Kikica, čestitam ti od srca na malenoj, čupavoj štruci! :) Cure koje upravo rađaju, sreeetno! 😊
Hvala vam za savjetima za nosiljke. Mislim da ću razmotriti te love&carry budući da nisam sigurna kako ćemo se snaći, no ostavit ću to zasad za nakon poroda.
Mi smo danas (36+6) bili na ctg-u i odličan je. Bolovi koje sam imala unazad par dana, danas su skroz popustili. Čekamo... 😊
Anđeo bas mi je drago da ces i ti gore, meni je to skroz ok bolnica, nemam nekih zamjerki (da, malo su kratki s posteljinom i kupaonice nisu reprezentativne, ali na to ne utjece osoblje bolnice).
Veks to bas ovisi o danu, prosli cetvrtak kad sam ja morala doci na kontrolu u radaonu ih je bilo jako puno i bas sam cula kako doktor i sestra pricaju kako je taj dan puno zena rodilo i da ih jos stize s odjela.
Veks- ako ti se da napiši ukratko vjerujem da će i drugim curama dobro doc ❤
Moja beba ima tulum vrti se koda je na vrtuljku 😂 koda zna da je sutra pregled pa da se namjesti kako doktorici najmanje odgovara 😅 zadnju normalnu sličicu imam iz 20 tjedna od tada ništa uvijek se sakrije ili stavi rukice 😂
I opet žgaravica 3. Večer za redom netko mi je dao savijet soda (oprostite zaboravila sam koja od vas 🤦♀️) sad imam glupo pitanje da li sodu pijete razmučenu u vodi ili samo praha malo u usta ( nekad se osjećam tupasto 😂 al eto nikad ju nisam konzumirala niti moji oko mene )
Imam savijet za slabokrvne meni ga je isto dala jedna trudnica..
Cikla se nariba svježa (probajte od provjerenog kupit, meni mama od susjede nabavila) i ocijedi sok kroz gazu (Ako nemate sokovnik) ja stavim i mrkvu u zadnje vrijeme, par puta i sok od jabuke limun a nekad samo maloo meda i popijem čašu tako već skoro mjesec dana danas dobila nalaz neznam jel to pomoglo ali željezo u krvi mi se stvarno poboljšalo 💪👏 nemam problema sa zatvorom a imala sam dok sam pila dodatak prehrani (željezo)
Anđeo evo ja upravo popila opet tu blaženu sodu. Znači čajna žličica puna na vrh sode u usta i zalijem to sa 3-4 dcl vode. Kroz par min bude odmah lakše.
Nego, ja imam drugi problem prije 2 h su me počeli šorati lagani trudovi, na cca 5-7 min su al ful kratko traju i nisu iz kičme. Mala (17 mj) je došla k nama u krevet i dežura jesam li ja tu. . E sad ako se odem tuširati muž će sprašiti mene u bolnicu a nju kod moje mame.... E sad surfam.... Patim se sa žgaravicom, baš me nekako jako pere ne smijem se pomaknuti evo nje iznova....
url=https://lilypie.com]
Anđeo evo ja upravo popila opet tu blaženu sodu. Znači čajna žličica puna na vrh sode u usta i zalijem to sa 3-4 dcl vode. Kroz par min bude odmah lakše.
Nego, ja imam drugi problem prije 2 h su me počeli šorati lagani trudovi, na cca 5-7 min su al ful kratko traju i nisu iz kičme. Mala (17 mj) je došla k nama u krevet i dežura jesam li ja tu. . E sad ako se odem tuširati muž će sprašiti mene u bolnicu a nju kod moje mame…. E sad surfam…. Patim se sa žgaravicom, baš me nekako jako pere ne smijem se pomaknuti evo nje iznova….
Hvala sutra je kupujem definitivno..
Mislim da je Isssa napisala da njeni nisu bili iz kičme trudovi, Ja bi možda još malo pricekala ako su kratki , al opet kažu da kad je na 5 min se ide u bolnicu 🤔 ne znam stvarno koji bi ti savijet dala koliko se sjećam netko je napisao da bi topla voda trebala smiriti lažne trudove...
E a kako me samo žgaravica peče, katastrofa. Evo me sjedim u dnevnom i grickam suhe štapiće. Pratim razvoj trudova. Ako se nastave idem pod tuš a ako treba malo ću se posvađati s mužom da ne idemo odmah u bolnicu.
url=https://lilypie.com]
Ja se upravo probudila. Naravno, žgaravica... a imam i kontrakcije...
Jao i mene ubija žgaravica i dalje 🙄
Garavusa- ovo je noć žgaravice 😑
Koskica- jel se smirilo? Nadam se da si savladala muža 😂💪 e tu znam kakao ti je moj šta god ja kažem odmah skače idemo u bolnicu, idemo na hitnu ...
Sortiraj odgovore
Najstariji