Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Travanj 2018. 13:54

I meni se isto H&M pokvario. Ne znam za materijal, ali brate mili, ja tamo više ništa ne mogu naći. Neš ti suknje - 3 šava i 150kn, opereš 2 puta i evo grudice. Koliko god blesavo zvučalo, ja sam najzadovoljnija sa pamučnim stvarima iz Lidla. Muž moj obožava njihove majice i bokserice, a ja sam tamo znala naći pamučne majice u paketu od 2 kom za 70kn - ovo što Issaa kaže - peri deri, a njih stvarno perem a nikako da se poderu  Volim ih staviti ispod sakoa ili džempera na poslu i stvarno su prve u kontaktu sa pazusima i dezićem, svaki tjedan se peru a neke imam već 2-3 godine i izgledaju isto. Nije se ni šav poparao. 
    Sad kad ovo pišem i kad malo razmišljam, pa ja imam i posteljinu iz Lidla (saten), pidžame, najlonke, sad sam uzela i trudničku majicu i haljinicu (odabrala sam onu bijelu sa crvenim točkama)... Pa ja nisam samo Lidlić, ja sam ambasador Lidla!!! 

• pandica1805
    13. Travanj 2018. 13:57

Sto se tice stvari za bebu mi smo za sina sve dobili. Ali kad zbrojim ispadne oko 1000 eura s tim da smo mi birali sve i uzimali stvari sa prosjecnim cijenama.

Issa ja se ne bi slozila s tobom. Ja malom od rodenja sve kupujem u Primarku. Tako jeftino a tako kvslitetno. Sva robica za bebe je skoro od BIO pamuka i vecina stvari ima ovjeru od ÖKO testa. Prala sam sve milijun puno i sve je kao novo i boja a i nista se ne rasiri. 

Crna191
    13. Travanj 2018. 14:11

pandica tako sam i ja za Primark za bebe čula..da je sve odlično a jeftino..
    meni se i Lidl za bebe jaako pokvario..majice koje je moj nečak nosio prije 5 god i ovo sad nema veze s vezom.. na početku sam još za E i kupovala tamo, pamučne hlačice i bodiće, sad nema šanse više da kupujem jer mi se unazad par mjeseci sve što imam tako razvuklo.. ono bodi 86/92 je postao u širinu 104..i majice pamučne tako..a trenirkice donji dio su ok..ne znam..za sebe imam iz lidla i to je ok..

• pandica1805
    13. Travanj 2018. 14:42

Crna da, ja recimo za malog paket bodija 7komada 10e di ces jeftinije. I sad cu te iste bodije oprat za ovog bebaca jer su ko novi. Imam i iz lidla stvari i ok su mi. Dok recimo h&m mi je uzas. Svaki body se rasirio to sto ti kazes za 2 broja a boja se sva isprala. Zadovoljna sam i sa c&a. 

Isssa
    13. Travanj 2018. 15:22

Napisala sam za Primark da neznam za djecu ali da sumnjam, za odrasle katastrofa 😀

Isssa
    13. Travanj 2018. 15:25

Ili sam imala lošu sreću, doduše kupovala sam na akciji robu, 2,3 do 5 eura, sve sam već bacila, neznam kaj sam očekivala za tu lovu 😂

joNNa
    13. Travanj 2018. 15:43

moj se trbuh nije ispuhao nakon 12 tjedna ,mislim na napuhanost. Kolika ću biti do kraja 😳prva trudnoća. Kako je kod vas?

joNNa
    13. Travanj 2018. 15:44

ovo je ujutro. Možda se još jedna beba skriva negdi iza 🙂

petrapp2605
    13. Travanj 2018. 15:54

Meni se jedva nazire i to je više napukanost nego trbuščić. 

13. Travanj 2018. 15:55

Evo moj ovaj tjedan, malo je iskocio :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.