Bravo za preglede djevojke...Drago mi je čuti da je sve u redu. I da nam se pridružuje i još jedna djevojčica
Ja sam se danas upisala kod drugog doktora, koji ne vidi nikakav problem u tome da i otac djeteta povremeno dođe na pregled :)
Hej cure!
Super za preglede..i samo nek su bebice zdrave..
Vidim da ste pisale za godine..ja imam 27, taman ću napuniti 28 kada budem rodila.
Teta doktor se zove Siniša Punek. Brzo se dođe na red. Ja idem kod njega 25.04.
Što se danas kuha kod vas cure?
Christyy, za posteljicu koliko sam skuzila ako je straga onda ranije pocnes osjecati pokrete bebe nego ako je sprijeda, ali nek se jave iskusne mame koje su to prosle. Imas pravo ovo za pregled, bitno da je sve ok, a ne da mi mjeri sve zivo, ali naravno da bi svi htjeli gledati svoju bebicu sto duze i znati je li sve u redu, pogotovo mi koje imamo povijest spontanih ili nekih drugih bolesti. Ako mi kazu da dodjem za 3 tjedna, onda mi svakako nema smisla za 2 ici privatno, ali vidjet cu jos.
Garavusa, hvala za link, meni i dodje onaj preporuceni prirast od 10 do 16kg do kraja trudnoce.
Tinci, hvala za info, mozda odem, osim ako me ne naruce u bolnici za 3 tjedna, onda nema smisla.
Ja sam se danas za rucak pocastila njokima sa sparugama i prsutom u bijelom umaku, pravi comfort food 😛
Navecer cu si skuhati juhu od krumpira i mrkve, ili neku manestru napraviti, i to je to za danas :)
Popodne mozda popijem jednu ness kavu, bas me pita jer je vrijeme nikakvo i pritisak je, nisam ju pila 10ak dana. Sto cete vi za rucak?
Meni piše da bi trebala dobiti 9-11 kg.... Meni bi bilo idealno još kojih 7kg max i to je to hahah
Moj je baš pri kraju riža sa greškom , pileća prsa unutra na kockice i zdjela zelene salate
Teta mi smo za ručak šparoge sa jajima i rajčice..cure obožavaju to..
A za večeru ću zapeći krumpire i domaće kobasice, i uz to juhu i neku salatu
Sutra idem u Pulu, pa imam pitanje. Gdje je koja trgovina za trudnice?
Ja se nadam dobiti po 2kg mjesecno, tj. do kraja 12kg, to mi zvuci ok. Ali, jedno su planovi, a drugo stvarnost, vidjet cemo :D
Hahaha, ajme Tinci ti koja imas dvoje djece mene pitas gdje je trgovina za trudnice 😂😂
Iskreno, neznam, rekla bi da ne postoji specijalizirana trgovina, ali Mana ima odjel za trudnice, a ako volis, ima tunika ili duzih kosulja u puno ducana koje za ovo proljetno doba mogu proci jer nam trbusi nisu preveliki. Inace, u Puli su samo dvije trgovine za bebe i djecu..
Teta ma imam osjećaj ko da je prošlo 100 godina od prošle trudnoće
Meni pise 7-11,5 kg, zasad smo na +1 ...
Sto se tice posteljice nije bitno gdje je, naprijed ili iza mora negdje biti jedino eto kazu to za osjecanje pokreta iako ne mora biti, u prvoj t mi je bila sprijeda al sam svjedno jaako i cesto osjecala udarce i sve, u ovoj t mi je iza i vec sad osjecam udarce, nisu to vise oni leptirici vec bas udarci
Sortiraj odgovore
Najstariji