Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    26. Rujan 2018. 14:23

Anusha ja ću samo reći da nikad nisi dovoljno spreman za taj najvažniji "posao u životu". I uvijek ćeš se propitivari je li ono što si napravila najbolje za tvoje dijete, samo slušaj sebe i svoje instinkte. Dijete ne može imati bolju majku od tebe. Ti si njemu najsavršenije biće i voljeti će te do neba i nazad a ti njega/nju još više.
    Ja sam se baš danas našla u razmišljanju: jesam li scjesna da imam dijete od 17 mj i da drugo samo što nisam rodila. Još se ponekad zapitam:pa ja sam majka? I mislim da je to sve normalno 

url=https://lilypie.com]

• anusha
    26. Rujan 2018. 14:50

koskica

Anusha ja ću samo reći da nikad nisi dovoljno spreman za taj najvažniji "posao u životu". I uvijek ćeš se propitivari je li ono što si napravila najbolje za tvoje dijete, samo slušaj sebe i svoje instinkte. Dijete ne može imati bolju majku od tebe. Ti si njemu najsavršenije biće i voljeti će te do neba i nazad a ti njega/nju još više.
    Ja sam se baš danas našla u razmišljanju: jesam li scjesna da imam dijete od 17 mj i da drugo samo što nisam rodila. Još se ponekad zapitam:pa ja sam majka? I mislim da je to sve normalno

Lijepo si ovo rekla 
    Vjerojatno ti je sve to došlo tako prirodno i super si se snašla u svojoj novoj ulozi da se nisi ni trebala mijenjati ili puno prilagođavati novoj osobi, sve ti je išlo samo od sebe pa se sada nakon toliko vremena pitaš to.  Mogu to shvatiti. Nadam se da će i meni tako biti.
    E da, i pomalo sam tužna jer se i opraštam od trbuščića. Htjela bih imati još djece ali ne mogu biti u to sigurna jer još nisam ni prvo rodila pa si mislim što ako više nikada neću biti trudna pa me uhvati nostalgija jer mi je baš bilo lijepo. Ajme pere me svašta, možda se porodim sutra 

Baby.nb1
    26. Rujan 2018. 15:00

Cureeee ispao mi sluzni cep

• anusha
    26. Rujan 2018. 15:04

Baby.nb1

Kako izgleda, ima li krvi? Juhuuuu!!!
    Meni već dugo nešto sluzavo ispada ali nisam sigurna da je to to. Kako ti znaš? 

Baby.nb1
    26. Rujan 2018. 15:11

anusha

Baby.nb1

Kako izgleda, ima li krvi? Juhuuuu!!!
    Meni već dugo nešto sluzavo ispada ali nisam sigurna da je to to. Kako ti znaš?

Nema sta drugo bit. Otisla na wc, obrisem se, a na papiru ko ogromna smrklja smeckasta. Ko kad upalu sinusa imas pa povuces onako posteno 😂😂😂

• LaFemme
    26. Rujan 2018. 15:26

Bokic, evo i mene sa pregleda. Sve je ok, Prst otvorena i ctg je dobar. Nije mi radila uzv pa sam se malo začudila, ali ajde dobro. Tako da ne znam koliko je malena teska. A za pozitivan bris međice na e.coli sam dobila antibiotike.

Vidim da se kod vas nešto pokreće. Suuuper. Danas će nam možda doći bar jedna bebica. Cure sretno i držite se 

Amy2018
    26. Rujan 2018. 15:39

Baby nb1, krenulo je bar nesto, drzim ti fige da sto prije dodje bebac 😍 cetiri dana smo ja i ti razlike, sad se i ja nadam necemu, i necu da prenesem 😂 neko je spominjao brigu oko poroda, komplikacije...ja sam ista takva, uopce ne razmisljam o porodu i bolovima, kako to prezivjet, nego samo da bebac bude ok a i ja, jer se toliko bojim da ce sta biti kao ne treba. A reci Cu vam najveci svoj strah koji nikom ne pricam. Ja sam pusac, oko 12 na dan zapalim, i sad me strah da ce beba biti ili bolesna ili da ce imati kakve deformacije bilo psihološke ili fizicke, prvo na fizicke pomislim da ce na sebi imati nesto radi cigara mojih pa onda psihički da nece biti ok. Jel to normalno tako razmisljati. Ima li jos koja da pusi, nikako da se smirim a od prevelikog straha ne pricam o tome. Ultrazvuk je uvijek ok, mislim da fizicki nije ok vidjelo bi se, il po mozgu da ima zastoj, al ne, za sad sve ok. Da li se uzv to moglo vidjeti da nedaj Boze nema sta? Izludi me to, nikad sebi ne bih oprostila da sta bude 😢😢

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

• anusha
    26. Rujan 2018. 15:40

Baby.nb1 ajde baš dobro! Nadam se da će ti uskoro krenuti trudovi 
    Lafemme super za pregled! Možda ti još samo jednom naprave uzv a možda niti jednom; meni je doktor rekao da se u toj fazi više ne prati težina i sve ono što se prije gledalo na uzv

• anusha
    26. Rujan 2018. 15:48

Amy 2018 ja ne pušim ali često razmišljam o kemikalijama s kojima stalno dolazim u kontakt (npr. imam novi raid protiv moljaca u ormaru i dosta se osjeti u cijeloj sobi pa me muči jel taj otrov mogao nešto napraviti bebici jer ipak cijelu noć spavam u toj sobi). I tako slične stvari kroz cijelu trudnoću. Dobro je da se brineš, znači da ti je stalo.
    Bilo je tu dosta cura koje su pušile /puše u trudnoći i sjećam se da su isto pisale kao i ti. Mislim da je Isssa pušila, ako se varam neka me ispravi, pa eto kako je finog dečkića rodila.
    Taj stres ti je možda i gori od cigareta. Ako si rješila sa sobom da ne možeš bez njih, probaj onda sada ne razbijati glavu s tim, ionako si već na kraju trudnoće. Prije se pušilo u uredima, trudnice su non stop bile barem pasivne pušačice a valjda se i kvaliteta cigareta popravila danas u odnosu na tada! 

Baby.nb1
    26. Rujan 2018. 15:51

Amy ma mislim da danas/nocas stize, sibaju me kontrakcije od jutra. A i cini mi se da se trbuh spustio tj. nogicu mu osjecam puno nize nego inace.
    A sto se tice cigareta. Prije sam bila pusac, vec dugo ne pusim. Znam oko sebe dosta primjera di je majka pusila u trudnoci i nije bilo nikakvih posljedica na dijete. A znam i koliko je to tebi opterecenje, jer sam radila sa kolegicom koja je ostala trudna i jako su je cigarete mucile. Bas je imala veliku griznju savjesti. Pa ih je prestala kupovati, pa bi dolazila k nama uzicati, a mi smo joj morale pratiti koliko je zapalila. Da cu reci super, bravo, necu, ali ni ne osudjujem. Ne radim ni ja svome djetetu uslugu kad puknem big mac menu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.