Crna super! Sretno!! Ajme, sretna sam ko da ja idem roditi, mora da me hormoni peru zadnjih dana dodatno.
Petrapp kako si ti? Osim sto hrabris druge cure ovdje.. sta su vam rekli, kad bi mogle doma vas 2, Lucija je malo na suncanju, jel da? Ako sam krivo zapamtila, oprosti, smusena sam.
Crnaa jaooo pa ti si sutraa MAMA 👏👏👏👏 vehaaa samo hrabroo i bit ce brz oporavak 😁😁😁💪💪💪
Anđeo jesi našla haljinu? Ja san sada otkako sam trudna gledala da bi uzela onu koja se moze vezat na 101 način 😁 izgleda mi full fora a na trudnica izgleda bas ljepo s obzirom da je mozes obuc kako ces 🙂
I mene pomalo kao da lovi neki strah svi govore ajde jos malo naspavaj se poslije neces koliko jos jesi spremna ohhh pa jeli ikad itko spreman na to?? Mislim dosta mi je i stvarno bi da bude kraj al da sam spremna nisam mislim ni da kad krene ne budem spremna na to... I meni je vec dva mj bebo glavom za dole.. Pa kad počne kopat osjetim 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Crna sretno ti, sve najbolje zelim, da sve prodje kako treba, drzim ti fige 🤞🤞💖💖 jesenske su pocele frcati kao prave, 😁 jedva cekam svoj porod iako se i bojim.Kao sto vi i razmisljate o tome, tako i ja. Imala sam dosta prebolnih kontrakcija da zanemim zadnja tri mjeseca, pa me zato strah, kontam kako cu tek porod da izdrzim, nekako si mislim da nemam snage za to, to me najveca briga.Isto tako bebac je aktivan ali dosta manje, cini mi se da je to ono sto kazu da na kraju beba se smiri jer nema mjesta. Pa isto komplikacije i to sve, posteljica, hitan carski,... Ma o svemu mislim i sekiram se a zapravo sve ok za sada.. Trebale bismo se opustiti zaista, prezivjet cemo, a isplati se sigurno 😁🤭 pa ne mogu da docekam da vidim svog sincica, odmah dobijem snagu 💪 😁😁
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Crna, sretno sutra. Dolazi nam još jedan dječačić.
Petrapp - ja se na tvom mjestu uopće ne bih zamarala time. Malena je apgar 10/10, doktori ju stvarno hvale, rodjena je sa super kilažom, super napreduje... ja mislim da je dosla bas kad je bilo sudjeno da dodje. A to za kuću... meni je slična situacija bila prošle godine sa jednim super stanom. Ali na kraju se ispostavilo da je super da ga nismo uzeli jer nakon 1.1 kada sam trebala dignuti kredit, vise nisam bila sa svojom placom kreditno sposobna jer se zakon promijenio. Eto, kapara bi nam bila propala.
Isssa pa u principu sve vise manje znam..nadam se da me neće skroz uspavati nego da ću bit budna..a za vodu znam..kupila sam si od 0,7l,stavila keksice..još sutra ujutro smijem jesti Al mislim da mi neće biti do ničeg..
Isssa pa u principu sve vise manje znam..nadam se da me neće skroz uspavati nego da ću bit budna..a za vodu znam..kupila sam si od 0,7l,stavila keksice..još sutra ujutro smijem jesti Al mislim da mi neće biti do ničeg..
Sretno i brzi oporavak 😀😀😀😀😀
Crnasuper! Sretno!! Ajme, sretna sam ko da ja idem roditi, mora da me hormoni peru zadnjih dana dodatno.
Petrapp kako si ti? Osim sto hrabris druge cure ovdje.. sta su vam rekli, kad bi mogle doma vas 2, Lucija je malo na suncanju, jel da? Ako sam krivo zapamtila, oprosti, smusena sam.
Ja sam još jučer mogla ići kući, ali to ne želim nikako bez svoje curice. Nisi krivo zapamtila, Lucija se još danas sunča i izgleda da joj to godi. Od žutice bebice postanu jako pospane i trome, a ona je opet živnula. Jutros u pola 6 smo pokušali sisati, al kak je malecka i usta su joj sitna pa joj je bilo teško uhvatiti bradavicu, pa smo imali od 8 potragu za medelinim šeširićima po zg, u 9 je pojela 15 ml na bočicu bez problema, a ostalih 5 dobila na sondu, a onda smo u 12 sondu izvadili i posisala je na sisi oko 5 ml, a 10ml na bočicu i opet počela bljuckati, tako da su joj vratili sondicu. Opet u 6 imamo pokušaj sisanja. Od jučerašnjih 2335g danas imamo 2390g što je za nju veliki napredak. Samo da uhvatimo ritam hranjenja, već će biti lakše i onda će je vjerojatno i maknuti iz inkubatora, i nadam se doma. Prvotno mi je pedijatrica rekla minimalno tj dana što bi bilo u čet, ali mislim da bi možda za vikend mogle doma.
Uh, tako kad znas da je sutra, ja bas ne bi mogla od uzbuđenja zaspati. A sigurno je i prelijep osjecaj znati da je bas sutra.
Kike ima ih i vecih panicara od nas. Zadnji pjt kad sam Rhesus vadila ja i jos jedna trudnica, pita nju sestra ka jel joj lose kad vadi krv, kaze zena uvik mi je lose do te granice da mi se manta. I nista polegne ju ona za izvadit krv. Kaze ova druga ka posto joj je brzo porod da kako ce ona to. Kaze zena ne zanima me, neka ga izvade kako izvade. Hahhhha. Mislim kad krene da cemo nadljudske moci dobit pa ce bit podnosljivo.
Nemam ni ja neki bas prag boli, uvik na prvi dan menge udrem po jedan dva Neofena.
Ostataka posta mi je izbrisalo grr.
Ja sam dobro, mislim da je moj oporavak nakon carskog prošao super. Nije me jako niti boljelo, niti ne krvarim puno, naspram cura koje su rodile prirodnim putem ja sam super pokretna. Sestre me zovu speedy gonzales 😄. Ali ja ne moram podizati bebu niti išta raditi oko nje, tako da sam se imala vremena i odmoriti neovisno o tome što se ponoći budim svaka 3 sata, i ludog ritma u bolnici gdje dan počinje oko pola 5 😣. Sve što trebam je masirati cice i izdajati se.
Uh, tako kad znas da je sutra, ja bas ne bi mogla od uzbuđenja zaspati. A sigurno je i prelijep osjecaj znati da je bas sutra.
Kikeima ih i vecih panicara od nas. Zadnji pjt kad sam Rhesus vadila ja i jos jedna trudnica, pita nju sestra ka jel joj lose kad vadi krv, kaze zena uvik mi je lose do te granice da mi se manta. I nista polegne ju ona za izvadit krv. Kaze ova druga ka posto joj je brzo porod da kako ce ona to. Kaze zena ne zanima me, neka ga izvade kako izvade. Hahhhha. Mislim kad krene da cemo nadljudske moci dobit pa ce bit podnosljivo.
Nemam ni ja neki bas prag boli, uvik na prvi dan menge udrem po jedan dva Neofena.
Ja sam ti jedna od tih koja pada u nesvijest kod vađenja krvi, pa da me sad netko vidi ne bi vjerovao da sam to ja. Od dolaska u rodilište ispikali su me barem 10 puta, ne računajući pikanje za epiduralnu 😄 al živa sam ostala.
Sortiraj odgovore
Najstariji