Ja nisam imala problema s probavom ali zato nakon poroda mi je bilo jako tesko ici na wc. Mame koje su ovdje vec rodile sigurno znaju o cemu pricam. Jako cudan osjecaj ne znam ni kak bi to opisala 😅
Oo da, ja cijelu trudnocu nisam imala problema s tim i onda na porodu dobijem hemoroide od naprezanja, a uz to strah da savovi ne popucaju... Al dobro, s vremenom sve dode na svoje ...
Cure jel znate koja su pravila zamjene u Lidlu? Tocnije da li robu kupljenu u jednoj poslovnici mogu mijenjati.iskljucivo u toj poslovnici ili bilo kojoj? Jasno uz racun
Ja sam par puta kupovala i vracala u razlicitm gradovima tako da koliko ja znam moze :)
Teta90, da vaginalno sa sondom. Pokazao mi ga na ekranu, kao vidi kako ti izgleda cerviks. Haha. Naravno da nisam apsolutno ništa razaznala 😂.
Pandica, nadam se da će i s vremenom ostat curka ✌. Iako, mislim da postoji neka piša da bi nešto barem malo stršalo 😂.
Anđeo, meni je isto ovaj natašte bio loš, a ostali dobri. Vrijednosti su mi 5.6 (natašte), 6.3 (nakon 60 min) i 5.8 (nakon 120 min). Gdje si kupila aparatić i koliko košta? Baš sam razmišljala da bi bilo fora imati to doma pa da si prekontroliram ako mi dođe da malo zgriješim ✌😉
IvaGljivanatašte ti je malčice visok, trebao bi biti ispod 5.1
Da, da! Zato i jesam na dijeti 1800 kalorija i radim GUK profile na Vuk Vrhovcu ✌
Btw.danas na vaganju imam kilu manje. Tako da sam opet na +0. Doktor se smijao u kaže, vidi se da vuk Vrhovec dijeta djeluje 😂. Lako se njemu smijati kad može nakon ručka pojest desert 😜
IvaGljiva joj ja se užasavam pikanja, izdrži! možeš i ti pojesti desert samo moraš paziti kakav
Ja ne znam jesam jučer malo pretjerala, bilo je tako lijepo vrijeme pa sam odlučila malo srediti svoj cvijetnjak. Ugl malo sam čupkala travu da ne smeta tulipanima koje sam u jesen posadila. A danas me lagano bole prepone, a ne znam jesam se preforsirsla ili je to već moguće u ovoj fazi trudnoće
Petrapp, vidim po nalazu po ovom dijelu tko je izradio nalaz da si radila u domu zdravlja u Samoboru? Poznato mi to ime s mojih nalaza 😂✌
Sortiraj odgovore
Najstariji