Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    12. Ožujak 2018. 12:28

Mi isto do kraja, a koliko sam čitala ne smije do kraja jedino kad se krenemo otvarati, nek' me neko ispravi ako sam u krivu 😄 

12. Ožujak 2018. 12:56

Di smo mi od kraja, hahahaha! Smijem se, a najradije bi plakala od zalosti sto ne smijemo jos. 
    Ma i muza sam zapostavila jer imam mucnine pa mu onda priustim samo rucni rad, a sta cu jadna 😂😂
    Mi smo imali vjencanje u opcini za 100 najblizih clanova obitelji i prijatelja, a prosle godine i u crkvi, bilo nas je 20ak. Volimo feste i najradije bi svake godine imala obnovu zavjeta s muzem i kasnije druzenje s obitelji i/ili prijateljima! 

• Bruncili
    12. Ožujak 2018. 13:29

Sad sam trudna 10+5, opet pregled 9.4. Joj tako sam sretna da letim cijeli dan na poslu 😁😁😁

12. Ožujak 2018. 13:30

Hej cure! Kako ste? 
    Što kuhate danas?

Elza
    12. Ožujak 2018. 13:34

Bruncili, jako lijepa slikica :)
    Meni danas slabo cijelo jutro... ne tolko da cu povratiti ali ne mogu nista ni jesti :(

Looda_vila
    12. Ožujak 2018. 13:51

Teta55 ajde mozda dobijes zeleno svijetlo nakon iduceg pregleda:)  
    Bruncili  predivna slikica, bebe nam polako rastu :))
    .Tinci0 evo skuhala varivo od poriluka i jos raznog povrca, a muzu cu jos neko meso uz to.. 
    Idem popodne u baby shopping, najbolja prijateljica je sad u 33 tjednu, pa cu joj neke sitnice kupit sto joj fali. Veselim se njezinoj bebici, to ce i meni bit praksa:))

12. Ožujak 2018. 13:54

Bruncili, ajme predivna slikica, beba je predivna, ma savrsena su ta mala bica sto rastu u nama!
    Tinci, mi danas jedemo batke i zabatke s krumpirom u rerni, jer su nam ostali od jucer kad smo radili sugo. Ti?
    Meni je bilo slabo ujutro u setnji s psom, nikako doci do zraka, sva sam se uspuhala, ocito mi je i tih pola sata bilo previse, ne mogu vjerovati da je to tako rano pocelo, sto ce tek biti kad budemo s velikim trbuhom? :(

12. Ožujak 2018. 13:57

Looda_vila, sto si sve stavila u varivo od poriluka? Ja cu raditi u cetvrtak, mislila sam s krumpirom, mrkvom i jecmom, ali neznam jos.. Daj mi ideju :)

12. Ožujak 2018. 14:46

Bruncili bebica je predivna 
    Teta ja sam ovaj tjedan(do pet) u Zg sa mlađom kćeri na terapijama, pa mi kuhaju, makar hrana nije nešto..ali dobro..bar nam je lijepo vrijeme.. 
    Jel si nestrpljiva zbog pregleda? 

12. Ožujak 2018. 15:26

Tinci, jesam, jaaaako! Na trenutke brinem je li sve u redu, ali imam mucnine pa je to valjda dobar znak :) Ne mogu docekati!
    Sto je malenoj? Nadam se da nije nista ozbiljno i saljem pusu da bude sve ok! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.