Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    14. Ožujak 2018. 07:46

Isssa cestitam na deckicu!! 
    Ja sam u prvoj trudnoci imala osjecaj da je decko i htjela sam decka, a dobila curu. Kad smo saznali da je cura mi je laknulo jer ni ja ne znam sta bi s deckicem
    Sad nemam nikakav osjecaj, iako mi stalno dodje da o bebi govorim u muskom rodu. A zapravo muz i ja zelimo jos jednu curicu. Mala mi je rekla da ako bude decko, da cemo ga dati baki jer ona hoce sestru

14. Ožujak 2018. 07:54

Dobro jutro cure! 🙂 Kako ste danas, sto cete raditi?
    Kako neznate sto cete raditi s deckima? Pa odgajat cete ih! 

christyy
    14. Ožujak 2018. 08:09

hahah ja stvarno ne znam šta mislim, u mojoj obitelji su sve curice a muž ima brata... Rodbina i muž govore da je sigurno dečkić, ne znam zašto  a meni tako svejedno, samo da je živo, zdravo, i da je sve u redu... Nikako dočekati taj pregled!
    Jane_Doe  tebi u 13.tt nisu rekli spol? Ja sam čula da se u 3.mj već vidi...
    I curke jeste već rekli svima? Kod mene samo rodbina zna i neki prijatelji. Na poslu namjeravam reći u petak, kad prođe pregled.

14. Ožujak 2018. 08:23

Christyy, ne mogu se vise sloziti s tobom, samo da je zivo i zdravo! 😍
    Jucer sam bila kod svojih do skoro 20h, nije mi se dalo doma jer mi onda sporo ide vrijeme, a ovako mi proleti u drustvu pa ne mislim na pregled :)
    Nas dvije imamo sutra, znam da ima jos netko, ali se ne mogu sjetiti tko.. 
    Ima neka cura danas pregled?
    Mi smo rekli roditeljima i nekim bakama, mojoj sestri, ali klincima ne, i samo jedni prijatelji znaju. Jos 3 tjedna sutimo pa cemo onda govoriti. 
    Na poslu znaju od prvog dana jer sam odmah ostala doma i ne mogu muljati.
    Sto kuhate danas? Ja radim prisiljeno zelje, ako znate sto je to ;)

christyy
    14. Ožujak 2018. 08:30

Čula sam za prisiljeno zelje ali nisam jela, općenito nisam ljubitelj kupusa osim u salati hahah. Meni se danas baš jede hladna salata sa tjesteninom, piletinom i povrćem  tako da mislim da ću to. Brzo i jednostavno  U zadnje vrijeme mi pašu samo hladne stvari

14. Ožujak 2018. 08:41

Uuu, nije ti losa ideja, ali vec imam doma kupus, pa cu to. Inace sam veliki ljubitelj paste! 😍

christyy
    14. Ožujak 2018. 08:47

Guglala sam prisiljeno zelje i znam šta je to  Moja mama često radi jer moji to baš vole.. Ma ja uvijek gledam da mi je što jednostavnije jer dođem doma u 5 i budem i gladna i umorna i svašta nešto i neda mi se kuhat baš 2 sata. A sad kad je ovako lijepo vrijeme radije to vrijeme provedem vani :)

14. Ožujak 2018. 09:08

Jutroooo cure  
    Kako ste? Mi jučer cijelo popodne sa cimericama bile u gradu..kupila si trudničke hlače i 3 majice  i obavezno uvijek starijoj curici kupim nešto..tako da nam je popodne brzo prošlo..  
    Med. sestre me onako u šali pitale da šta sam se malo udebljala u trbuhu  
    Što se tiče spola..ja imam 2 cure i tako mi je svejedno kojeg će spola biti..samo da je živo i zdravo..to je najveće bogatstvo.. 

14. Ožujak 2018. 09:20

Christyy, ja sam znala kuhati vecer prije, ili ujutro prije posla, pa onda samo dovrsim kad dodjem s posla, a sad mogu nakuhavati koliko zelim ako se dobro osjecam i mogu stajati toliko dugo. Ovo mi je gotovo za pola sata :)
    Tinci, bravo za druzenje, drago mi je da ste uzivale i da si se pocastila novim stvarima! Trbuh ce te uskoro poceti odavati, jeeeej! 😘
    Ja ne mogu docekati sutra, bas sam uzbudjena, a malo i nervozna ;) Nekad me malo kroz dan boli trbuh, vise kao zatezanje, mislim da je to sve ok. Sad imam temp 37.0, ali ok se osjecam. Idem pod tus i s psom u kratku setnju, lijepo je vrijeme vani :)

christyy
    14. Ožujak 2018. 09:26

Teta55 ljubomorna sam sada što možeš ovako lijepi dan provesti vani na zraku

.Tinci0. i ja se već danima tjeram u shopping... Nije da mi baš nužno trebaju nove stvari ali me hlače zatežu malo u trbuhu a to ne želim nikako tako da u zadnje vrijeme stalno nosim haljinice i ispod grilonke. to mi je trenutno najudobnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.