Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbara
    13. Ožujak 2018. 14:04

Da to mi je bio prvi pregled. I prva mi je trudnoca bila rizicna jer sam se jako rano pocela otvarati u 29.tj.sam zavrsila u bolnici i lezala do 35.tog tjedna kada su mi inducirali porod jer sam bila vec 8 prstiju otvorena. Sada mi je rekla da mi je opet posteljica jako nisko. Cerviks mi je jedva zatvoren odmah me poslala na bolovanje i strogo mirovanje. Malo sam u banani ovih dana pogotovo sad kad je lijepo vrijeme. 😯😐Rado bih sa svojom curom van a ne mogu. Muka mi je stalno imam osjecaj da mi je muka od zraka . 
    I da odg.na pitanje Tete55 nisam se nista zasad udebljala hvala bogu jer smo dr i ja vodile rat u prvoj zrudnoci zbog toga

koskica
    13. Ožujak 2018. 14:13

Bok cure, 
    ja sam danas ujutro zivkala teleoperatere i natezala se s njima. fuj. to mi je bio zadatak al dobro odrađeno. nakon toga sam otišla u šetnju s malenom, jer je vrijeme ovdje prekrasno. Malena sada spava a ja privršavam ručak. kelj varivo i carsko meso pečeno na tavici. Ja sam svoju malenu već upisala u jaslice kad se rodila obzirom da je gužva po vrtićima ali sada kako sam ponovo trudna i neću ići raditi još se ne mogu odlučiti da li da je pošaljem u jaslice ili da hendlam doma sama sa dvoje malenih. muž jako puno radi tako da bi većinu vremena bila sama. Još nisam načisto sa time. Barbara i Babyblue dobrodošle. 
    do sada nisam dobila ništa od kilograma ali sam primjetila da mi trbuh baš ponekad iskoči ako da sam 6 mj trudna. 
    LP

url=https://lilypie.com]

Delilah
    13. Ožujak 2018. 14:25

Ja za sada nisam dobila nista, cak mislim da sam kilogram skinula jer jedem samo lagano i setam dosta...jedva cekam utorak 20.3. Kad imam pregled

• Bruncili
    13. Ožujak 2018. 18:49

Huh koliko kaskam sa temama a stvorila sam ovu o cijeni 3d. Ne idem privatno iz gusta, nego iz povjerenja tom ginekologu koji je nas obiteljski prijatelj i taj 3d nisam ni ocekivala da ce napraviti, a nijedan pregled mi ne naplati pa vam stvarno ne znam rec cijenu. Jedino znam da je osjecaj savrsen. Vidjet rukicu koja se mice, vidjet nogice glavu...na 2d nisam nista kuzila 😂😂😂😂 pretpostavljam da dosta dodje, ali ako zelite taj osjecaj, uskratite si neku majicu haljinicu koje vam sigurno ne trebaju i priustite si to. 
    Ni ja se nisam zdebljala nista, sto mi cak odgovara jer sam u startu jaca 😂 a jedem sve sto mi se jede i zaista ne biram. Smoki mi je najbolje rjesavao mucnice od duphastona, na dane tamanim cokoladu itd.
    A sex...totalno nezainteresirana 😂😂😂

Isssa
    13. Ožujak 2018. 20:52

Hej cure evo mene s pregleda 😀
    Sve je super s bebicom i zbamo spol 😀imamo dečkića 💯% 👦 i ima 100 grama😀

Lemon
    13. Ožujak 2018. 20:58

Isssa super da je sve ok i čestitam na pisulincu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Isssa
    13. Ožujak 2018. 21:03

Lemon

Isssa super da je sve ok i čestitam na pisulincu

Hvalaaaa 😊

13. Ožujak 2018. 21:25

Isssa čestitamo  

Nina ❤
    13. Ožujak 2018. 21:26

Isssa cestitke! 💙😘
    Nego cure, dal imate kakav osjecaj u vezi spola bebice? Ja sam nekako tako uvjerena da nam stize cura, mozda zato jer mi je sve apsolutno suprotno od prve trudnoce, cak mi se i lice u zadnje vrijeme ocistilo 😄 U prvoj trudnoci sam od pocetka bila uvjerena da je decko i dobili smo decka, a sad imam feeling da je curka... 🤣

Looda_vila
    13. Ožujak 2018. 21:39

Isssa cestitam!💙
    Mene prati osjecaj isto da je deckic, no vidjet cemo na iducem pregledu:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.