Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    13. Ožujak 2018. 07:46

Jutro cure, ja sam si sva nikakva. Nisam navikla bit doma dok mi je mala u vrticu, a zao mi je da si ju uzmem doma dok sam i ja doma jer tamo ima drustvo i bas voli ici u vrtic..
    Danas imam pregled napokon.. I vidim da vecina vas od pocetka ide na 3d, to vodite trudnocu privatno ili? Slike su mrak 😊

• pandica1805
    13. Ožujak 2018. 07:52

Jane ne znam za cure u HR al ja ne vodim privatno. 
    Joj vidis ja opet kad se sjetim da bi mali iduce godine mogao u vrtic ja si to ne mogu zamislit. Da ga tamo paze druge tete i da je medu toliko djece gdje uvijek ima nekih nezgoda i svasta. Mozda tako mislim sto js nisam isla u vrtic pa ne znam kak je to :( bas se bojim poslat ga jednog dana..

PlavaBorovnica
    13. Ožujak 2018. 07:53

Dobro jutro trudnice! 
    Haha, ne mogu vjerovati da ste se dotaknule teme kreveta, baš sam zadnji put htjela to spomenuti
    Mi imamo veliku želju, i ispunjavamo je, ja sam baš u elementu.  ponekad smo do kraja...logika mi nalaže što je napravilo bebu kako joj može škoditi? Rado bih da znam nešto više o tome.
    Sad baš uživamo, mučnina 90% nema, nema briga hoću li ostati trudna, ženimo se uskoro... 
    Kroz 1.tromjesečje sam imala blage grceve nakon keksa ali sam čitala da su to grčevi koji ne škode (ako je inače sve u redu).

Jane_Doe
    13. Ožujak 2018. 08:13

pandica1805

Jane ne znam za cure u HR al ja ne vodim privatno.
    Joj vidis ja opet kad se sjetim da bi mali iduce godine mogao u vrtic ja si to ne mogu zamislit. Da ga tamo paze druge tete i da je medu toliko djece gdje uvijek ima nekih nezgoda i svasta. Mozda tako mislim sto js nisam isla u vrtic pa ne znam kak je to :( bas se bojim poslat ga jednog dana..

Ne znam kako je kod vas, ali mi smo prezadovoljni i vrticem i tetama. Ona je odusevljena, krenula je sa 16 mj u vrtic i nismo imali nikakvih problema sa prilagodbom. Meni je bilo tesko, ali kad sam vidjela koliko je njoj lijepo sam se opustila. Ima super drustvo i tete i stalno ih spominje doma. Kod nas su 2 tete na 10 ili 12 njih (dok su jaslicka grupa) i stvarno ne mogu nista lose rec. Vidim koliko se tete njima posvete i koliko ih vole. Cak i tete iz drugih grupa su mi znale pric i reci kako je moja jako dobra i da im je bas draga.. Tocno se vidi po njima da vole to sto rade i da bi sve napravile za tu djecu, a meni je bilo bitno da moja curica bude s njima skroz opustena. 
    A nezgode se mogu dogoditi bilo gdje i sa bilo kime, tako da se ja toga zapravo i nisam nikad plasila, a i nije nam se jos desilo (da kucnem u drvo )
    Ja sam isla u vrtic i bilo mi je bolje nego da su me cuvali baka i deda pa sam to htjela i njoj priustiti. Jedino ne ide za vrijeme ljetnih praznika, tada je sa bakom i idu skupa na more dok mi radimo a ovo ljeto ce bit samnom
    Evo napisala sam roman ali poanta price je da nisam ni jednom pozalila sto sam je poslala u vrtic (unatoc svim prehladama i bolestima koje je prosla)

13. Ožujak 2018. 09:11

Jane_Doe, sretno na pregledu!
    Mene isto zanima ovo za 3d uzv, idete curke privatno ili? Koliko cca kosta takav pregled?
    Slazem se za vrtic, apsolutno sam i za jaslice i za vrtic, u tome ne vidim nista lose, niti mislim da cu time zakinuti svoje dijete, dapace! A bolesti, neka prodje sve kao i sva normalna djeca, nece mi zivjeti pod staklenim zvonom. Uostalom, suprug i ja radimo, svi bake i djedovi su mladi i radit ce dokad dijete ode u srednju, i mislim da je socijalizacija bolja u vrticu nego kod jedne tete cuvalice ili bake.

13. Ožujak 2018. 09:19

Jutro cure! Kako ste danas? 
    Evo mi ljenčarimo i čekamo vježbe u 11h..poslije podne ćemo u grad..  
    Vidim da je tema vrtić..moje cure su bile u vrtiću i super im je bilo..djeca mogu tamo puno naučiti..tete su odlične, a i steknu puno prijatelja..samo se prvu godinu naoružajte strpljenjem jer djeca budu često bolesna.. 

Jane_Doe
    13. Ožujak 2018. 09:29

Ja uvijek kazem da joj je bolje u vrticu sa vrsnjacima nego sa babama i dedama sama.. Svaki dan nauci nesto novo i vidim da je stvarno sretna u vrticu

Jane_Doe
    13. Ožujak 2018. 09:30

.Tinci0.

Jutro cure! Kako ste danas?
    Evo mi ljenčarimo i čekamo vježbe u 11h..poslije podne ćemo u grad..
    Vidim da je tema vrtić..moje cure su bile u vrtiću i super im je bilo..djeca mogu tamo puno naučiti..tete su odlične, a i steknu puno prijatelja..samo se prvu godinu naoružajte strpljenjem jer djeca budu često bolesna..

kakve to vjezbe imas?
    ja bi bas htjela neki pilates ili jogu za trudnice, ali kod nas toga nema

13. Ožujak 2018. 09:36

Jane_Doe

kakve to vjezbe imas?
    ja bi bas htjela neki pilates ili jogu za trudnice, ali kod nas toga nema

Nemam ja vježbe već curica 
    Kod nas ima, ali je taman u nezgodno vrijeme kada idem po njih u školu. Jesi probala pogledati na internetu za kakve kućne vježbe ili nisi tip osobe(ko ni ja) da ćeš vježbati sama? 

13. Ožujak 2018. 09:39

Tinci, sretno na vjezbama! Imate i popodne? Gdje budete smjestene kad ste u zg? Koliko cesto imate te vjezbe?
    Ja sam pojela narancu, sad cu u kratku setnju s psom, pa dorucak - kuhana jaja i jogurt. Popodne idem kod svojih na rucak na kelj :)
    Kako ste vi cure?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.