Bok cure . Čitam vas ali ne stignem pisati ,kad hoću pisati vi ste već na drugoj temi.
Baš je lijepo da se družimo ovako.
Moj mili i ja se sexamo od početka .Dopustili doktori. 🙂 Nekad mi to bude baš olakšanje od nervoze i svih tih hormona ,i simptoma.nisam nikako krvarila poslije toga ,niti me bolilo. Pošto ja imam endometriozu u netrudnom stanju me grublji sexualni odnosi bole . Sad ništa . Vičem mužu jače ,a on sav sretan što može 😂
Ja sam isto definitivno za vrtić ,nemoze ništa zamjeniti socijalizaciju u tako ranoj dobi. Muž nije za vrtić jer ni on nije bio u njemu. Ja jesam . Pa će dijete ići 🙂. Ovdje je red pa ću se uskoro početi raspitivati da već stojim u redu .
Dobro došle nove članice 🙂🌻
E da i ja imam ultrazvuk 15.3 u četvrtak ❤️ kod primalje ,ona i vodi cijelu trudnocu. Ginekolozi ako je netko rizično.
Opet ćemo vidjeti naše bebe ❤️
Jedva cekam
Evo i mene, opet je krasan dan, ručak imam od jučer pa ne moram kuhati, tako da danas uzivam. Sinoć sam bila na večeri i baš sam se jako najela, no zaspala sam bez problema odmah nakon toga. Jel vi pazite što jedete? Ja da, ali recimo nisam se odrekla domaćih kobasica i šunke, kako vi s time stojite?
Barbara dobrodošla!
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja ne pazim nešto na prehranu ali sam primjetila da mi odgovara više povrće i voće. I npr prije trudnoće sam ludila za slatkim sad nista. Neki dan si kupim krafne dvije obožavam ih i nisam ih mogla pojesti muž ih pojeo sutra dan. Ne vuče me. I kavu popijem jednu dnevno prije 3 bez problema. Nemam želju inače bi. 🙂
Nisam se ni ja odrekla domaćih proizvoda. Prije nego što sam ostsla trudna rekla sam samoj sebi da ću se baš zdravo hraniti kad saznam za t. Ali iskreno... Kad otvorim frižider i vidim od čega mi i pomisao da to pojedem ne čini mučnine to i pojedem. Pa bilo to i malo manje zdravo. Bolje nego da ne pojedem ništa. Recimo nisam uopce jela kruh prije. Ali sad me slanac običan ujutro zna spasiti. Znam da nije zdravo i lako je reći moraš se zdravo hraniti, ali što kad mi je zlo od neke hrane. Trudim se jesti i povrća i voća i ne jedem masno ni teško
Treba vremena dok ave procitam sto ste pisale, sto se tice prehrane ja nemogu 2 puta dnevno istu stvar jest jer mi se drugi put dize zeludac, vecinom mi pase laganija hrana, masna i teska hrana mi se zgadila hvala bogu...sto se tice vrtica, ja sam odgojiteljica i do prije par tjedana sam bila u jaslicama, i neko je spomenuo popodnevno spavanje, dakle odgojiteljica je tu da prepozna kojem djetetu treba pruzit malo vise paznje prije spavanja, i da pomazi dok djete lezi u kreveticu, ali iz iskustva govorim djeca u vrticu bolje spavaju nego doma...i vrtic bi uvijek odabrala za svoje dijete bez obzira na baku i dedu umirovljene koji su doma. Znam da postoji posebna tema za to, ali meni su sw zbog zatvora i tvrde stolice prvi put u zivotu javili hemeroidi...mazem prirodnom kremom od propolisa dok ne nabavim kantarionovo ulje, ali koliko vas muku muci s tim?
Barbara dobro dosla! Jel to bio prvi pregled?
Teta55 ja idem u polikliniku Medifem, imaju dobru web stranicu pa si pogledaj ako te zanima. Idem kod doktora Olivera Vasilja. Jedan divan, ljubazan, strpljiv doktor. On ujedno radi kao ginekolog i porodnicar na KBC sv. Duh, tako da sam odmah njemu rekla da zelim da me i porodi tamo:))
Ako zelis, posalji mi svoju email adresu , pa ti mogu poslati slike i snimke 4d da vidis kako to izgleda, pa se lakse odlucis da li zelis to ili ne :)
Btw ako dolazis iz smjera Rijeke, prakticki samo prodes most i tamo si:)
Ovo ispada ko neka reklama sad...😅😂 nije mi to bila namjera, da nebi mislili ne znam sto..
Ja ne pazim opce na prehranu..tj hranim se ko i prije. Raznovrsno...povrce, voce, meso, tjesteninu i rizu sad radim integralnu. Skuzila sam da mi przeno i sve nesto sto ima puno masnoce ne odgovara, tako da to jedino izbjegavam. Al slatko i dalje ostaje moj grijeh 😁 ne mogu si pomoc😅 dosta se krecem, idem pjesice na 11 kat ..tako da kompenziram:)
Ja idem na rucak kod mojih, bit ce varivo od kelja, obozavaaaaam!
Ja se nisam niceg odrekla, ali kako kaze Dija, prije nisam jela kruh, a danas sam recimo pojela jednu fetu sa kuhanim jajima, ili si namazem mlijecni namaz i pase mi taj neutralni okus kruha.
Voce isto jedem vise nego prije (jabuke, kruske, narance, kivi,..), jedino mi od naranci nekad napravi kiselinu u zelucu.
Zadnja 2,3 tjedna se gusim u cvrstom jogurtu, to mi najvise pase i nije mi slabo ni tesko nakon njega, pa ga jedem samog ili sa zobenim pahuljicam.
Domace pancete i kobasica se nisam odrekla, ali pazim da bas ne pretjeram u kolicini. Ne jedem jedino tunu (ni iz konzerve).
Pusila nisam, znala sam popiti dec vina uz rucak sa svekrom, sad u trudnoci ne. Kavu sam prestala piti, nekad popijem kad me pita, recimo danas kad je neko bezveze vrijeme. Slatko ne volim bas.
Ma ja sam i prije pazila sto jedem i raznovrsno se i zdravo hranim, pa nisam nista mijenjala. Naravno da se svako toliko moze pojesti krofna, burek, pizza i ostalo, pa nismo roboti 😁
Cure koje su jos u 1. tromjesecju, jeste se udebljale?
idem pjesice na 11 kat ..tako da kompenziram:)
Na 11?! Ja se penjem na 4. Kat i psujem u sebi sve po spisku 😂 ali mislim si moraš se kretati, bit ćeš debela, samo se penji i šuti 🤣
Delilah, nisam imala hemeroide ni tako kronicni zatvor, ali sam cula da je nevenova krema dobra za mazanje. Jesi probala sumeci magnezij? Meni je pomogao u zadnjih par dana.
Looda_vila, hvala za preporuku! Ma i ova jedna slikica koju sam vidjela izgleda odlicno, pogledat cu malo na netu pa mozda odem :)
Ja isto ne jedem przeno i masno, a meso mi bas ne pase u zadnje vrijeme, trebala bi ga vise jesti jer ionako imam anemiju.
Teta ja mislim da se nisam još udebljala. Gledam po trapericama, sve mi stoje kao i prije. Iako kad se pogledam dok sam gola vidim naslage svugdje oko sebe. 🤦♀️😂 mislim da pretjerujem. Ako mogu zakopčati hlače valjda sam još ista
Sortiraj odgovore
Najstariji