IvaGljiva, bravo za pregled!
Kako se mjeri cerviks? Sta samo s onom transvaginalnom sondom ili kako? 😯
Pticaselicazgst, i vama bravo za pregled, samo rastite! 😘
Jao kako je lijepo ovo kad svi dolaze s pregleda sretni i zadovoljni :))
IvaGljiva super za pregled..
Veks otiđi kod Palla kad je popodne..pitaj za upis i reci da ti samo trebaju uputnice, ako ti ranije treba, ugurat će te negdje..budi onako šarmantna.. sestra ponekad izgleda onako malo arogantna no ako si dosta dosadna, ugura te svaki puta negdje..
Looda-Vila termini su im takvi jer stvarno imaju puuuuno pacijenata.. i jedan od rijetkih je dr koji primaju pacijente..ja znam i za redovan pregled sam uvijek po mjesec i nešto čekala..sad je već i duže.. jedino trudnice uvijek ugura za preglede po tjednima kad treba.. Jel znaš dal je dobio onu sondu za uzv preko trbuha.. prije 2-3 tj kad sam ja bila, razbijena je bila a nije znao kad će mu doći nova..pa da ne idem u Petrovu na Anomaly ako je dobio sondu
Cure super za preglede
Netko je spomenuo mineralnu, ja ju isto pijem, zapravo obozavam sve gazirano, znam da nije bas zdravo ali poslije rucka mi to najvise pase...
Superr za preglede cure :)
Ivagljiva evo u moru deckica da se javi i jedna curica hehe
Mineralnu bas ne pijem ali sam i u prvoj trudnoci i u ovoj sad opet ovisna o coli. To su mi najjace zelje u obje trudnoce.
Ja sam muku mučila sa zatvorom. Riješila sam problem kombinacijom magnezija, suhim šljivama i kompotom od bresaka (onaj manje zaslađeni iz Lidla). Ujutro popijem kavu natašte i odmah ujutro to i obavim isto kao i prije trudnoce. Kad se sjetim kako sam se znala mučiti na wc-u, čak sam bila od naprezanja i popucala po anusu kad je bila jako jako tvrda stolica. Znam da je možda nekima gadljivo ovo sto pišem ali tu smo da si pomognemo. E da, koliko god me svi grdo gledaju, ja i dalje pijem mineralnu jer mi pomaze i probavi i dodatni je Ca i Ma (pogotovo sarajevski kiseljak i radenska) a Donat mi je bio kao da pijem morsku vodu sa mjehurićima
Nema nam sta bit gadljivo sve je to prirodno,i vjerovatno to vecina prolazi. Ja i ovako ponekad imam tih problema. U zadnoj trudnoci sam jos na sve to dobila hemeroide vanjske,svaki odlazak na wc je bio muka,nisam mogla ni sjediti kako treba. Nadam se da sad neci imati tih problema. I meni je znalo popucat. A bas pazim na prehranu ali valjda je to uobicajeno u trudnoci.
Dobro jutro svima, danas je dan pregeledaaa 🎉Teta90 i tebi sretnooo
Sinoć sam jedva zaspala… što uzbuđenje čini…
Anđeo, i ja sam na VV dijeti … Kako tebi ide? Ja sam inače slatki tip, volim tjestenine i tak pa mi je prvih dana bilo baš teško izbaciti sve to… Sad je već lakše, lagano znam što mogu jesti, ali još uvijek mi suza krene kad netko pored mene jede palacinku ili kolač… Kolike su ti bile vrijednosti na ogtt-u?
Ma na tašte 5.4 ovo ostalo pod opterećenje ok..
Meni se slatko ne jede uopće samo slano 😊, koje su tebi bile?
Ja sam kupila aparatić i shvatila da fulam negdije pa sam se sad baš počela pridržavati..
Ja nisam imala problema s probavom ali zato nakon poroda mi je bilo jako tesko ici na wc. Mame koje su ovdje vec rodile sigurno znaju o cemu pricam. Jako cudan osjecaj ne znam ni kak bi to opisala 😅
pandica1805 Da bas cudan osjecaj nekakav poslije poroda,meni je to isto strasne probleme stvaralo. Ali prezivjele smo 😀
Jao da vam se pohvalim,stigle su mi haljine za mamu i kceri. Malo je siri kroj, pa ce mi bas pristajati lijepo na ljeto sa trbuscicem 😊
Cure jel znate koja su pravila zamjene u Lidlu? Tocnije da li robu kupljenu u jednoj poslovnici mogu mijenjati.iskljucivo u toj poslovnici ili bilo kojoj? Jasno uz racun
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji