Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amy2018
    26. Rujan 2018. 16:03

Cini mi se isto da je issaa ono pusac, ili christyy, nisam sigurna vise. Kako god znam da nas ima pusaca ali do sad nijednoj nije ljekar nesto rekao da nije uredu, pa trebalo bi biti valjda. Ja sam rekla mozda kad vidim bebaca svog, ne budem pusila, jer hocu da dojim, mozda me tad opali neka savjest i kazem ne. Barem se nadam. Da mi je samo roditi zivo i zdravo pa kakav god porod da bude. Baby sretno 🤞 cekamo vijesti, obavezno javljaj dokle god mozes, radujem se kao da je meni krenulo :D

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• Anđeo_
    26. Rujan 2018. 16:20

Baby.nb1 - sad će to 🙏🙏
    Ajme i ja sam takooo uzbuđenja kad vidim da se kod neke od vas nešto pokrece/ili kad nam dođu bebice baš mi je drago da sam aktivna na ovo  forumu ❤
    Amy2018- ja sam bila/i jos sam ajmo rec pušac znala sam zdrobit po kutiju pa čak i kutiju i pol dnevno 😏, kad sam saznala da sam trudna otvoreno sam o tome razgovarala sa svojom ginekologicom koja naravno to ne podržava (ne podržava nitko) ali mi je rekla da smanjim ako baš nemogu skroz prestat na početku mi je bilo full teško bila sam na 2-3 cigarete dnevno kako sam počela osjećat pokrete zapalim kad sam u društvu kutija mi traje cca  2 tjedna nekad i više puno mi pomaže šta niko doma ne puši pa ih nemoram gledat, evo susjeda je u 27 tjednu 3 dijete sa svima do sad je pušila i sa prvo dvoje je sve u redu, poznanica nije pušila skroz je na sve pazila (po mene i pretjerano) rodila u terminu beba ima nekih problema da ne duljim dalje moje mišljenje je da naravno da nije zdravo ali ako netko treba imat bolesno dijete imat će znam puno žena koje su bile pušači u trudnoći i nije bilo posljedica za dijete ... I ja sebe krivim isto kao i ti tako da te u potpunosti shvaćam najjače su mi one koje osuđuju bilo koga za bilo kakve postupke i onda odu u kafić i 3 sata budu pasivni pušači a prve dižu ruku kad se priča protiv cigareta u trudnoći (i opcenito) to je baš tema za razglabati znam da ti to ne znači baš puno ali evo ja shvaćam tvoje strahove imam ih i ja 😔

26. Rujan 2018. 16:24

Amy2018

Baby nb1, krenulo je bar nesto, drzim ti fige da sto prije dodje bebac 😍 cetiri dana smo ja i ti razlike, sad se i ja nadam necemu, i necu da prenesem 😂 neko je spominjao brigu oko poroda, komplikacije…ja sam ista takva, uopce ne razmisljam o porodu i bolovima, kako to prezivjet, nego samo da bebac bude ok a i ja, jer se toliko bojim da ce sta biti kao ne treba. A reci Cu vam najveci svoj strah koji nikom ne pricam. Ja sam pusac, oko 12 na dan zapalim, i sad me strah da ce beba biti ili bolesna ili da ce imati kakve deformacije bilo psihološke ili fizicke, prvo na fizicke pomislim da ce na sebi imati nesto radi cigara mojih pa onda psihički da nece biti ok. Jel to normalno tako razmisljati. Ima li jos koja da pusi, nikako da se smirim a od prevelikog straha ne pricam o tome. Ultrazvuk je uvijek ok, mislim da fizicki nije ok vidjelo bi se, il po mozgu da ima zastoj, al ne, za sad sve ok. Da li se uzv to moglo vidjeti da nedaj Boze nema sta? Izludi me to, nikad sebi ne bih oprostila da sta bude 😢😢

Draga, da je bebi nesto, bez brige, znala bi. Puno vise sranja udahmes setajuci Ilicom ili cekajuci autobus/stajanjem u koloni s otvorenim prozorom (kao ja sada!) nego sto ti ucini cigareta. Ja nisam pusac pa su, eto, mojoj bebi dijagnosticirali zastoj u rastu na zadnjem pregledu i bili sigurni kako pusim (a zadnji put sam zapalila u srednjoj skoli, prije nego sam imala iti jedno dijete). Htjela sam te utjesiti, iako citajuci sta sam napisala, cini mi se da sam jaaako fulala 😂

• Maggie
    26. Rujan 2018. 16:46

Hvala cure na preporukama za zimsku opremu, naći ću valjda nešto. Lako je kupiti, nego mene više strah da neću znati jesam pretoplo ili prehladno obukla to jadno dijete. Nemam baš puno iskustva s bebicama pa me stalno muče tako neki glupi problemi. Valjda ćemo nekako 😊

Ne sviđa mi se novi izgled stranice, a i šteta za mijenjanje imena, ono klokanica im je baš bilo super prepoznatljivo.

Mene zadnjih dana muče sve češće Braxton Hicks kontrakcije.. ne znam je li to sad već normalno za ove tjedne ili ne. Imam ja te Braxton Hicks već dugo ali baš zadnjih par dana mi se čini sve češće i češće. Ne boli ništa ali baš osjetim da ostanem bez daha, valjda se prilikom stezanja stisne i dijafragma. Imam baš već dugo neki predosjećaj da bi bebo mogao uraniti, a sad tko će ga znati.

maslacko456
    26. Rujan 2018. 17:10

Cure ja u bolnici.. ipak pukao vodenjak ali ja se ne otvaram.. ni vrh prsta nisam otvorena.. sad odlucuju sto ce sa mnom 😂

26. Rujan 2018. 17:13

hahaha hahaha kako si me nasmijala Baby.nb1 😆 koji opis cepa 😁 nadam se da ce se pokrenuti nesto..🤞
    znate kako neke uhvati ono ciscenje pred porod, savijanje gnijezda ili kako vec...e mene uhvatilo pecenje kiflica, dupla doza sunka/sir, spek/sir i slatke s marmeladom od marelice 😅 ne mogu stajat na nogama, al ne odustajem... pa kad bolje razmislim to sam vise ja...hrana i samo hrana 😁😁😁
    iste me misli s vremenom more kao i vas, ali trudit cu se da budem sto bolja i klimat kako znam.. 

Dea_Rene
    26. Rujan 2018. 17:13

maslacko456

Cure ja u bolnici.. ipak pukao vodenjak ali ja se ne otvaram.. ni vrh prsta nisam otvorena.. sad odlucuju sto ce sa mnom 😂

sretno :) javi kako je prošlo :) Stižeee bebuška još jedna :D

26. Rujan 2018. 17:15

eto i maslacko 💪💪
    drzi se! bit ce sve ok!
    samo moj nece van 😫😫😫😫😫😫

Baby.k
    26. Rujan 2018. 17:18

Juhuuuu stiže bebaaaa 😊😊😊
    Amy, nisam pušač ali svi ti strahovi su po meni normalni. Ja se uvijek brinem da ne pružam svom bebiju dovoljno, jer sam dosta nemarna što se tiče pijenja sirupa za željezo, pa se brinem da li jedem dovoljno raznoliko da on dobije sve što treba, pa me strah hoće li sve dobro proći na porodu, pa tek ono poslije. Mali milijun pitanja i strahova.. Mislim da je to sve normalno.
    Veks, mene rasturaju i prepone i stidna kost do te mjere da se ne mogu ustati sama iz kreveta. Okretanje je noćna mora, a ni hodanje nije ništa bolje. Ja još nisam našla neko rješenje, samo sam pročitala da obavezno kod okretanja dizanja i sl. koljena trebaju biti spojena, a kod hodanja koraci manji.
    Maggie, i ja uvijek razmišljam hoću li znati da li mu je hladno/toplo, ali uhodat ćemo se već 😊

Elza
    26. Rujan 2018. 17:18

Maggie, ovo sam danas vidjela na fejsu, možda pomogne :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.