Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarajka
    12. Travanj 2018. 13:34

Isssa

anusha

Meni je 32! Zar sam najstarija?! :)

I meni su 32 😀, tako da nisi najstarija, u 7 mj 33 punim 🙈

Ima nas i starijih! ☺️ Meni su 34! 🤭 
    Christyy cestitam na Pisonjici! 😀 I kod mene je isto Pisonjica a termin mi je 05.10. 😄

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 13:41

_IvaGljiva_

Petrapp, vidim po nalazu po ovom dijelu tko je izradio nalaz da si radila u domu zdravlja u Samoboru? Poznato mi to ime s mojih nalaza 😂✌

Točno tako, u Samoboru smo se pikali

Elza
    12. Travanj 2018. 13:50

Ja jučer isto jako jako puno hodala i danas me bole prepone, nisko dolje trbuh i leđa. Malo sam se i zabrinula tako da sad odmaram. Iako su ti bolovi navodno i normalni tj. znak rastezanja ligamenata.

12. Travanj 2018. 13:51

Evo me s pregleda, cekala sam 2 i po sata jer je doktorica morala u salu. Pregled je trajao 15sek, vidjela sam bebu, pokazala mi je srce, kraljesnicu, zeludac, crijeva, mjehur i to je to, ali nije mjerila bebu :(
    E mjerila mi je i cerviks, 45mm, i pise da je posteljica straga.
    Terapija i dalje ista, plus magnezij zbog grceva i vitamin D.
    Kontrola za 3-4 tjedna.
    Petrapp, ja ti se svaki dan bodem injekcijama u trbuh, ovo za secer sto ide u prst stvarno ni ne boli :D
    Tinci, kako si rekla da se zove doktor koji te pregledao u medicu? Isla bi privatno za dva tjedna jer muz vise ne moze docekati vidjeti bebu, a i da ju malo detaljnije izmjere..

• Anđeo_
    12. Travanj 2018. 13:54

_IvaGljiva_

Teta90, da vaginalno sa sondom. Pokazao mi ga na ekranu, kao vidi kako ti izgleda cerviks. Haha. Naravno da nisam apsolutno ništa razaznala 😂.
    Pandica, nadam se da će i s vremenom ostat curka ✌. Iako, mislim da postoji neka piša da bi nešto barem malo stršalo 😂.
    Anđeo, meni je isto ovaj natašte bio loš, a ostali dobri. Vrijednosti su mi 5.6 (natašte), 6.3 (nakon 60 min) i 5.8 (nakon 120 min). Gdje si kupila aparatić i koliko košta? Baš sam razmišljala da bi bilo fora imati to doma pa da si prekontroliram ako mi dođe da malo zgriješim ✌😉

Obišla sam par ljekarni oko cca 120 kn ti je aparat, meni su u ljekarni ponudili da mi ga daju ali kod njih trakice kupujem i onda ga vratim tak da mi je to ok

Elza
    12. Travanj 2018. 13:54

Teta90 bome kratko ali najvaznije je da je sve u redu! :)

christyy
    12. Travanj 2018. 14:07

sarajka  jeejj pa mi smo iste onda, u dan :D
    Teta90 odlično , vidjela si bar da je sve u redu.. meni je isto posteljica straga ali nije ništa posebno na to prokomentirao... Mislim da ti stvarno nema potrebe ići na kontrolu svaka 2 tj kad su ti već rekli da dodes za 3-4 tj, Ako muž može čekati 2 tjedna pa može onda još 7 dana  mislim ovo dobronamjerno jer pričaju kako prečesti ultrazvuci nisu dobri za bebu..

12. Travanj 2018. 14:07

Baby.nb1

Cure jel znate koja su pravila zamjene u Lidlu? Tocnije da li robu kupljenu u jednoj poslovnici mogu mijenjati.iskljucivo u toj poslovnici ili bilo kojoj? Jasno uz racun

Možeš u bilo kojoj

_IvaGljiva_
    12. Travanj 2018. 14:16

Petrapp, susjedo 😉
    Anđeo, hvala na info! Uopće mi se ne čini tako strašna cijena. Budem se raspitala u ljekarni pa da vidim što nude 😊
    Teta, drago mi je da je beba dobro! Šteta za čekanje i ultra kratki pregled, ali barem znaš da si lijepo zatvorena i da je bebica ok 😍🎉😊

12. Travanj 2018. 14:25

Evo ako nekoga interesira, kalkulator prirasta tjelesne mase u trudnoći. Fora je jer u obzir uzima i prijašnji BMI

https://www.hipp.hr/trudnoca/savjeti/kalkulator-porasta-tjelesne-mase/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.