Dobro jutro cure! Sto cete danas raditi? Ja zasad nemam nikakav plan, ali uvijek se nadje nesto :)
Garavusa, i mi se vec 10 godina ususkamo bas kako si opisala! Al onda muz kaze u jednom trenutku da idemo pajiti i neka odem na svoju stranu, a ona hladnaaaa 😯 #hrvatsketragedije 😂😂
Jutro cure, ja sam jučer bila koma, cijeli dan nabubrena, natečene, ljudi su me pitali zašto sam plakala 😂, naljutio me ko me mogao 😤, mužu pričam navečer svoj dan i pitam jer se živcira bezveze, dal' me hormoni šibaju ili bi i on tako, na kraju je i on bio ljut zbog svih kaj su me naživcirali 😏, znači NISU hormoni 😂
Danas je novi dan 😀
Netko je napisao za Sloveniju i Italiju da gleda cijene beby opreme 😀
Iz iskustva jer živim blizu SLO granice, definitivno je tamo jeftinije 😀, pelene pampers su jeftinije 30%, u Brežicama ima neki mini šoping centar, imaju bubamaru (pikapolonica po SLO) , sestra je kupovala sjedalicu za auto, isto 30 % jeftinija nego kod nas, velike akcije znaju imati 😀
Mi obavljamo tamo i šoping namirnica u Lidlu ili Hoferu, usporedba s našim Lidlom, ma neusporedivo 😀
Isti proizvodi, kod njih šoping platim 130 eura, po našim cijenama 1600 kn bi ispalo 😀
Raspisala sam se danas, nadam se da su vam dobre informacije 😀😀😀😀😀
Jutro curke Planira li koja ići na dane beba, djece i trudnica sljedeći vikend u westgate-u??
Teta 90 - ma kod mene nema micanja dok ne zaspem.
Issa - hvala puno za info. Bas sam sad rekla mužiću - on bi sad odmah bolestan išao
I btw - tko je išao sekirati trudnicu i čime? Sram ih bilo sve i dabogda im izletio jecmen na oko
Isssa, hvala na korisnoj informaciji! Ako znas bas imena ducana u Sloveniji gdje bi bilo dobro otici, samo napisi, pa da malo pogledam. Vec sam cula da je u Sloveniji dosta jeftinije nego kod nas, pa kome je blizu, nije lose otici pogledati :)
jutro curke..
meni je dan jućer bio koma, cijelo popodne preležala koliko me trbuh bolio, a sama s malim koji bi se naravno igrao.. no dobro, danas je petak pa odmaram 2 dana sad..
spominjale ste jastuke, ja imam iz mali anđeo..meni je savršen, služio me prvu trudnoću, skoro cijeli vijek dojenja i sad ga planiram izvaditi ponovno..kao nov je a stvarno korišten..oni vam budu u west gateu i po jeftinijim cijenama pa možda da tamo uzmete.. Ethernal je isto netko stavio sliku.. ne znam kakvi su im jastuci..ovu minki stranu jastuka ja ne volim, bit će ljeto i samo ćete tražiti nešto hladno i pamučno.. inaće imaju pre pre pre dobre tetra pelene.. ja sam od njih uzela bambus tetra dekicu, nešto najsavršenije i najmekanije što postoji.. frendici za poklon sam naručila bambus dekicu ona je prezadovoljna..tako da i za njih moja preporuka a bit će isto u wg..
ja ću ići onako turistički kad još ne znamo spol a i sve imam od starijeg malca pa ne mislim čudesa kupovati..
Issa jesi li bila u Primarku u Slo? za njih mi kažu da imaju odlične stvari za bebe, a ful jeftine.. ja sam za malca kupovala u hm i zari ali hm se jako pokvario kvalitetom, užasni su..sad mi jedan Pepco ima kvalitetnije majčice od Hm..jedino u Pepco pazite ako uzimate, nije im sve 100% pamuk..
Jutro curkePlanira li koja ići na dane beba, djece i trudnica sljedeći vikend u westgate-u??
Vrlo vjerojatno ću i ja otići čisto da vidim cijene. Sad kad cure kažu za Sloveniju, sigurno ću i tam otić jer su mi Brežice blizu. Prije sam znala ići po pilulele tamo jer je jedna kutija koštala kao kod nas tri, tako da mislim da su i druge stvari vrlo vjerojatno dosta jeftinije.
Jutro curkePlanira li koja ići na dane beba, djece i trudnica sljedeći vikend u westgate-u??
Ako se budem ok osjećala i mi ćemo otići
Budu li ok popusti muž će svu opremu htjet kupit
Bokic cure
A jeste se raspisali citam i mislim odgovorit cu ovo ovo i dok sam dosla do kraja sve zaboravim haha
I mi smo papai sparoge ali s prsutom u holand umaku.
Sto se tice jastuka za dojenje ja sam ga imala u prosloj trudnoci i spasio me. Do kraja trudnoce sam spavala jedino s njim medu nogama jer mi je lijepo drzao trbuh i noge visoke jer sam imala grceve, i koza ga bacim i sad se udaram u glavu sto sam ga bacila haha
Bolovi su vam normalni pogotovo nisko u ledima. Mene je u prvoj trudnoci bolilo od pocetka do krajai to aam znala umirat od bolova. Sad me pocelo bolit prije nekih tjedan dana. Napravim po kvartu jedan krug s malim u kolicima i dodem doma umrem kad legnem i izravnam kicmu.
Izracunala sam bmi ispalo mi je da bi trebala u trudnoci dobit 11.5kg a ja u prosloj trudnoci dobila tocno 12 haha znaci ima istine u tome ;)
Kako ste danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji