Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    26. Rujan 2018. 17:19

Maslacko, sretnoooo 😊😊

Anlu
    26. Rujan 2018. 17:28

Baby.nb1

Amy ma mislim da danas/nocas stize, sibaju me kontrakcije od jutra. A i cini mi se da se trbuh spustio tj. nogicu mu osjecam puno nize nego inace.

Ja saljem vibrice😍 i da sutra kada dodjem imas svoju bebicu u narucju 😊😊

Baby.nb1
    26. Rujan 2018. 17:31

Justme123 i svi ostali da pitam i tu. .. Koliko bolni trudovi trebaju biti da krenem u bolnicu?
    Kontrakcije imam vise manje cijeli dan od jutros. U 16 sam krenula mjeriti i sad ovako ispada (bez sekundi cu pisati) 5,4,5,3,5,5,7,9,2,3,4,6,7,5,5, 5
    Znaci ovo je u periodu od sat i pol

url=https://lilypie.com]

26. Rujan 2018. 17:39

Baby.nb1, koliko traju?
    ja bi vec bila u bolnici, al ne slusaj mene, ja sam panicar i na heparinu pa mi je receno cim se malo ustale da dodem. 🤷‍♀️

• mery1911
    26. Rujan 2018. 17:42

Cure
    Dali cete vi grijat sobu bebicama za vrijeme spavanja?? I cime pokrivate bebice sada na pocetku kada su full male.

joNNa
    26. Rujan 2018. 17:44

Ja volim novitete i promjene pa mi je ovo bas osvjezenje za dtranicu. Nadam se da su uveli neke nove funkcije. 
    Joj to u vezi cigareta. Ja ne pusim vec 6 godina ali mi se desava od pocetka trudnoce da zapalim. Strasnu zelju imam. Nisam naravno.. Ali sanjam ih i razmisljam ozbiljno da pocenem opet kasnije. Bzvz znam ali eto tako se osjecam.
    Novo sto sam primjetila kod sebe su trudnicke mrlje na licu. Za sada su vidljive samo meni . Nadam se da se nece siriti. Nisam uopce razmisljala o njima nito nista. Znam da mi seka ima problema s njima kada se sunca . Pa mozda je na neki nacin i genetski. 

26. Rujan 2018. 17:47

Baby.nb1

Justme123 i svi ostali da pitam i tu. .. Koliko bolni trudovi trebaju biti da krenem u bolnicu?
    Kontrakcije imam vise manje cijeli dan od jutros. U 16 sam krenula mjeriti i sad ovako ispada (bez sekundi cu pisati) 5,4,5,3,5,5,7,9,2,3,4,6,7,5,5, 5
    Znaci ovo je u periodu od sat i pol

Slobodno kreni 😊

Lenchy77
    26. Rujan 2018. 17:48

anusha

Cure baš si nešto razmišljam i zanima me što vi mislite o tome.
    Zadnjih tjedana dosta razmišljam o tome kako ću zaista postati nečija majka ZAUVIJEK i o tome koliko je to važan i odgovoran posao, razmišljam hoću li biti dobra u tome, hoće li me dijete voljeti, kakva će osoba postati, a naravno i o egzistenciji. Ali najviše od svega, brine me kako će proći porod, razmišljam o mogućim komplikacijama a posebno o tome ako se nešto dogodi bebi i slično. I sada si mislim da možda zato ne dolazi do poroda, možda podsvjesno sama to odgađam zbog raznih strahova.
    Znam da mi nema smisla o tome razmišljati jer na većinu toga ne mogu utjecati i pokušavam pozitivno razmišljati ali eto, što sam bliže kraju, sve sam više opterećena tim stvarima, kao da sam tek nedavno shvatila da sam zaista trudna.
    Imate li i vi takva razmišljanja ili ste skroz smirene?

u potpunosti te razumijem...pogotovo sebe vidim u tvojim riječima jer nisam neki majčinski tip jer ni sama nisam imala neki primjer u životu od kojeg učiti, i stalno sama sebe propitkujem hoću ja isto biti takva, hoće mene moje dijete voljeti i slično. Za porod si u prednosti ispred mene, kao viša medicinska sestra, još mi je i muž medicinar, nagledali smo se svega i znamo za svašta,koliko mi to otežava toliko i otežava jer znam stvari koje sigurno neću dopustiti na porodu da se rade meni i mom djetetu.. Mislim da su takva propitkivanja normalno, i ja se iskreno divim ženama koje se uhodaju u ulogu majke čim vide + na testu, ja sam u 35om tjednu i mislim da se još uvijek pripremam:) Ne vidim u tome ništa loše, niti umanjem sebe naspram drugih žena. Svi smo mi drugačiji i svako drugačije se nosi s drugim stanjem.

26. Rujan 2018. 17:50

Baby.nb1 cim skuzis da se ta bol pojacava, nece te rasturati u pocetku, tek kasnije skuzis da je ta bol nista napsram ove kasnije, a po mom iskustvu, ovo su trudovi na 5-6 minuta i prvortkama kazu da tad dodu tako da samo daj. I javii!!
    Maslacko poslati te doma nece sigurno 😉.
    Sretno objema!! Javite nam novosti

• Anđeo_
    26. Rujan 2018. 17:56

Maslacko- JAVI se kad ces moc sretno, stiže nam bebica 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.