Bruncili ajmee kako lijepa slikica Ja sam po tjednima kao i ti tako da je i moja sad tu neke veličine. Predivno!!
Tinci, jesam, jaaaako! Na trenutke brinem je li sve u redu, ali imam mucnine pa je to valjda dobar znak :) Ne mogu docekati!
Sto je malenoj? Nadam se da nije nista ozbiljno i saljem pusu da bude sve ok! 😘
Ma sve će biti super
A što se tiče curice..duga je to priča, ali ja ću je skratiti jer nije baš za ovu temu da nekog ne isprepadam..rođena je u 34.tj zbog komplikacija..tako da nam je Goljak dio života..ali sve u svemu ona je jedno divno, pametno dijete koje voli puuuuno pričati(a nema centra za govor)..
Christyy, ja imam kad i ti, u cetvrtak :) Meni je ovo vec 5. pregled! Mi smo se puno gledali u pocetku, sad ce valjda biti rjedje..
Tinci, zao mi je za malenu i bravo sto to sve tako hrabro hendlate! 😘 Nedavno je frendica rodila isto u 34tt, nadam se da ce sve biti ok, nisam znala da budu takve komplikacije u tom tjednu..
Teta nije bio problem taj 34 tt, već druge stvari, pa sam rodila na carski..što se tiče kilaže bila je odlična za te tjedne(2710g), tako da je sve nekako lakše podnijela
Ona je naše malo čudo
Tinci, ja sam rodjena u terminu i imala sam 2750! Tako da je mala stvarno super! Bit ce sve ok, samo lijepo vjezbajte 😘
Moj libido je u ovoj teudnoći nula naspram prve kada se nismo smjeli ni pogledati. Ne znam zašto al nekako kas bi ja muž spava a kad on želi ja nemam snage. Ponekad se dogovorimo jer mi ga je žao ali meni uopće nije do keksa. Totalna sam suprotnost sada, čak se i muž čudi.....
I da nedjelju sam jedva preživjela od umora, danas me isto lovio umor ali ne tako jako
url=https://lilypie.com]
Nisam ni ja cula to da se ne smije do kraja ici. Ja sam cula cak i drugacijr od svog gin koja kaze da se pogotovo u zadnjim tjednima preporuca sex do kraja zato sto spermij omeksava nesto (ubi me ne znam sta haha) i da porod moze bit brzi i laksi.
Bruncili ajmee kako zakon slika i kako se odlicno vidii :)
Teta djeca su puuno snaznija nego sto mi mislimo. Nrkad i snaznija od nas. Nasi mali lavici. Moj se rodio u terminu pa je imao 2800 heh
Sortiraj odgovore
Najstariji