dok mi cekamo maslacka i Baby.nb1 rodila nam kikica!
cestitam❤️😇🍼
brz oporavak zelim i da se mazis i ljubis sa svojom cupavom djevojcicom ❤️ PS. da je moj Teo cura bio bi Dora 😍
Baby.nb1, znam da zvuci kao ne moguca misija, al probaj se umiriti i zaspati i sretno i drzi se💪😘
Anlu, da 0+4... ni sekunde ranije ✌
Kikica, čestitam!!! 😄😄😄 Sad se mazite i uživajte 😍
Sretno curama kojima se pokrenulo nešto! 🙂
Jel išao tko na tečaj u bolnicu sv. Duh? Mi smo bili nedavno i bilo je stvarno zanimljivo, proveli nas i kroz rađaonicu, taman se bila jedna bebica rodila. Zapravo pitam koliko vas planira tamo na porod.
Mene isto stalno muči kako bebu pokriti za spavanje, imam vreću za spavanje ali mi se čini prestanka, još mi stalno foma luftamo, moramo se odviknuti od toga.
Nekad mi se čini da sve vi znate puno više toga, ja nemam pojma kako se brinuti za dijete, nisam nikada ni držala malu bebu a kamoli radila nešto s njom, tako da će mi stvatno trebati uhodavanje. A dojenje mi je još uvijek SF u glavi, ne mogu nikako skužiti kako bi to točno trebalo ići. Nadam se da je istinito ono što mi svi govore "ma znat ćeš sa svojom bebom sve, sve će ti to doći", tak da se velik dio mene pouzda u to 😁
Ha ti idem roditi tamo, ali na tecaj nisam isla, rodila sam gore dvaput i misli da sam diplomirala taj dio 😂
Kikica cestitam!!
Baby.nb1 bit ce to ili nocas ili sutra. Sretno!
Veks gore ti je rodila Looda_vila, ali se ne javlja otad, a ja sam tamo 2014., 2016. i sad cu tamo. Tu od forumasica jos jedino Ail koja je isto 2 rodila gore i planira i trece na Sv.Duhu. Mislim da je to to od nas s jesenskih beba koje cemo tamo.
Kikica cestitam od srca
Baby.nb1 i maslacko sretno i drzite se. Kad budete u mogucosti javite se kako je proslo.
Cure sretno vam! ❤️
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Kikica- čestitam 😍😍 Dora dobrodošla ❤
Baby.nb1- kako god okreneš sutra si sa svojom bebicom ❤❤
Justme123 i Veks- i ja ću rodit na Sv. Duhu 😁 iako ste vi terminom prije mene pa ću više ja vas tlačit pitanjima 😂😂 šalim se malo ❤
Garavusa005- prije sam dragom stalno košulje peglala jel samo je u njima radio zadnjih godinu dana nosi i majce (al su dosta teške za peglat makar su mi draže nego košulje) i košulje kombinira, prije sam imala tak tak peglu ni dobru ni lošu i dugo sam pikirala tu parnu, skupa je i uvijek je nesto "potrbnije" al vrijedi svake kune sad mi je tolko žao pukla bi od bijesa 😡 još mi dragi veli a joj šta sad pa sve si sad opeglala DAAA AL ZA 5 DANA MORAM OPET i još sve za bebu muka mi je 😭😭 on je tako bezbrižan uopće se nije uzrujao ja sam skoro na strop skočila 😏
Kikica čestitkeee pravii curetakk 😁😁😁
Baby odmori i ospavaj jar kad krene nebudes mogla spavat a snage treba sretnoooo
Maslačko istoo 😁😁😁
Ajmoo curkee jesen je naše bebice stižuu 😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji