Ja već odavno ne mogu u traperice, mislim obučem ja njih, ali zašto da mi je neudobno kad ima super tajica za trudnice. Udebljala sam se kilu i sada sam na 51, jedem kad god mi se jede. Ali usporeni metabolizam i hormoni čine svoje, pa mi se čini da sam dobila i više
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Dobro došle cure, želim vam školsku trudnoću 😀
Ja sam pomalo zbunjena, do neki dan mi nije ništa od hrane smetalo a sada......, užas, diže mi se želudac na svašta, smrdi mi hrana, povraća mi se 😞 neznam više kaj da jedem, danas sam povrtni rižoto bez mesa napravila i jelo je ono mene a ne ja njega, kiselo vrhnje, pohana riba, pizza, pohano/pečeno meso, čušpajzi FUUUUUUJ, pa od čega ću živjeti?????
idem pjesice na 11 kat ..tako da kompenziram:)
Na 11?! Ja se penjem na 4. Kat i psujem u sebi sve po spisku 😂 ali mislim si moraš se kretati, bit ćeš debela, samo se penji i šuti 🤣
Haha a imam dobru kondiciju. Vise - manje sam uvijek u nekom sportu. Jarun mi je pod nosom, pa sam stalno tamo ili na rolama, biciklu, trckaram, setam.. idem u teretanu, plivam i tak. Al nisam mrsavica, ima mene dosta, cak skupila i viska jos od Bozica 😁 al ne zamaram se s tim...sad uzivam, a kile cu skidat poslije😅
Moja direktorica je dobila u trudnoci 30 kg, sve skinula kroz 6 mj, druga frendica dobila 20kg isto sve otislo kroz par mjeseci, obje si dojile i vele da nisu ni skuzile kad su kile otisle. A opet treca frendica dobila tek 12 kg, skinula sa porodom 5 kg, a opet kasnije natukla jos 10 kg i nikako skinut. Nema pravila tu, svaka zena prica za sebe. Ma sad samo chill cure😊
Babyblue dobrodosla:)
Hvala vam drage moje... :)
Prekrasan dan i odmah je sve bolje..
Ja samnu prva 3 mjeseca izgubila skoro 3 kile..ali kako mi se čini, bude se to ubrzo vratilo.. :D
BabyBlue, dobrodosla! Ti je ovo prva trudnoca? U kojem si tjednu? Jesi bila na pregledu ili tek imas?
BabyBlue, dobrodosla! Ti je ovo prva trudnoca? U kojem si tjednu? Jesi bila na pregledu ili tek imas?
Prva trudnoća... tjedan je 15+4 i bila sam već na 2 + onaj traumatični kombinirani...idući tjedan idem na treći i baš se veselim...ne mogu dočekati...
Prva trudnoća… tjedan je 15+4 i bila sam već na 2 + onaj traumatični kombinirani…idući tjedan idem na treći i baš se veselim…ne mogu dočekati…
Uu pa ti mozda spadas i pod ljetne bebe/mame 😊
Hahahaha..moguće...
Zapravo ni sama ne znam u koju skupinu pripadam😊
Sortiraj odgovore
Najstariji