Jane kad smo vec kod vrtica pa da pitam sto me zanima. Vidim da je tvoje dijete islo u jaslice?! A kako recimo tamo postupaju sa djecom s obzirom da evo moj D kad treba spavat on jako cendra i izvija se i moram ga nosat nunat ninat. Ne zelim da ga netko tamo pusti da se dere jer realno nece njega netko tamo tetosit pored sve djece. U jaslice bi mogao vec na jesen al mene je toga strah jer mi se bas cini jos jako mali. Ajde vrtic cca 3g pa mu mozes i objasnit neke stvari i sve al jaslice..
Jane, sretno na pregledu!
Super su 3d sličice beba
Delilah i Garavusa hvala na ponudi, jako lijepo od vas
Nadam se da ćemo kroz koji dan znati popis i detalje pa vam javim.
Teta, osvijestila sam si da je produkt trudnoće beba iako zaboravim nekad sam trudna...nadam se da to ne zvuči grozno...
Issa, jel ti se vidi trbuh?
Ja sam mislila da je meni od napuhnutosti ali nemam je već par dana a trbuh je tu. Čak mi ga je i teta krojačica primjetila. Ne da se uvući. I grudi me bole ponovo, bradavice su veće.
Počelo je, počelo.
Jutro cure!
Teta55 pitala si za poriluk varivo... isto sam radila kao i ti. Osim mrkvice, krumpira, jecma ..stavila sam jos i grasak. Ponekad mahune, ma bilo kakvo povrce da mi se nade pri ruci. Obozavam sve verzije tih povrtnih čušpajza kak mi velimo:))
Evo, danas je konacno pao jutarnji keks do kraja 😂😂 koje olaksanje hhehe
I ja sam defintivno za vrtic , nek se dijete socijalizira, druzi.. iako moja mama se sprema krajem godine u penziju i jedva ceka cuvanje unuka/unuke.😊
Ja vodim trudnocu privatno, ultrazvuk je neusporedivo bolje nego kod socijalnog. Nebo - zemlja razlika. Svaki put nam prebaci na 3d/4d da gledamo live. Sve se vidi..pokazao nam je zadnji put zeludac bebe, nosne duplje, kraljeznicu, ukljucio nesto sa vidimo kako beba ima protok krvi, sve nam objasnjava usput. Ako zelimo snimku i slike 4d onda je pregled 650, a redovni pregled placam 550. Znam da nije jeftino, al odlucila sam si to ugodit u ovoj trudnoci, posebno zato sto mi je prva i imam milijun pitanja. Doktor mi je dao svoj email i kaze da kad god imam neko pitanje neka mu samo posaljem upit, da ce mi odgovorit cim stigne. Tako mi to puno znacilo, pogotovo u pocetku.
Cure koje imaju danas pregled jane_doe i issa, ja mislim - sretno i javite se poslije pregleda.
Tinci, sretno na vjezbama! Imate i popodne? Gdje budete smjestene kad ste u zg? Koliko cesto imate te vjezbe?
Ja sam pojela narancu, sad cu u kratku setnju s psom, pa dorucak - kuhana jaja i jogurt. Popodne idem kod svojih na rucak na kelj :)
Kako ste vi cure?
Imamo zadnju u 15h..smještene smo u specijalnoj bolnici goljak, odjel majka-dijete..to je otvoreni tip bolnice, pa možeš i šetati i u grad..cure koje su iz Zg znaju..
Imamo 3-4 dnevno..fizikalnu, radnu i defektologa svaki dan, logopeda imamo 2 ili 3 puta..senzoriku smo imale do 7. godine, poslije se više nemože..prije smo išle svakih 3-4mj, sada svakih pola godine jer je ove godine krenula u školu.
A kada smo kući idemo u Pulu..
Baš sam se raspisala
Jane, sretno na pregledu!
Super su 3d sličice bebaDelilah i Garavusahvala na ponudi, jako lijepo od vas
Nadam se da ćemo kroz koji dan znati popis i detalje pa vam javim.
Teta, osvijestila sam si da je produkt trudnoće bebaiako zaboravim nekad sam trudna…nadam se da to ne zvuči grozno…
Issa,jel ti se vidi trbuh?
Ja sam mislila da je meni od napuhnutosti ali nemam je već par dana a trbuh je tu. Čak mi ga je i teta krojačica primjetila. Ne da se uvući. I grudi me bole ponovo, bradavice su veće.
Počelo je, počelo.
Jutro, već mi se vidi trbuh, napuhnutost je prošla, sada sam u 15. tjedanu, vrijeme leti ko ludo 😀, muž me zeza da hodam ko patkica i da se pretvaram u sumo borca 😂😂😂😂😂
Grudi su mi malo narasle, napokon imam kaj stavit u grudnjak 😂
A bradavice su nabreknule i suhe su mi jako, svrbe pa ih nađem purelan kremom 😀
Jutro cure!
Teta55 pitala si za poriluk varivo… isto sam radila kao i ti. Osim mrkvice, krumpira, jecma ..stavila sam jos i grasak. Ponekad mahune, ma bilo kakvo povrce da mi se nade pri ruci. Obozavam sve verzije tih povrtnih čušpajza kak mi velimo:))
Evo, danas je konacno pao jutarnji keks do kraja 😂😂 koje olaksanje hhehe
I ja sam defintivno za vrtic , nek se dijete socijalizira, druzi.. iako moja mama se sprema krajem godine u penziju i jedva ceka cuvanje unuka/unuke.😊
Ja vodim trudnocu privatno, ultrazvuk je neusporedivo bolje nego kod socijalnog. Nebo - zemlja razlika. Svaki put nam prebaci na 3d/4d da gledamo live. Sve se vidi..pokazao nam je zadnji put zeludac bebe, nosne duplje, kraljeznicu, ukljucio nesto sa vidimo kako beba ima protok krvi, sve nam objasnjava usput. Ako zelimo snimku i slike 4d onda je pregled 650, a redovni pregled placam 550. Znam da nije jeftino, al odlucila sam si to ugodit u ovoj trudnoci, posebno zato sto mi je prva i imam milijun pitanja. Doktor mi je dao svoj email i kaze da kad god imam neko pitanje neka mu samo posaljem upit, da ce mi odgovorit cim stigne. Tako mi to puno znacilo, pogotovo u pocetku.
Cure koje imaju danas pregled jane_doe i issa, ja mislim - sretno i javite se poslije pregleda.
Javim se obavezno, danas idem kod privatnika pa se nadam da ćemo saznati spol i vidjeti bebici u 4d 😀, naručena sam u 19:30 😀, a idući tjedan idem redovito kod svoje ginekologice 😀
Pozz svima. Ja sam se sad pridruzila. Druga mi je trudnoca. Imam malu seficu od skoro 3 god i sad sam u 8 tj.trudnoce. Na pregledu sam bila i moram strogo mirovati tako da cemo se puno druziti nadam se.
Looda_vila, kod kojeg ginekologa ides? Kod mene bas nema privatnih, isla bi ili u rijeku ili u zagreb, ali inace sam cesto bila u zg pa mi je tako nekako lakse.
Tinci, imate lijepi raspored, nije vam dosadno, a poslije mozete i do grada ako je ok vrijeme :)
Isssa, sretno!
Barbara Mudrica, dobrodosla!
Sortiraj odgovore
Najstariji