Curke jedina prednost ranijeg poroda je to što me nitko neće pitati kad ću se poroditi, jesam još u komadu i slična pitanja koja će mnoge od vas čuti.
Ja sam od danas službeno sposobna ići doma, ali ostajem u bolnici sve dok mi se Lucija ne bude mogla pridružiti. Malo je požutila pa se od danas sunčamo. Toliko od nas…
Proci ce i zurica brzo. Gustajte zajedno.
Petrapp ma kroz dan/dva ste vi doma..
Looda mislim da ti najbolji borer trenutno ima muz😂🙈
Znaci kod tebe još ništa..bas ću ja vidit šta će mi sutra reci jer me bas sve dolje boli a i spustio se da sve nekad imam osjećaj da će ispasti..kad lupi rukicama ili čim već dolje,bas jako jako nisko osjetim..ali nemam još trudova.. moj malac kao da zna da je mami danas teško samoj pa evo spava već 3,5h..naravno da nisam ležala i odmarala,došla mi susjeda na kavu🙈 odoh sad još preživjeti do 17:30 kad se nadam mm-u
ja danas napokon zavrsila vezicu za dudu totalno off topic al bas sam si happy pa se razmecem
Tea, Ian slatke busice, iskocile ko loptice.
Petrapp jos malo i vas dvije curke ste doma. Taman je lijepo vrijeme vani, pa cete se i vani moc suncat.
Crna haha ocito ne funkcionira od muza borer😂😂😂 taman mi to doktor ponovio preko cijele ambulatne - povecat kolicinu seksaaaa😂😂 a ti bi onda mogla uskoro ako osjetis takve bolove. 😎
Suncica85 predobra je vezica, svaka cast na talentu i trudu!😍😍
Jel da stavim bodi kratki rukav ili dugi za izlazak iz bolnice? Bas je toplo vrijeme...ja spremila predebelu robicu za izlazqk iz bolnice...moram to promijenit
Pozdrav curke, nisam se javljala sedam dana, u poslu sam bila, pripremama, a zadnja cetiri dana total bolesna, upala krajnika i plus one bakterije u urinu, haos mi je, glava puca. Bila sam na pregledu, smo ctg i uzv, sve ok, ali i dalje ne znam dolje stanje vec tri mjeseca 🤔 ne Zele da gledaju. Kazu za sedam dana tj u 38tt znat cemo na cemu sam, pa ok,proci ce brzo :D ja tek danas uzela sve za bolnicu, za sebe i bebaca, sve oprala. Krevetac i madrac do ponedeljka stize, nije kasno ha? 😁😁 Evo koja slikica i od mene... Btw busice su preeedivne, nedostajat ce nam sigurno i ti pokreti bebini, zaista je to nesto predivno 😍 sretno na pregledima, i Hajmo, ne bojte se, svaki dan nova beba kako neko rece 😂 Evo ja bih ako ikako moze 😂😁😁
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Cute 24 tj.koliko bi bilo normalno kontrakcija dnevno..da napomenem od 20tj san na terapiji mg2×1i normabel po potrebi bas zbog cestih bh.i stvarno smirile se..od jucer pocele otp po 6do7kom u danu..nezz jel to sad za ove tjedne ok il je ipak malo puno..ne bolu al bude jake cak da ih u jednu moram prodisat koliko budu jake al ne bolu...sad me strah ...ovo san pila sve po potrebi sad mislim par dana bass pit da se smiru..u pon imam pregled .beba je dosta aktivna pa mislim mozda i ona izazove koju kontrakciju..inace san sa zimskih beba..pa eto vi ce te mi sigurno znat reci bas onako iz prve jer ste te tjedne vec prosle..hvala vama
url=https://lilypie.com]
Looda Haha..mogla bih ja sutra ostati poslije kontrole..
stavi si dugi rukav ako nemaš ništa preko bodija..jer oni ti nemaju cirkulaciju sad bas..vidit ćeš da će i u bolnici bit obučeni u duge rukave..
ja sam si stavila duge rukave bodi i kratka majica mi došla u kompletu..pa ću samo dekicu ponjeti Tj mm ili tetra pelenu..vidit ću..nisam ni ja pametna..
Christyy- zapravo poprilično je blagog biljnog okusa.
Ja perem jedno 4-5 turu veša- onaj nalet energije me ulovio o kojem svi pričaju- samo sto kako naleti tako i odleti.. pa moram malo odspavati pa nastaviti dalje.
Problem mi je kretanje i ustajanje na wc noću jer me između nogu u predjelu prepona sve boli kad hodam ali sam primjetila da kad se malo zagrijem, kad malo prohodam da je bolje.
Stopala- imam osjećaj da su mi se dodatno spustila a otiču da si gležnjeve ni ne vidim. I ne mogu nositi vjenčani prsten već neko vrijeme na rukama.
Sto se tiče zatvora, kod mene je kontra- svaki dan 2-3puta dnevno po malo... u početku sam imala s tim problema a sad je ok.
Meni stan u preuređenju...trebao je biti gotov danas ali je tek u cetvrtak...i hope so
Imam sve a nemam nista...sve treba vratit natrag...stavit kinderbet malcu smjestit robu itd...totalni sam zen...od ludare i suza "sto je meni ovo trebalo" sad sam bas flegma...bitno da sam si danas stvari pokupovala za torbu do kraja i mogu ic rodit...
Ima tko preporuku za neku zenicu za pocistiti stan...ono oprat prozore i obrisat da nije prasnjavo stan je prakticki prazan...samo znam da mi to bude trajalo u mom stanju 100godina tako da ne pomisljam ali kak sam pukla mozda to i sama odradim
Mene isto boli vec dost dana dolje ko da bu nekaj ispalo iz mene taj cas...sutra bumo vidli jesam kaj otvorena mada cisto sumnjam🙄
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji