Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    13. Travanj 2018. 13:07

Nisam bila u SLO u Primarku, bila sam u Berlinu u 11 mj, nisam nikako zadovoljna sa ničim kaj sam kupila, živi užas, kinezi su kvalitetniji 100 puta, baš sam se razočarala, doduše nisam ništa baby kupovala ali čisto sumnjam da je bolje kvalitete, naravno pričam o jeftinijim stvarima 

Kaj se tiče robice za dijecu, naj bolji se pokazao C&A, peri-deri , i Lidl je ok, a H&M se užasno pokvario.

Sljedeći vikend idem na baby sajam u West Gate, prije 4 godine sam kupila nećaku hranilicu, puna cijena 1200 kn a na popustu 600 kn, nepoderiva je, i ja ću je koristiti za svog mališana, ustvari idem pogledati dali mi još kaj fali jer neznam ni sama kaj mi treba 

13. Travanj 2018. 13:54

I meni se isto H&M pokvario. Ne znam za materijal, ali brate mili, ja tamo više ništa ne mogu naći. Neš ti suknje - 3 šava i 150kn, opereš 2 puta i evo grudice. Koliko god blesavo zvučalo, ja sam najzadovoljnija sa pamučnim stvarima iz Lidla. Muž moj obožava njihove majice i bokserice, a ja sam tamo znala naći pamučne majice u paketu od 2 kom za 70kn - ovo što Issaa kaže - peri deri, a njih stvarno perem a nikako da se poderu  Volim ih staviti ispod sakoa ili džempera na poslu i stvarno su prve u kontaktu sa pazusima i dezićem, svaki tjedan se peru a neke imam već 2-3 godine i izgledaju isto. Nije se ni šav poparao. 
    Sad kad ovo pišem i kad malo razmišljam, pa ja imam i posteljinu iz Lidla (saten), pidžame, najlonke, sad sam uzela i trudničku majicu i haljinicu (odabrala sam onu bijelu sa crvenim točkama)... Pa ja nisam samo Lidlić, ja sam ambasador Lidla!!! 

• pandica1805
    13. Travanj 2018. 13:57

Sto se tice stvari za bebu mi smo za sina sve dobili. Ali kad zbrojim ispadne oko 1000 eura s tim da smo mi birali sve i uzimali stvari sa prosjecnim cijenama.

Issa ja se ne bi slozila s tobom. Ja malom od rodenja sve kupujem u Primarku. Tako jeftino a tako kvslitetno. Sva robica za bebe je skoro od BIO pamuka i vecina stvari ima ovjeru od ÖKO testa. Prala sam sve milijun puno i sve je kao novo i boja a i nista se ne rasiri. 

Crna191
    13. Travanj 2018. 14:11

pandica tako sam i ja za Primark za bebe čula..da je sve odlično a jeftino..
    meni se i Lidl za bebe jaako pokvario..majice koje je moj nečak nosio prije 5 god i ovo sad nema veze s vezom.. na početku sam još za E i kupovala tamo, pamučne hlačice i bodiće, sad nema šanse više da kupujem jer mi se unazad par mjeseci sve što imam tako razvuklo.. ono bodi 86/92 je postao u širinu 104..i majice pamučne tako..a trenirkice donji dio su ok..ne znam..za sebe imam iz lidla i to je ok..

• pandica1805
    13. Travanj 2018. 14:42

Crna da, ja recimo za malog paket bodija 7komada 10e di ces jeftinije. I sad cu te iste bodije oprat za ovog bebaca jer su ko novi. Imam i iz lidla stvari i ok su mi. Dok recimo h&m mi je uzas. Svaki body se rasirio to sto ti kazes za 2 broja a boja se sva isprala. Zadovoljna sam i sa c&a. 

Isssa
    13. Travanj 2018. 15:22

Napisala sam za Primark da neznam za djecu ali da sumnjam, za odrasle katastrofa 😀

Isssa
    13. Travanj 2018. 15:25

Ili sam imala lošu sreću, doduše kupovala sam na akciji robu, 2,3 do 5 eura, sve sam već bacila, neznam kaj sam očekivala za tu lovu 😂

joNNa
    13. Travanj 2018. 15:43

moj se trbuh nije ispuhao nakon 12 tjedna ,mislim na napuhanost. Kolika ću biti do kraja 😳prva trudnoća. Kako je kod vas?

joNNa
    13. Travanj 2018. 15:44

ovo je ujutro. Možda se još jedna beba skriva negdi iza 🙂

petrapp2605
    13. Travanj 2018. 15:54

Meni se jedva nazire i to je više napukanost nego trbuščić. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI