Isssa bas te htjela pitati za bebu jel trebam nositi u bolnicu pelene ili ih oni presvlače?
Ja još čekam u Petrovoj..po Hermanu ne treba carski,nijr me ni pregledao..šalje me na ctg i Starčeviću da on odluci jer je on i trazio dogovor za carski..poludit ću tu..nisam jela,srećom vode imam..mm i mali me čekaju u gradu da ne idu dva puta u grad,iz grada..
Christy ne brini,jako si malo kg dobila i vjerujem da već po izlasku ih bolnice nećeš vise ništa imati..
A i kako Justme kaže..kad beba malo naraste,kroz mjesec dva nećeš stići misliti o hrani jer ćeš trcat na 100 strana..bar vjerujem da će meni tako biti koja imam već jednog hahara a gdje curke sa dvoje ili troje djece već..
Issa super za oporavak i kilograme. Brzo ce to sve otic sta je ostalo.
Negdje sam procitala da dojilje trebaju i po 500 dodatnih kalorija dnevno ( znaci i vise no u trudnoci) jer se tijelo jako tim iscrpljuje i naravno vise tecnosti.
Ja gledajuci po mojim prijateljicama sve su lako skinule kiligrame, a neke su i mrsavije no prije.
Christy tebi te budu garant otisle kroz prvih mjesec dana; moja kuma je isto tako jako malo dobila i cak izasla mrsavija nakon poroda no prije trudnoce, a negdi je 7 kg dobila.
No to je dvostruki mac jer poslije je toliko to dojenje iscrpilo i ispilo da je mislila koliko je smrsavjela naknadno da joj stitna ili nesto nije ok, no srecom svi nalazi su joj u redu.
Btw, vidim da su ljetnice otvorile temu na bebama. Tako kad se novopecenih mama skupi jos koja super bi bilo da otvorite temu na bebama.
Ja još nisam stala na vagu, ali mislim da sam svih 10 kg koje sam imala izgubila već sad, jer od trbuha mi niš nije ostalo.
Ma ne brinu me kile toliko, kak sam ih nakupila tak cu ih skinut, valjda, bitno mi je sad da sve prode u redu, kako se sve blizi tako me pocinje biti strah iako iskreno do sad uopce nisam razmisljala o porodu zadnjih par dana mi se samo to vrti po glavi 😕 jel i vas strah ili ne razmisljate o tome? Vjerojatno od previse dosade previse i razmisljam, zato sam danas od jutra u ciscenju vec savrseno cistog stana (znam luda sam) al eto da se okupiram necim da manje razmisljam. Jedva cekam da mm dode s posla da me izvede malo van jer cu poludit 😂
Christyy nemoj razmišljati o porodu, niti o bilo čemu što ti stvara stres. Lijepo se opusti i jednostavno uživaj u preostalim trudničkim danima, nađi nešto što te opušta i zabavlja. Ništa te ne može pripremiti na to što te tek očekuje, a sve što misliš da ne znaš ili ne možeš će doći samo od sebe. Nema te stvari koje nećeš biti u stanju napraviti za svoju bebicu. Ja se sad grizem i preispitujem da li sam ja sama kriva za prerani porod, dal je bilo kakvih znakova koje nisam prepoznala, da li se kako to moglo izbjeći, dal mi je to zbog svog onog stresa što sam doživjela oko kuće, i sl. Tako da se nemoj ti ali i vi ostale, stresirati nepotrebnim stvarima.
Ima koja da će sutra put Petrove u rađaonu? Ja ja ja😱😱😱
U 15 se moram javiti u rađaonu i to je to..carski..Starčević odlučio..koliko mi je drago da znam kako će završiti i kad,toliko me sad strah i postajem svjesna da od sutra smo povećana obitelj za jednog člana..
Ma ne brinu me kile toliko, kak sam ih nakupila tak cu ih skinut, valjda, bitno mi je sad da sve prode u redu, kako se sve blizi tako me pocinje biti strah iako iskreno do sad uopce nisam razmisljala o porodu zadnjih par dana mi se samo to vrti po glavi 😕 jel i vas strah ili ne razmisljate o tome? Vjerojatno od previse dosade previse i razmisljam, zato sam danas od jutra u ciscenju vec savrseno cistog stana (znam luda sam) al eto da se okupiram necim da manje razmisljam. Jedva cekam da mm dode s posla da me izvede malo van jer cu poludit 😂
Mene na trenutke uhvati takva panika, kako bih rekla, strah iz dna duše. Toliko da me zaboli u prsima. Sjedim i razmišljam što da je ona sad tu, da spava tamo u sobi, što bih ja s njom? I kako? I kad? Znam da nitko nije znao sve u početku, pa se snađeš ali ne pomaže mi to u mojoj glavi.
Ima koja da će sutra put Petrove u rađaonu? Ja ja ja😱😱😱
U 15 se moram javiti u rađaonu i to je to..carski..Starčević odlučio..koliko mi je drago da znam kako će završiti i kad,toliko me sad strah i postajem svjesna da od sutra smo povećana obitelj za jednog člana..
😱😱 sretno!! 😘😘
Petrapp hvala puno na lijepim rijecima, i ja se nadam da ce sve biti u redu jer stvarno zelim uzivati u ovim trenucima 😊 imam osjecaj da ce mi trbuh i udarci i sve jako faliti i zelim se nagustati sto je vise moguce.
Crna ajmeeeee 😱 sretno draga!!! Ne znam sto bi mi bilo stresnije da znam tocno kad cu roditi ili da ne znam.. mozda bolje da ne znam 😂 mogu si misliti tvoje uzbudenje sad i strah i sve ostalo. Bit ce sve u redu 😊😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji