I meni se isto H&M pokvario. Ne znam za materijal, ali brate mili, ja tamo više ništa ne mogu naći. Neš ti suknje - 3 šava i 150kn, opereš 2 puta i evo grudice. Koliko god blesavo zvučalo, ja sam najzadovoljnija sa pamučnim stvarima iz Lidla. Muž moj obožava njihove majice i bokserice, a ja sam tamo znala naći pamučne majice u paketu od 2 kom za 70kn - ovo što Issaa kaže - peri deri, a njih stvarno perem a nikako da se poderu Volim ih staviti ispod sakoa ili džempera na poslu i stvarno su prve u kontaktu sa pazusima i dezićem, svaki tjedan se peru a neke imam već 2-3 godine i izgledaju isto. Nije se ni šav poparao.
Sad kad ovo pišem i kad malo razmišljam, pa ja imam i posteljinu iz Lidla (saten), pidžame, najlonke, sad sam uzela i trudničku majicu i haljinicu (odabrala sam onu bijelu sa crvenim točkama)... Pa ja nisam samo Lidlić, ja sam ambasador Lidla!!!
Sto se tice stvari za bebu mi smo za sina sve dobili. Ali kad zbrojim ispadne oko 1000 eura s tim da smo mi birali sve i uzimali stvari sa prosjecnim cijenama.
Issa ja se ne bi slozila s tobom. Ja malom od rodenja sve kupujem u Primarku. Tako jeftino a tako kvslitetno. Sva robica za bebe je skoro od BIO pamuka i vecina stvari ima ovjeru od ÖKO testa. Prala sam sve milijun puno i sve je kao novo i boja a i nista se ne rasiri.
pandica tako sam i ja za Primark za bebe čula..da je sve odlično a jeftino..
meni se i Lidl za bebe jaako pokvario..majice koje je moj nečak nosio prije 5 god i ovo sad nema veze s vezom.. na početku sam još za E i kupovala tamo, pamučne hlačice i bodiće, sad nema šanse više da kupujem jer mi se unazad par mjeseci sve što imam tako razvuklo.. ono bodi 86/92 je postao u širinu 104..i majice pamučne tako..a trenirkice donji dio su ok..ne znam..za sebe imam iz lidla i to je ok..
Crna da, ja recimo za malog paket bodija 7komada 10e di ces jeftinije. I sad cu te iste bodije oprat za ovog bebaca jer su ko novi. Imam i iz lidla stvari i ok su mi. Dok recimo h&m mi je uzas. Svaki body se rasirio to sto ti kazes za 2 broja a boja se sva isprala. Zadovoljna sam i sa c&a.
Napisala sam za Primark da neznam za djecu ali da sumnjam, za odrasle katastrofa 😀
Ili sam imala lošu sreću, doduše kupovala sam na akciji robu, 2,3 do 5 eura, sve sam već bacila, neznam kaj sam očekivala za tu lovu 😂
moj se trbuh nije ispuhao nakon 12 tjedna ,mislim na napuhanost. Kolika ću biti do kraja 😳prva trudnoća. Kako je kod vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji