Christtysutra hospitalizaciju imam ja i jos jedna curka koja nam se tek pridruzila, cini mi se Anlu (oprosti ak sam fulala nick).
Meni se cini da moj bebolino nece cekat sutra. Sibaju me kontrakcije od kad sam ustala i cini mi se da su jace nego sto su bile jutros. Mislila sam da je to sad mozda s psihicke strane radi onog iscjedka jutros pa sam isla pod topli tus, prati kosu, kupanac, depilacija, ali i dalje je bilo isto. Sta bi rekao Sprajc, pratimo daljnji razvoj situacije 😀
Ako ne danas, bar si sutra sa svojom bebicom😊 ma i mene sibaju kontrakcije vec 3.dan i menstrualni bolovi i sve zivo da si stvarno zabrijem evo sad ce i nista 😕
jelena, pa nije tako veliki, mozda se tebi samo cini, svakako si lijepa trudnica 😊
ma koja crna miss mama jesu oni normalni? izgledam jedino kao miss mama kita.
tvom komentaru jedino mogu virovat jer si me uzivo vidila. Pa i drzimo se skroz nelose za ove zadnje tjedne.
A bas im je ovaj naziv miss mama bzvz, klokanica je bas bio simpaticniji 10 puta.
Bebe i dalje znaci strajkaju.
jelena, pa nije tako veliki, mozda se tebi samo cini, svakako si lijepa trudnica 😊
ma koja crna miss mama jesu oni normalni? izgledam jedino kao miss mama kita… klokanica mi je bila puno primjereniji naziv i slazem se da su trebali uvesti uredivanje posta..
ajmo bebe vaaaan!
maslacko, jel plodna? kako si?
Ni blizu.. stalo sve :) Bio je sluzni cep, sad je poceo ispadati u komadima... tako da ako niste znale.. sluzni cep moze biti tekuci, navodno se zna otopiti.. sto sve necu saznati u ovoj trudnoci haha. ako beba ne dode do ponediljka ide na prisilno izbacivanje :P meni je dosta
Tocno covjeku dođe zao da to ne ide onako filmski. Fljosne 2 litre vode iz tebe, krenes u bolnicu, dreknes 3 puta i gotovo 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Moj stomak je ogroman, a nimalo se nije spustio .😐 A, za dva dana je punih 39. tjedana.... Gotovo da ne mogu nikako spavati jer mi mališa upre u rebra.... 😣
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
KikeS
Je prenila sam kao jedan dan a po oplodnji tj.zacecu je prekosutra pa sada. Ali ovo je agonija zbilja.
Ne kuzim zasto neko ode par dana prije i rodi u roku 2 3 sata a neko prinese 15dana i rada 2dana😶😶.. Nije ferrr.
Cure baš si nešto razmišljam i zanima me što vi mislite o tome.
Zadnjih tjedana dosta razmišljam o tome kako ću zaista postati nečija majka ZAUVIJEK i o tome koliko je to važan i odgovoran posao, razmišljam hoću li biti dobra u tome, hoće li me dijete voljeti, kakva će osoba postati, a naravno i o egzistenciji. Ali najviše od svega, brine me kako će proći porod, razmišljam o mogućim komplikacijama a posebno o tome ako se nešto dogodi bebi i slično. I sada si mislim da možda zato ne dolazi do poroda, možda podsvjesno sama to odgađam zbog raznih strahova.
Znam da mi nema smisla o tome razmišljati jer na većinu toga ne mogu utjecati i pokušavam pozitivno razmišljati ali eto, što sam bliže kraju, sve sam više opterećena tim stvarima, kao da sam tek nedavno shvatila da sam zaista trudna.
Imate li i vi takva razmišljanja ili ste skroz smirene?
Moj stomak je ogroman, a nimalo se nije spustio .😐 A, za dva dana je punih 39. tjedana…. Gotovo da ne mogu nikako spavati jer mi mališa upre u rebra…. 😣
Moj stomak je ogroman, a nimalo se nije spustio .😐 A, za dva dana je punih 39. tjedana…. Gotovo da ne mogu nikako spavati jer mi mališa upre u rebra…. 😣
Evo taki je i moj.. Isti,i prva trudnoca mi je takva bila. Pa Bozee sato moja dica nece idu od svoje matere ocito imam lipu unutrasnjost droba🤣🤣🤣
Anusha to su sasvim normalna razmisljanja, a i cim te brine hoces biti dobra mama, znaci da ces biti super mama. I ja tako razmisljam. Ja sa muzem zivim vec 9 godina i sad odjednom dolazi jos netko i to netko za koga smo odgovorni 0-24, 365 dana u godini. Pa velika je to promjena. Evo npr. jucer citam nesto o onim aspiratorima za nosic i procitam info kako bebe ne znaju disati za usta i naravno panika u glavi. A i strah od poroda je normalan. I ja se silno trudim samo pozitivno razmisljat, al mislim da nocas necu oka sklopiti. 😂😂
url=https://lilypie.com]
Anusha to su sasvim normalna razmisljanja, a i cim te brine hoces biti dobra mama, znaci da ces biti super mama. I ja tako razmisljam. Ja sa muzem zivim vec 9 godina i sad odjednom dolazi jos netko i to netko za koga smo odgovorni 0-24, 365 dana u godini. Pa velika je to promjena. Evo npr. jucer citam nesto o onim aspiratorima za nosic i procitam info kako bebe ne znaju disati za usta i naravno panika u glavi. A i strah od poroda je normalan. I ja se silno trudim samo pozitivno razmisljat, al mislim da nocas necu oka sklopiti. 😂😂
Točno to, nova osoba za koju si odgovorna 0-24!! Znači nisam izludila od hormona, sad mi je lakše. A ovaj podatak za disanje na usta nisam znala dobro da znam ali eto, panika još veća
Sortiraj odgovore
Najstariji