Teta90 bitno da si vidla bebicu😊. Svaka čast svima koji se možete same pikati. Meni kad treba izvaditi krv iz prsta, prije budem pala u nesvijest nego uspiju dobit kapljicu krvi što treba za analizu, a što je najbolje ja lijepo upozorim prije vađenja kaj će desiti ali ne vjeruju mi 😃
Izgleda da sam ja definitivno najstarija 😱 za dva mjeseca punom 37
Cestitke na dobrim pregledima i pisulincima i princezama ❤️
Jucer zove moj dr zbog rezultata Panorama testa, sve ok, ali nisu napisali spol 😡😡😡 i iako je uzasno rano za osjetit, moj bebac upravo trenira nogomet sa mojim bubregom....
Ja nadobudna kuham drugi ručak. Prvo sam za sebe i muža kuhala krumpir, špinat i šnicle na naglo, a sad za ostatak ukućana poham šnicle i radim krumpir pire. I već razmišljam o nekom varivu za sutra, nekak mi ne ide meso u zadnje vrijeme.
Ja sam danas kuhala nešto na što sam neki dan slučajno naletila na Pinterestu - pileća fajita juha. Imala sam neka pileća prsa od sinoć pa sam ih lijepo iskoristila. Umjesto riže sam ubacila malo kvinoje. Iznenadila sam se kako je fino, pa evo link ako nekog zanima:
https://www.aspicyperspective.com/skinny-chicken-fajita-soup/?epik=0rHI9E_IWX2xx
Ja sam danas kuhala nešto na što sam neki dan slučajno naletila na Pinterestu - pileća fajita juha. Imala sam neka pileća prsa od sinoć pa sam ih lijepo iskoristila. Umjesto riže sam ubacila malo kvinoje. Iznenadila sam se kako je fino, pa evo link ako nekog zanima:
https://www.aspicyperspective.com/skinny-chicken-fajita-soup/?epik=0rHI9E_IWX2xx
Jao kako ovo dobro izgleda, ja inace jaaako volim sve povrce a ovdje ga bas dosta ima, vjerujem da je jako ukusno 😋
Što se tiče godina, imam 31...kad rodim bit će 32... mislila sam da sam najstarija prvorotkinja, ali vidim da nas ima 😁
Zanima me, vi u tridesetima, imate li u planu stati na jednom djetetu, ili planirate još? Mene nekada uhvati strah da ću biti prestara za još koje dijete 🙁
A zanima me još jel osjeti koja bol u stidnoj kosti. Čitam da je to normalno, ali tek kasnije. A ja tek u 15. tjednu...
Meni ispada od 12-18kg
Ja ću isto imati 32 kad rodim, ali bih voljela imati više djece. Moj muž je jedinac, ali ja imam starijeg brata i ne bih to mijenjala ni za što na svijetu. Ni sa kim u obitelji nisam toliko vezana kao sa bratom tako da bih voljela da moja djeca iskuse to isto.
Meni je mužić bolestan, spavamo već 4 dana odvojeno jer puno kiše, kašlje i inzistira na mjerama opreza. To je već drugi put da je bolestan otkako sam trudna, pa obzirom da mu treba puuuuuno vitamina, razmišljam da napravim neko fino varivo sa puno povrća i komadićima pilećih prsa, a za desert da mu dam par kockica tamne čokolade (čula sam da je dobra za kašalj) i naranču.
Cure, jel neka razmišljala ili nabavila jastuk za trudnice?
Ja si ga želim nabaviti, samo mi se teško odlučiti koji bih.
Što se tiče godina, imam 31…kad rodim bit će 32… mislila sam da sam najstarija prvorotkinja, ali vidim da nas ima 😁
Zanima me, vi u tridesetima, imate li u planu stati na jednom djetetu, ili planirate još? Mene nekada uhvati strah da ću biti prestara za još koje dijete 🙁
A zanima me još jel osjeti koja bol u stidnoj kosti. Čitam da je to normalno, ali tek kasnije. A ja tek u 15. tjednu…
Meni se to zna desavat povremeno, onako me probode i prođe. Kad sam rekla ginekologu kaze da je to sve normalno dok god bol nije prejaka. Sve se siri i rasteze i zato osjecamo bol, neko vise neko manje. Nemoj se briniti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji