Ima koja da će sutra put Petrove u rađaonu? Ja ja ja😱😱😱
U 15 se moram javiti u rađaonu i to je to..carski..Starčević odlučio..koliko mi je drago da znam kako će završiti i kad,toliko me sad strah i postajem svjesna da od sutra smo povećana obitelj za jednog člana..
Sretno ti bilo draga! Sutra imaš novu bebicu u rukama 😘
Crna 😱😱😱 sretnooooo :) sve ce biti super...
Dija, tako je i meni.. panika me uhvati jer jos nikad nisam drzala malu bebu u rukama, ali virujem da nam je to svima urodeno i da cemo znati kako kad se desi.. mi cak ni ime nemamo izabrano 😱 nekad se osjecam da sam cila nespremna a evo 9 dana do termina.. nema smisla panicati jer samo sebi radis gore.. ja kad se prestrasim da nesto necu znati podem na youtube i trazim instrukcije 😂
Andeo jesi nasla haljinu? H&m ima dobar izbor haljina.. nisu nesto prefancy ali su udobne i slatke..
Ima koja da će sutra put Petrove u rađaonu? Ja ja ja😱😱😱
U 15 se moram javiti u rađaonu i to je to..carski..Starčević odlučio..koliko mi je drago da znam kako će završiti i kad,toliko me sad strah i postajem svjesna da od sutra smo povećana obitelj za jednog člana..
Ajmeee! 🤭🤭 Stizeeee bebicaaaa! 😊
url=https://lilypie.com]
Crna sretno sutra.
Petra sigurno da nisi sama kriva za prerani porod, na neke stvari ne mozemo sami utjecati, skupi se x faktora. Curica super napreduje, glavno da je ona zdrava.
Christy ja o porodu uopce ne mislim, al opet mislim da je lakse ne mislit u slucaju da prije nisi ima porod. Tipa da mi je drugo dijete na osnovu prvog iskustva ko zna sta bi mislila. Ja cesto razmisljam o tom zatku, oce se ili nece namistit kako triba, pa pokusavam ustanovit po udarcima kako je namjesten.
Po udarcima uopce ne kuzim di mu je glava a di rep hahhha. Osjetim neke udarce nisko i neke malo ispod pupka lijevo al tu se desava i skroz lijevo i blize pupku lijevo. Tu i tamo osjetim i nesto visoko gore, al opet sve lijevo i kao da je veca povrsina ispod hahhha.
Crna ma super! Sutra si mama jos jednom djecaku!! 😊❤Ajde, ti si sve to vec prosla, znas sto te ceka...ovaj put bez mucenja i vjerujem sa daleko brzim oporavkom!! Vjerujem da si uzbudena i da noces tesko da ce bit spavanja...no barem znas da je sutrs jos jedna buhtlica u tvojim rukama! Sretno!💟😘
Jelena nisam ni ja razmisljala do prije 2-3 dana.. nekako mi je to doslo samo od sebe, mozda zato sto me u zadnje vrijeme svi ispituju jel te strah? Jel se pripremas? Kolko ti je ostalo? I sl...
Meni je mali vec 2mj smjesten u polozaju za porod, jako jako nisko glavicom u zdjelici i tako ga i osjecam nisko a kad su udarci iznad pupka tocno znam da su mu tu nogice 😊
Christy a virujen ti da te stalno netko o tom pita jer i mene pitaju vec sada.
Ja sebi kad vidim da sam skroz odlutala i taj zadak i price oko njeg, sama se zaustavim i zavarim od smijeha jer dok ja tu mozgam on se u sto polozaja moguce vec promjenio, a do termina moze x raznih poza bit.
Tako i s porodom, svaka trudnoca i svaki porod je za sebe prica, dok ne krene ne mozes znat na cemu si.
Crna191 opa stiže nam bebica sutra, sretno i polako 😀
Za bebicu netrebaš apsolutno ništa do izlaska, a onda samo robicu, mi smo dobili paketić teta Violeta pelena tako da ni to ti ne treba za izlazak 😀, preporučam ti da si uzmeš neku flašu za vodu sa slamkom, trebat će ti jaaaaako, ako te još kaj zanima samo pitaj 😀
crna, drzi se! sve ce bit ok, sutra si sa svojim smotuljkom 💙
Ja se nisam bojala do momenta kad nismo usli u 9mj, ja sam takva pekmezica da je to cudo, postala sam cendravo deriste, mislilm da mi je prag boli ravan 0. Prosli pregled me pregledavalo vaginalno i pitam ja nju jel me treba ovo bolit? ona me blijedo pogleda i kaze da ne bi trebalo samo da je neugoda, pa smo se udavile od smijeha kako cu roditi ako me to boli 😅
i strah naravno kako cu ga drzati, hraniti i ostalih milijun upitnika! tak da vas skroz kuzim...
jelena, ne brini za zadak stigne se okrenut, samo sebe ubijas s pitanjima...tako sam i ja imala teoriju gdje je bebi sta, na kraju na uzv ispalo skroz obrnuto od mojih procjena rukica, koljena, leda i sl😂
Sortiraj odgovore
Najstariji