:20

Teta ja nisam na internetu našla onakav kakav želim, pa će mi ga mama sašiti  
    NemamNadimak ja planiram još djece..tako da ne mislim da je žena ni sa 40 prestara za imati djecu.. 

okozeleno
    12. Travanj 2018. 18:33

Bok cure... nikako se javit...
    Mi jucer obavili pregled... sve je u najboljem redu... ribica pliva... srce kuca ko veliko... ❤❤
    Ja imam 28... rodit cu trece prije nego 29 napunim...
    Ja jastuk imam otprije, ali ga jos nisam izvukla jer mi ne treba...ali znam da ce me kasnije spasit! ;-)

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

Baby.nb1
    12. Travanj 2018. 18:47

Mene nesto povuklo za povrcem, sto totalno nije u mom stilu, tako da sam zdinstala malo svinjetine na kockice, ubacila onaj ledov mexicki mix povrca I to napravila onako na saft. Za prilog je bio nekakav mix riza/jecam/pir, to je muz kupio vjerovatno misleci da je riza, al je super islo sa saftom. I jos sam u sparu nasla mladi kupus za salatu I stvarno sam se najela do usiju. Hvala na odg za lidl

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.