Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    11. Rujan 2018. 09:28

Lenchy77 Lala

Nešto si razmišljam posljednjih dana-hvata me strah i panika jer nisam otišla na trudnički tečaj.
    Da li ste vi išle i da li bi ga preporučile ili ne? Lokacija Zagreb.
    Planiram u Vinogradsku, a oni ne traže da se ima završen trudnički tečaj.

Ja sam bila prošli tjedan u vinogradskoj i bilo je odlično! Ako stigneš odi u 10. mjesecu; ne znam kad ti je termin pa ako ti paše imaju opet prvi tjedan u 10. A ako i ne odeš, zbog toga stvarno ne trebaš biti u strahu. Tečaj dobro dođe ali budeš znala roditi i bez njega :) 

christyy
    11. Rujan 2018. 09:45

Isssa bas se super oporavljas nakon carskog. Odlicno. I super za kile, 9kg u tj dana 😱 jao da bar i meni oce tako, al dobro sta bude-bude samo nek se sve dobro zavrsi! I crna i justme i vi ste nakon proslih poroda sve skinule, predobro jer cujem i vidim svasta (dosta mi se poznanica zali kako kile ostanu, tesko skinut godinama i sl) a sad vidim da nije tako.. ja sam sad na +7 ili 8 kg, ali mislim da nijedna curka tu s foruma nije dobila previse, sudeci po busicama 😊

christyy
    11. Rujan 2018. 09:48

I da, ja sam jucer prosla cca 6 ili 7 ljekarni u zg-u i nigdje nemaju caj od lista maline. Strasno. Tako da sam ga narucila za danas pa se nadam da cu ga napokon probati 😂

Lenchy77
    11. Rujan 2018. 10:28

anusha

Lenchy77 Lala

Nešto si razmišljam posljednjih dana-hvata me strah i panika jer nisam otišla na trudnički tečaj.

Ja sam bila prošli tjedan u vinogradskoj i bilo je odlično! Ako stigneš odi u 10. mjesecu; ne znam kad ti je termin pa ako ti paše imaju opet prvi tjedan u 10. A ako i ne odeš, zbog toga stvarno ne trebaš biti u strahu. Tečaj dobro dođe ali budeš znala roditi i bez njega :)

Taj dio mi se vrti u glavi-da sam nešto propustila, da nešto neću znati, a očekivat će se od mene 😂 termin mi je 31.10.,da li se može telefonski rezervirati ili moram osobno doći tamo? 

• anusha
    11. Rujan 2018. 11:05

Lenchy77 Lala

anusha

Lenchy77 Lala

Taj dio mi se vrti u glavi-da sam nešto propustila, da nešto neću znati, a očekivat će se od mene 😂 termin mi je 31.10.,da li se može telefonski rezervirati ili moram osobno doći tamo?

Moraš doći ti ili netko drugi zato što trebaš odmah platiti 300 kn. Po meni se isplati jer saznaš svašta korisno o vrstama anestezija, dojenju, pravilnom disanju, iz prve ruke doznaš što sve zaista trebaš ponijeti u bolnicu (za bebu - ništa!) 

Dija85
    11. Rujan 2018. 11:36

anusha

Lenchy77 Lala

anusha

Lenchy77 Lala

Moraš doći ti ili netko drugi zato što trebaš odmah platiti 300 kn. Po meni se isplati jer saznaš svašta korisno o vrstama anestezija, dojenju, pravilnom disanju, iz prve ruke doznaš što sve zaista trebaš ponijeti u bolnicu (za bebu - ništa!)

Ja za Pakrac recimo moram za bebu ponesti pelene, kremu za guzu i vlažne maramice. Pa valjda kako koja bolnica traži. Ali za Pakrac se mora.

• Anđeo_
    11. Rujan 2018. 11:40

Isssa- Aaa da bar meni tako kile odu brzo uhh jel paziš ili ne stigneš jest? 😂
    Ja tražim haljinu za svadbu već sam živcana a tek hodam pola sata 😒 još mi je prodavačica REKLA UHH PITANJE U STA VI STANETE!! Onda je za sekundu shvatila kako je to ispalo 😂

Dija85
    11. Rujan 2018. 12:01

Anđeo_

Ja tražim haljinu za svadbu već sam živcana a tek hodam pola sata 😒 još mi je prodavačica REKLA UHH PITANJE U STA VI STANETE!! Onda je za sekundu shvatila kako je to ispalo 😂

😂😂😂😂  brži jezik od pameti hehe. Sretno u potrazi! 

11. Rujan 2018. 12:05

Christyy ma to ti sve ode ak dobijes neki normalni broj kila, naravno da ak dobijes 35 da neces tako brzo skinuti, ali svejedno mislim da se moze do djetetovog prvog rodendana biti na staroj kilazi cak i u tom slucaju, a i nemas vremena uz malu bebu misliti na svoje obroke i slicno, jedes kad stignes i trcis na sve strane tak da to ode samo tako 😉
    Andeo prodavacica je kretenka bas ispala 🤦🏼‍♀️. Jesi nasla haljinu na kraju?

Isssa
    11. Rujan 2018. 12:24

Anđeo_

Ma jedem ko termit, svaki slobodan trenutak a za slatko ubijam 😂, jutros mi je doručak prvi bio u 7, već sam kolače tamanila, bananu i evo opet doručkovala, mali me pojede 😂, a uskoro će i ručak 😀
    Trudnički tečaj u baruna Filipovića nije bio niti dobar niti loš, za 2 dana sam sve zaboravila. 
    Meni osobno bezveze. U Petrovoj sam naučila sve o dojenju, presvlačenju, pupku i svim ostalim stvarima, baš mi je bila patronažna i pitala gdje sam išla na tečaj, pa sam joj rekla da sam sve u Petrovoj naučila, i jako ih je pohvalila😀, mi s ovog područja spadamo na sv.Duh pa mi je malo pričala kako to tamo funkcionira, uglavnom veli da je koma naspram Petrove, baš se iznenadila 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.