Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LadyDi19
    12. Travanj 2018. 18:49

Meni  je ovo druga trudnoća i ako bude sve ok do kraja nemam namjeru ic dalje na trece.. ☺️ 
    Ovaj jastuk nisam kupovala, uvijek bi htjela pogledat jos negdje i na kraju ga ne kupih, negosam se okruzivala malim jastucima ako je trebalo, pa cu tak i sad.. ☺️

12. Travanj 2018. 19:02

Teta u trgovini Bubamara mi je rekla da kao članovi kluba utorkom trudnice imaju nekakav popust. Uglavnom, rekla mi je da se učlanim preko interneta i da dođem utorkom. Ful ljubazna teta bila. Ja još nisam nabavila taj jastuk. Mužić mi je poprilično okrugal, pa posluži što se okačim po njemu dok spavam  Ali ono što sam vidjela je da dosta tekstila i jastučića imaju proizvedenih u Hrvatskoj. 
    Ja planiram još malo istražiti kako se kreću cijene u Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj što se tiče dječje opreme pa onda uzeti gdje mi bude najpovoljnije. Zašto ne ako mogu proći jeftinije za istu stvar? 

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 19:38

Naravno da je bolje proći jeftinije! Već sam se nagledala jastuka po internetu, ugl sa naših internet str neke čak kažu 100% hr proizvod i cijenom su sve tu negdje. Dok su jastuci sa stranim internet str dosta skuplji, ali čini mi se i puno većih dimenzija. A opet voljela bih vidjeti što kupujem, tako da ću vjerojatno i ja otići do Bubamare. Makar je i meni palo napamet da dam sašiti svoj jastuk po dimenzijama koje bi meni odgovarale  

12. Travanj 2018. 19:48

Okozeleno, bravo za pregled!
    Baby.nb1, i tvoj meni za danas zvuci odlicno, volim kupus salatu! :)
    Garavusa, moj je isto okrugao, pa legne na ledja i ja mu se ususkam, ali kad se ide spavati se okrene na drugu stranu da se moze naspavati, jer puno radi i malo spava, a ja se onda ubacim u svoj jastuk i vrtim cijelu noc! 

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 20:03

Moj je isto okruglica, ali ak spava na leđima počne hrkati 😂😂😂 što ako dobro spavam ne čujem, ali ak se vrtim cijelu noć onda sam ajmo reć malo ljuta na njega, što on tako lijepo spava a ja ne mogu jer on hrče,  e pa onda ga moram malo bocnuti da se razbudi, na moju sreću on brzo zaspi i uglavnom ne zna što sam mu kakave sam mu male spačke napravila u noći hihi

Schinin
    12. Travanj 2018. 20:03

Okozeleno no cestitam na pregledu👏
    Teta Ti samo potvrdjujes sto sam rekla 😜 eto, Ti si mlada pa si imala toliko problema, ja eto stara pa takoreci od prve. Trebala bih i Bogu i nebesima svakodnevno zahvaljivat da sve ide tako glatko 😔 znam za toliko slucajeva gdje kod mladjih zena nije klapalo a opet znam za toliko slucajeva starijih zena, oko 40, Gde. Je opet sve islo bez problema, tako da je stvarno individualno...tebi zelim iz dubine srca da ova trudnoca prodje sto mirnije, da u oktobru drzis svoju buhtlicu a i da Ti se ostali planovi ostvare! 
    Dija samo Ti guraj po svom, ljudi ce uvijek pricati i nikad neces svima ugoditi sto god Ti napravila

Baby.k
    12. Travanj 2018. 20:35

petrapp2605

Moj je isto okruglica, ali ak spava na leđima počne hrkati 😂😂😂 što ako dobro spavam ne čujem, ali ak se vrtim cijelu noć onda sam ajmo reć malo ljuta na njega, što on tako lijepo spava a ja ne mogu jer on hrče, e pa onda ga moram malo bocnuti da se razbudi, na moju sreću on brzo zaspi i uglavnom ne zna što sam mu kakave sam mu male spačke napravila u noći hihi

Ovo mi je poznato😂

Nina ❤
    12. Travanj 2018. 20:37

Cure, upravo sam skuhala palentu i zalila hladnim mlijekom, jedem ko mali prascic i bas mi je fino 😂😂

Baby.nb1
    12. Travanj 2018. 20:52

Nina ❤

Cure, upravo sam skuhala palentu i zalila hladnim mlijekom, jedem ko mali prascic i bas mi je fino 😂😂

Dobar tek! Ne volim to, ali ovo tak veselo zvuci da se I ja veselim s tobom 😂

url=https://lilypie.com]

Endzrue
    12. Travanj 2018. 20:52

.Tinci0.

Cure, jel neka razmišljala ili nabavila jastuk za trudnice?

Ja ću si ga sašit al zasad još ne osjećam potrebu za njim i to kao onaj valjak dugii na krajevima se sveže da bude za dojenje poslije... Koga zanima 
    www.facebook.com/NakitLesis 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.