A spominje se i vjenčanje. Mi smo ove godine na jesen trebali imati malo, malo vjenčanje. Tj samo kumovi, roditelji i sestre. I večera u restoranu kasnije. A vjenčanje samo kod matičara. Jednostavno se grozim klasičnih svatova. I ne mogu to. A ni zaručnik. Ali sad kkko sam trudna odgodili smo vjenčanje za iduću godinu. Jer ne želim se udati debela i prištava. 😂 što moj dragi baš i ne razumije. Divna si kaže. 😂 On bi odmah danas otišao kod matičara
Mi smo imali svadbu prije 2 godine (14 god smo zajedno), nismo malu mogli napraviti jer muž ima OGROMNU obitelj, tako da je bilo 260 ljudi i to baš oni s kojima se stalno družimo, kod nas je ko na glavnom kolodvoru 😂😂
Bruncili super za pregled, znači uskoro ćeš znati i spol, nadam se da će sve biti u redu.
Meni ovo sunce jako paše, i dosta sam po vani, pa ne stignem pisati. Što se keksa tiče imamo zabranu i vaginalete koristim, ali nadam se kada to prođe da ću smjeti. Nemam želju, ali znam da nije normalno ovako dugo ne imati odnose, pa mi je više zbog muža, ali rekao je da razumije. Ipak je najbitnije da beba bude živa i zdrava
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Dija85 bas takvo malo, malo vjencanje smo dragi i ja imali prosle jeseni. Nas je bilo 16😅 bez obzira na moju ogromnu obitelj. Crkva sv.Marka na Gornjem gradu, kasnije jedan lijepi romanticni restorancic i to je to. Bas nam je bilo jako lijepo i posebno. Inace smo 11godina zajedno. A veli muz da bi mogli kad se beba rodi pa za krstenje okupit malo vecii krug obitelji..jos si nisan bas na cisto s tom idejom, no vidjet cemo:)
Sto se tice seksa, ufff jedva sam docekala kraj prvog tromjesjeca, nekako sam se ustrucavala do sad, mucinine pa prehlada, bilo je par puta..al ne sa nekim velikim gustom😁 zato sad, ko da me neko opalio ...hormoni rade na najjace, muz veli da se osjeca iskoristeno hahah jadan. Jel vama ginekolog rekao da moze sex samo sa kondomom ili prekinut odnos?🤔😑
Dija85 ja se slazem s tobom sto se tice keksa, inace smo imali jako buran odnos, a sad od kad sam trudna neda mi se...svaka 3 dana i dosta 😂 zao mi ga je, al ipak i on mora mene shvatit...
Plavaborovnica ako ce ti trebat ja imam
Looda Vila bome ni meni nije ništa takvo ginekolog rekao. Mislim ne pazimo.. mislila sam da je sada svejedno. Već sam trudna 😂
Haha pa ne kuzim zasto je nama to naglasio i prvi i drugi put na pregledu😑 kao , sex moze samo bez spermica, da to utjece neato na posteljicu...
Kondom nisam koristila valjda od srednje skole..haha a dragi isao brzo na net citat o tome, veli da nigdje nije nasao taj podatak da bez spermica 😂😂
Haha pa ne kuzim zasto je nama to naglasio i prvi i drugi put na pregledu😑 kao , sex moze samo bez spermica, da to utjece neato na posteljicu…
Kondom nisam koristila valjda od srednje skole..haha a dragi isao brzo na net citat o tome, veli da nigdje nije nasao taj podatak da bez spermica 😂😂
Navodno sperma sadrzi neki hormon ili nesto sto moze potaknuti kontrakcije. Ali nisam cula da koji doktor to naglasava... 🤔 inace, meni je sex trenutno zadnja stvar na svijetu, mislim da je do utrogestana, vidjet cemo kad se skinem s njih 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji