Jaooo jesam ljutaaaaa 😡😡😡😡 cijeli dana slažem ormar svoj i od dragog preslagujem, perem kupila u Ikei neke pregradice za ladice (super za čarape, potkošulje, stopalice, gaće odvojit) to sve slagala, speglala oko 12 njegovih košulja 🤦♀️ plus sve zaostatke odi više od tjedan i pol (ljenčina 😂) maa kako sam bila bolesna ništa nisam peglala imala sam pauzice za odmor kroz dan al bas sam se narintala i sad pousisam ponosna sva gotova spremam usisivac I TRKNEM PADNE MI PARNA POSTAJA STARA PAR MJESECI pukla ko kokica 😭😭😭
Baby nb 1 ja bi ma tvom mistu krenila, jer spominjala si da mislis da ce predlagat carski ti. Ako je tako nekako mi je logicno da si sta manje u vaginalnom porodu jer carski je tim kompliciraniji sta beba nize upadne u zdjelicu pa tu ajmo rec zapne. Da su ti druge okolnosti ja bi cekala isto raj razmak doma.
Jele ma ja s prvim grijala i kada bolje razmislim mozda mi dite nije spavalo radi te vrucine. Znas ti sta je to bilo,ona pec velika termo plus debeli jorgan i vreca za spavanje🤣🤣.. Jadno dite,ali stacu kada sam imala jedva 20g i babe me satrale da se mora grijat da se mora i jbga. Sada cu vidit,kako mi bude u sobi dali je 14 ili 18 stupnjeva.
A tih prvih 40 dana kao treba im bit toplija temperatura nego odraslima. Nisam ni ja pametna, sad kad bas bas zahladi tipa van bude 10 sta je za Dalmaciju bas hladno, onda mi je logicno da grijem sobu za spavanje.
Ovo sta je Petra rekla da grije prije mijenjanja pelene mi se cini stvarno pametno i nuzno ad imas malu bebu.
Baby. Nb i maslačak sretno i javite se kako možete 😘.
url=https://lilypie.com]
Pušenje u trudnoci- ja sam uspjela prestati i nadam se da se nikad neću vratiti ponovno cigaretama ali nije bilo lako. Srećom meni je veći stres izazivalo uzdržavanje između cigareta (preskakanje potrebe) i grižnja savjesti nego apstinencijske krize. Osobno znam trudnice koje su pale u depresiju kad su prestale pušiti u trudnoci ili koje su bile jako živčane i nervozne da su morale piti tablete za smirenje.... iskreno da mi se takav scenarij i desio, radje bih pušila nego pila psihofarmakološku terapiju.
Ja sam noćas imala ludu noć - jake kontrakcije a danas na pregledu je doktor rekao da je počelo lagano otvaranje. Prst do ovoja glavice. Sad može tako do ne znam kada. Nije mi ga mjerio.
Anđeo jaooooo, zao mi je... Uf ja ne volim peglati jer imam uvijek neku drljavu peglu da mi poiskacu vene po rukama dok ispeglam jednu košulju i san mi je parna postaja ili normalnija pegla...
Evo curke javljam se s novostima. Jucer j 16:30 stigla je Dora, 49 cm duga i 3330 g teska 😀 Dosla je nasa mala crna cupavica 😍 Sad se vjezbamo i ucimo dojiti 😊
Evo curke javljam se s novostima. Jucer j 16:30 stigla je Dora, 49 cm duga i 3330 g teska 😀 Dosla je nasa mala crna cupavica 😍 Sad se vjezbamo i ucimo dojiti 😊
Čestitam ne curetku 🥰, ljubite se, mazite i pazite 😘
Ej curke! Evo zaprimili me u bolnicu jer bi to i tako sutra napravili. 2cm otvorena, trudova ima, ali nisu ozbiljni. Vele probajte odspavati pa cemo sutra vidjeti sta cemo. Kontrakcije i dalje imam. Eto, ko zna kakva nas noc ceka.
url=https://lilypie.com]
Cestitam ti od srcaa❤❤
Kikica cestitam na bebuski maloj!
Baby najduza noc je pred tobom, ne mogu ni zamislit koji je to osjecaj znat da je to taj dan! Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji