Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    26. Rujan 2018. 10:03

Anusha i koskica hvala curke! Je i ja mislim da je mozda od pregleda jer je bas bio bolan, pol dana me poslije sve bolilo.

url=https://lilypie.com]

• mery1911
    26. Rujan 2018. 10:05

KikeS garant rada. Nema je nigdi...🤔

Mrs.mom
    26. Rujan 2018. 10:06

happiness_

Nas_bebac Čestitke od srca !!!

MaSen Ijel imaš kontakt od te tete iz VŽ? Jako lijepo izgleda kimbac 😊

Maggie Mislim da je to plisano super za ovo "prijelazno" a za one hladnije dane smo uzeli skafander iako ne mislim u šetnju po najvećoj mećavi 🙄 A što se tiče oblačenja svatko ima neki svoj savjet, nama patr. rekla u 1 sloj toplije nego što sebe oblačite ali vidjet ćeš vremenom najbolje 😊

Na fejsu je Domaća radinost Lela Arr

Isssa
    26. Rujan 2018. 10:26

koskica

Maslacak pokušaj i s ovim otiđi na wc pomokri se ako imaš što i stavi suhi papit pa probaj se nepregnuti par puta, kao nakašljati na silu ako papir bude mokar onda je u pitanju plodna voda.
    Anđeo meni soda spašava. Pokušaj. Ja sam iato par puta bila na rubu. Peče i neugodno je ko sam vrag, a soda neutralizira kiselinu u želucu i ja nakon što bi si popila kad sam podrignula novi čovjek. Samo se tad nisam smjela pomaknuti jer opet sve ispočetka
    Issssa ma ja vrlo vjerojatno u samom početku nisam imala dobar hvat, mala se rodila gladna, u rodilištu u boxu je htjela rukice pojesti. A moje bradavice ravne ko ploča e tu je nastao prvi problem ona je još u boxu snažno vukla a hvat nije bio dobar i od tuda sve kreće. Kako su mi bradavice skroz povučene a mala bila jako gladna i snažno vukla jednostavno je to bilo previše za moje bradavice. Rascvjetale su se. Naravno da najviše krivim hvat, al moj mali gladuš mi nije pomogao. Tad sam prešla na šeširiće i melem (purelan nije pomagao, a melem je zakon) i tako smo uspjele polako oporaviti bradavice i mala super sisala. I tu je naše sisanje super krenulo. Međutim tad mi se desila jedna grozna situacija u životu (sestra je imala tešku prometnu nesreću gdje smo strepili za njen život nekoliko dana) i to je mene koštalo dojenja. Ja ostajala bez mlijeka a mala se nikada nije bunila da je gladna. To dijete opće nije plakalo dok nismo vaganjem primjetili da ona skoro uopće ne dobiva na težini, i pokušala sam izdajati nakon podoja al jednostavno nisam mogla više ma koliko često joj nudila. Tu smo počele kombinaciju s Ad, sa 7 mj više nije htjela sisati ni malo.

Ovaj put od početka odma melem i šeširići i naravno bez stresa 😀, ne mogu ni zamisliti kroz šta si prolazila, nikakvo čudo da si ostala bez mlijeka 😥, a 7 mjeseci je baš lijepi staž dojenja 😀

Jelennnna
    26. Rujan 2018. 10:29

Jutrooo tete klokse, 
    Mnogo zbivanja bome na nasem forumu. 
    Drago mi je da vecini Vas ide dobro s dojenjem. Smatram da to i nije bas tako jednostavno, a i koliko vidim od dosta prijateljica ovisi i kako u kojoj trudnoci i do bebe i x faktora. Ja npr imam uvucene bradavice, budu nest van ako su stimulirane hahhha. Al cim stane stimulacija vracaju se nazad. Zafrkajem ja muza da ih budem dobro isštipala pa da bebach ima sta uhvatit. 
    Moguce da je KikeS stvarno u punom zamahu. 
    Nasla sam na nekom americkom sajtu bas savjete za tu jaku bol u preponama i stvarno djeluje (pise ka normalno da se dogadja izmedju 36-38 tjedna, ali zna potrajat i do par tjedana iza poroda, ugl kao odmarati, bocno se spustat i penjat skalinama, ne ostajati na jednoj nozi i sl). I mogu rec da stvarno pomaze, evo sam bila do ducana i to bocno skalinama isla i nijednu nisam osjetila. 

26. Rujan 2018. 10:31

Kike spava 😁😆😂😂😂😂😂
    sad sam se probudila 😆
    ja sam valjda jedina trudnica koju znam da moze 12h u komadu odspavat 😆
    prijavljujem NISTA 🙄
    ova moja beba ne zeli van jednostavno, ne boli me nista, ne curi nista, apsolutno nista 😱
    Mery, sta je na pregledu bilo? tko je na amnio i kakav je 😂

Jelennnna
    26. Rujan 2018. 10:33
    37 :-)
    37 :-)

Trbuh mi je odjednom stvarno ogromatican, prekomican mi je ; 2 m ispred sisa koje nisu bas male. 
    Muz me zafrkaje da sam riba napuhaca. 

Baby.nb1
    26. Rujan 2018. 10:46

Kike 👑👑👑 😂😂
    Jele ajme, tocno tako se osjecam, ona riba sta se ko balon napuse. A za stomak se i meni cini da se odjednom poveca za broj 😂😂

koskica
    26. Rujan 2018. 11:35

Jelennnna

Trbuh mi je odjednom stvarno ogromatican, prekomican mi je ; 2 m ispred sisa koje nisu bas male.
    Muz me zafrkaje da sam riba napuhaca.

Al meni tvoj trbuh ne izgleda ogroman, pa u 37 tt si.
    A evo nam i novog izgleda foruma koliko vidim ovo više nije klokanica nego miss7mama

Baby.nb1
    26. Rujan 2018. 11:46

Bome kad se pogledam prije sam klokanica nego miss 😂😂😂
    I bilo bi korisnije da su stavili npr. mogucnost uredjivanja posta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.