Haha pa ne kuzim zasto je nama to naglasio i prvi i drugi put na pregledu😑 kao , sex moze samo bez spermica, da to utjece neato na posteljicu…
Kondom nisam koristila valjda od srednje skole..haha a dragi isao brzo na net citat o tome, veli da nigdje nije nasao taj podatak da bez spermica 😂😂
Navodno sperma sadrzi neki hormon ili nesto sto moze potaknuti kontrakcije. Ali nisam cula da koji doktor to naglasava... 🤔 inace, meni je sex trenutno zadnja stvar na svijetu, mislim da je do utrogestana, vidjet cemo kad se skinem s njih 😉

Mi isto do kraja, a koliko sam čitala ne smije do kraja jedino kad se krenemo otvarati, nek' me neko ispravi ako sam u krivu 😄

Di smo mi od kraja, hahahaha! Smijem se, a najradije bi plakala od zalosti sto ne smijemo jos.
Ma i muza sam zapostavila jer imam mucnine pa mu onda priustim samo rucni rad, a sta cu jadna 😂😂
Mi smo imali vjencanje u opcini za 100 najblizih clanova obitelji i prijatelja, a prosle godine i u crkvi, bilo nas je 20ak. Volimo feste i najradije bi svake godine imala obnovu zavjeta s muzem i kasnije druzenje s obitelji i/ili prijateljima!
Sad sam trudna 10+5, opet pregled 9.4. Joj tako sam sretna da letim cijeli dan na poslu 😁😁😁

Bruncili, jako lijepa slikica :)
Meni danas slabo cijelo jutro... ne tolko da cu povratiti ali ne mogu nista ni jesti :(

Teta55 ajde mozda dobijes zeleno svijetlo nakon iduceg pregleda:)
Bruncili predivna slikica, bebe nam polako rastu :))
.Tinci0 evo skuhala varivo od poriluka i jos raznog povrca, a muzu cu jos neko meso uz to..
Idem popodne u baby shopping, najbolja prijateljica je sad u 33 tjednu, pa cu joj neke sitnice kupit sto joj fali. Veselim se njezinoj bebici, to ce i meni bit praksa:))

Bruncili, ajme predivna slikica, beba je predivna, ma savrsena su ta mala bica sto rastu u nama!
Tinci, mi danas jedemo batke i zabatke s krumpirom u rerni, jer su nam ostali od jucer kad smo radili sugo. Ti?
Meni je bilo slabo ujutro u setnji s psom, nikako doci do zraka, sva sam se uspuhala, ocito mi je i tih pola sata bilo previse, ne mogu vjerovati da je to tako rano pocelo, sto ce tek biti kad budemo s velikim trbuhom? :(
Looda_vila, sto si sve stavila u varivo od poriluka? Ja cu raditi u cetvrtak, mislila sam s krumpirom, mrkvom i jecmom, ali neznam jos.. Daj mi ideju :)
Bruncili bebica je predivna
Teta ja sam ovaj tjedan(do pet) u Zg sa mlađom kćeri na terapijama, pa mi kuhaju, makar hrana nije nešto..ali dobro..bar nam je lijepo vrijeme..
Jel si nestrpljiva zbog pregleda?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji