Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    26. Rujan 2018. 11:46

Bok mame i buduće mame. Da, izgleda da više nismo klokanice! Možda su popravili i stalan problem sa učitavanjem slika. Sretno na pregledima ako koja ima! 😘

Jelennnna
    26. Rujan 2018. 11:56

koskic

Al meni tvoj trbuh ne izgleda ogroman, pa u 37 tt si.

Ma ok je za deveti mjesec, al je masu narasta u misec dana zadnjih, bas se poduplao.

christyy
    26. Rujan 2018. 12:03

Jelena ma bas super mrsavo izgledas, kad rodis nece ti ostati nista od trbuha. Meni svi kazu da izgledam kao da sam progutala lubenicu 😂
    Curke koja je sljedeca za radanje? Netko sutra ima hospitalizaciju ako se dobro sijecam..

• mery1911
    26. Rujan 2018. 12:19

Evo me
    Ma nista zatvorena skroz,ne moze se aminoskopija uopce napravit. Ajme😐😑😏😏😏... Beba mi se uopce nije spustila,sta ja i sama vidim. Etoo
    KikS ma neki dr.prvi put ga vidim,moram vidit sta pise.

• ian1910
    26. Rujan 2018. 12:28

Bok cure drage 
    Ja danas jedva hodam jedva stojim jedva ležim 
    Imam ful pritisak dolje .. sutra sam punih 37 i imam pregled.. ako izdržim do tad.. bas neki čudan osjećaj.. kao da mi neko sjedi na mjehuru.. Uf 

Amy2018
    26. Rujan 2018. 12:42

Vidim dosta zbivanja odnosno bolova, svaka se nada a nista od bebica, nece van 😂 i ja prijavljujem bolove, sinoc par puta ustajala, u krizima i stomak kada se bebac izboci i namjesta, bas boli. Inace nista vise. Skoro ja i mm u akciji 🤭 pa se nadam pomaku haha. Ako nista bebac poludio, aktivan odjednom 😂 sretno ko ima pregled, i drzim fige za novu bebu 🤞 🤗☺️

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

26. Rujan 2018. 12:46

mery1911

Evo me
    Ma nista zatvorena skroz,ne moze se aminoskopija uopce napravit. Ajme😐😑😏😏😏… Beba mi se uopce nije spustila,sta ja i sama vidim. Etoo
    KikS ma neki dr.prvi put ga vidim,moram vidit sta pise.

jao, bar nije na silu pokusavao 😅 znaci tebi se agonija po amnioskopiji nastavlja, meni sutra 5.put 🙄 
    jesi prosla termin? jel tebi 25? 

26. Rujan 2018. 12:49

jelena, pa nije tako veliki, mozda se tebi samo cini, svakako si lijepa trudnica 😊
    ma koja crna miss mama jesu oni normalni? izgledam jedino kao miss mama kita... klokanica mi je bila puno primjereniji naziv i slazem se da su trebali uvesti uredivanje posta..
    ajmo bebe vaaaan! 
    maslacko, jel plodna? kako si? 

Baby.nb1
    26. Rujan 2018. 12:51

Christty sutra hospitalizaciju imam ja i jos jedna curka koja nam se tek pridruzila, cini mi se Anlu (oprosti ak sam fulala nick).
    Meni se cini da moj bebolino nece cekat sutra. Sibaju me kontrakcije od kad sam ustala i cini mi se da su jace nego sto su bile jutros. Mislila sam da je to sad mozda s psihicke strane radi onog iscjedka jutros pa sam isla pod topli tus, prati kosu, kupanac, depilacija, ali i dalje je bilo isto. Sta bi rekao Sprajc, pratimo daljnji razvoj situacije 😀

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    26. Rujan 2018. 12:55

Jelennna- vidi se razlika u mjesec dana , al i dalje mi tvoj trbuh nije ogroman 😍
    Ian1910- isto baš lijepa buša 😍
    Baby.nb1- Aaaa jesam se ismijala prije klokanica nego miss slažem se 🤣🤣🤣🔝🔝🔝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.