Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    12. Travanj 2018. 12:57

pandica1805

Ja nisam imala problema s probavom ali zato nakon poroda mi je bilo jako tesko ici na wc. Mame koje su ovdje vec rodile sigurno znaju o cemu pricam. Jako cudan osjecaj ne znam ni kak bi to opisala 😅

Oo da, ja cijelu trudnocu nisam imala problema s tim i onda na porodu dobijem hemoroide od naprezanja, a uz to strah da savovi ne popucaju... Al dobro, s vremenom sve dode na svoje ... 

Gold👑
    12. Travanj 2018. 12:59

Baby.nb1

Cure jel znate koja su pravila zamjene u Lidlu? Tocnije da li robu kupljenu u jednoj poslovnici mogu mijenjati.iskljucivo u toj poslovnici ili bilo kojoj? Jasno uz racun

Ja sam par puta kupovala i vracala u razlicitm gradovima tako da koliko ja znam moze :) 

_IvaGljiva_
    12. Travanj 2018. 13:01

Teta90, da vaginalno sa sondom. Pokazao mi ga na ekranu, kao vidi kako ti izgleda cerviks. Haha. Naravno da nisam apsolutno ništa razaznala 😂. 
    Pandica, nadam se da će i s vremenom ostat curka ✌. Iako, mislim da postoji neka piša da bi nešto barem malo stršalo 😂.
    Anđeo,  meni je isto ovaj natašte bio loš, a ostali dobri. Vrijednosti su mi 5.6 (natašte), 6.3 (nakon 60 min) i 5.8 (nakon 120 min). Gdje si kupila aparatić i koliko košta? Baš sam razmišljala da bi bilo fora imati to doma pa da si prekontroliram ako mi dođe da malo zgriješim ✌😉

_IvaGljiva_
    12. Travanj 2018. 13:03

Teta90, kako je tebi prošao pregled? 

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 13:04

IvaGljiva natašte ti je malčice visok, trebao bi biti ispod 5.1 

_IvaGljiva_
    12. Travanj 2018. 13:08

petrapp2605

IvaGljivanatašte ti je malčice visok, trebao bi biti ispod 5.1

Da, da! Zato i jesam na dijeti 1800 kalorija i radim GUK profile na Vuk Vrhovcu ✌
    Btw.danas na vaganju imam kilu manje. Tako da sam opet na +0. Doktor se smijao u kaže, vidi se da vuk Vrhovec dijeta djeluje 😂. Lako se njemu smijati kad može nakon ručka pojest desert 😜

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 13:11

Ovak je izgledao moj ogtt

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 13:15

IvaGljiva joj ja se užasavam pikanja, izdrži! možeš i ti pojesti desert samo moraš paziti kakav 

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 13:22

Ja ne znam jesam jučer malo pretjerala, bilo je tako lijepo vrijeme pa sam odlučila malo srediti svoj cvijetnjak. Ugl malo sam čupkala travu da ne smeta tulipanima koje sam u jesen posadila. A danas me lagano bole prepone, a ne znam jesam se preforsirsla ili je to već moguće u ovoj fazi trudnoće

_IvaGljiva_
    12. Travanj 2018. 13:28

Petrapp, vidim po nalazu po ovom dijelu tko je izradio nalaz da si radila u domu zdravlja u Samoboru? Poznato mi to ime s mojih nalaza 😂✌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.