Eto ja sam pogledala na onom kineskom kalendaru za spol i fakat je točno bilo, i na prvu smo pomislili da je dečko i evo nam dečka. Ka vama vele Kinezi? 😂Ajd pišite da se malo zabavimo i kasnije kad saznate spol usporedimo😂, malo zeke peke ne škodi 😂😂😂
Meni Kinezi vele da je decko, a prvog su pogodili 😂 Vidjet cemo onda ko je bio u pravu 😄
Meni Kinezi kažu cura. Po nekim mojim praćenjima i osjećaju dečko. Po simptomima i izgledu lica isto dečko. Po natalnoj karti ,horoskopu cura.
Jedva čekam saznati .
Ali iskreno prizeljkujem curu . Neznam šta vi radila s deckicem 😂
Ja danas rekla šefici na poslu da sam trudna ,bila je presretna zbog mene ,ali to sam i očekivala . ❤️
Isssa, cestitam!
Ma kakav spol, pa tako svejedno, ne zelim ni znati :D
Meni su kinezi fulali za prvo dijete i nadam se i za drugu. Imam doma curu i ja bih opet curu. Maštam do kad ne saznam spol 😀.
Ja sam isto prošli tjedan rekla šefici. Meni je pao kamen sa srca a ona je pala skoro na guz. Ugl. Trebala sam se u 5 mjesecu vratiti na posao a kako stvari stoje neću ni ići nego ću 3-4 mj uzwti komplikacije. Roditelji i braća još uvijek ne znaju za trudnoću. Čekamo da prođe onih groznih 12 tt i naredna kontrola onda ćemo šokirati i obitelj. Ha ha ha
url=https://lilypie.com]
Meni po kineskom kaže curica, posto nam je prvo svejedno šta ce biti samo da bude uredna trudnoća do kraja i da se rodi zdravo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Po mom osjecaju i po kineskom je curica...onaj dan kad sam ugledal plus ujutro, lezim s muzem u krevetu, placemo se i ja velim tu je nasa mala Sofija
😀
Ja sam doma od kad sam saznala, a sefica je saznala prosli tjedan kad sam donijela papire za cuvanje trudnoce...i roditelji znaju od samog pocetka ( moji su svaki mjesec molili samnom) i znali situaciju da je iduci korak umjetna oplodnja, a njegovima smo rekli kad je beta potvrdil jer ipak zivimo u istoj kuci i bilo bi cudno da sam tjednima doma, a znaju da nemam vise godisnjeg 😂 a pred prijteljima i familijom govorim i dalje da idem na posao...
Jane kad smo vec kod vrtica pa da pitam sto me zanima. Vidim da je tvoje dijete islo u jaslice?! A kako recimo tamo postupaju sa djecom s obzirom da evo moj D kad treba spavat on jako cendra i izvija se i moram ga nosat nunat ninat. Ne zelim da ga netko tamo pusti da se dere jer realno nece njega netko tamo tetosit pored sve djece. U jaslice bi mogao vec na jesen al mene je toga strah jer mi se bas cini jos jako mali. Ajde vrtic cca 3g pa mu mozes i objasnit neke stvari i sve al jaslice..
Nase tete se stavrno trude da svakom djetetu olaksaju. Moja se uspavljivala na sisi kad je krenula i mene je to mucilo, ali tete su rekle da nema nikakvih problema. Ona bi legla kad i sva druga djeca i zaspala, a doma je i dalje sisa bila glavna. Vjerojatno na pocetku bi ga malo nosile, ili bi sjele pored njega i mazile ga.. Sigurna sam da ga nebi pustile da place kako bi naucio. Nase tete se stvarno trude svakom djetetu olaksat prilagodbu i svaku promjenu koju dozivljava.
Mi smo npr. sad nedavno imali problem sa skidanjem pelena, doma je skinula i isla je na tutu bez problema, a u vrticu nije htjela jer oni nemaju tute, iz higijenskih razloga, nego imaju wc. I njoj je to toliko bilo stresno da smo odustali i vratili pelenu. Pa su se tete na kraju angazirale i nabavile tutu da bi njoj olaksale, ali moja mudrica nece na tu tutu jer nije iste boje kao njena
Mogu rec da one tu djecu vole kao da su njihova i moja curica je stvarno jako sretna tamo
Nisam se stigla nikako jucer javiti. Bila sam na pregledu i sve je ok. Beba raste i dok smo je gledali ceskala se po nosu. To malo cudo veliko 7 cm i vec svasta radi s rukicama
Iako sam to vec jednom prosla, imam osjecaj kao da mi je ovo prvi put
Sortiraj odgovore
Najstariji