Ostataka posta mi je izbrisalo grr.
Ja sam dobro, mislim da je moj oporavak nakon carskog prošao super. Nije me jako niti boljelo, niti ne krvarim puno, naspram cura koje su rodile prirodnim putem ja sam super pokretna. Sestre me zovu speedy gonzales 😄. Ali ja ne moram podizati bebu niti išta raditi oko nje, tako da sam se imala vremena i odmoriti neovisno o tome što se ponoći budim svaka 3 sata, i ludog ritma u bolnici gdje dan počinje oko pola 5 😣. Sve što trebam je masirati cice i izdajati se.
Ma super da sve ide kako treba i da ona i pokusava sisati, lijepo dobiva na kilazi. Koliko mora biti da ju puste doma, 2500g?
Za usporedbu, ja sam imala 2 vaginalna poroda i nisam bas obilno krvarila osim taj prvi dan, nakon 10-ak dana vise krvi nije bilo ni traga. Mislim da je tu kljucan odmor zene jer sto se ti vise naprezes fizicki, to teze zacjeljuje sve unutra. Rez te ne boli? Oprosti ako sam dosadna, s tim nemam iskustva nikako pa me zanima, citala sam sta je Isssa pisala, ali moj mozak zaboravlja stvari nakon 10 min
Justme123 rez sad lagano osjetim, više kao stezanje nego bol, danas nisam ništa protiv bolova uzela, tako da je stvarno podnošljivo, al eto kažem ja se nisam morala naprezati i dizati dijete, nego se dignuti za odlazak na wc i tek 3 dan kad je mlijeko krenulo i počela se izdajati, tak da mislim da je i do toga.
Justme123 ne znam za kilažu to mi nisu rekli, ali znam da trenutno najviše prate da ne bi imala epizode nenormalnog disanja i hipoglikemiju.
Crna sretno sutra juhuu! :)
Cure koje ste rodile, znači li što to što me već najmanje tri sata bez prestanka boli donji dio leđa? Ali ne kao da me boli kičma jer sam se ukočila ili tako nešto, već ona mengasta bol. Ne širi se nigdje, bole samo leđa
Pozdrav kloksee. Ja sam u radovima, pa ne stignem bas tipkati ali pratim vas.
Isssa, bas mi je drago da se tako brzo oporavljas, ja mislim da nebi bila tako poletna ni nakon mjesec dana😀 ljubi nam naseg deckica malog😘
Petrapp, drago mi je da Lucija napreduje i drzim fige da sto prije idete skupa doma😘
Crna, sretnoooo, samo hrabro i sutra i ti imas svog malenog anđela😍😍😍
Vise ne znam sto ste jos pisale, ali vidjela sam lijepe busice i da su pregledi dobro prosli, to mi je drago. Lijepo vas pozdravljam, trudit cu se vise pisati😘😘😘😘
Cure koji su razlozi zašto dr odluci za carski?
Zadak
Dijabetes
Prethodni carski
Veličina bebe da ili ne??
Bas me zanima.. meni je beba jako velika, toliko da je mjere svakih 14 dana, E sad zanima me hoće li to utjecati na moj porod..
Ian meni je zbog prethodnog carskog i veličine bebe.. ako ti je prvi porod,puste te oni prirodno jer rađaju žene i po 4500gr bebe prirodno..ako se zakomplicira ideš na carski ali u pravilu probaju prirodno.. meni je i danas jedan dr bio za da probamo prirodno,drugi je rekao da ne..
Crna sretno sutra, javi nam se čim budeš u prilici.... stiže još jedna beba
Petra sigurno znaš i sama da nisi kriva za bilo šta, sigurna sam da si u toku trudnoće kao i sve mi radila najbolje što možeš za bebu i za sebe... razumijem zašto se tako osjećaš ali zbog sebe i svoje male princeze moraš da budeš full pozitivna... čitala sam nedavno kako noću izdajaš po cijelu noć i nosiš joj hranu svako 3 sata... vjeruj takva mama sigurno nije u trudnoći uradila bilo šta da ugrozi svoju bebu
Christy pokušaj da ne misliš o porodu kao o nečemu strašnom i bolnom, i ne misli unaprijed da će biti pretežak porod. Ja sam prvo imala užasan strah od prirodnog poroda, onda kad su rekli carski samo čitala najgore moguće opcije koje se mogu desiti... izludila... na kraju zavšilo tako da su mi ofmah po izlasku iz sale doveli bebu i prepustili je meni na brigu jer je cijelo vrijeme bila sa mnom, funkcionisalo bez problema, 48 sati nakon sekcije izašla kući, tu još bolje funkcionišemo i ja i ona... sad da mogu potpisala bih još tri takva carska 😊
Kužim, ali u principu ti ideš na carski prvenstveno zbog prethodnog carskog Jelda??
Mene je strah jer mi je u jednom mjerenju secer bio povišen i oni mene vode kao da imam gestacijski (a nemam ga čak mi je sad jako nizak i taj dan sam jela kolače jer sam zaboravila na mjerenje Al ne možeš njih sad uvjeriti da nije tako) pa Me zanima jel i to jedan od razloga da šalju na carski??
Bok! Zanima me koje su pripreme za carski? Ja vjerovatno imam iduci tjedan dogovoreni carski zbog bebe na zadak pa me zanima kako to ide?
Sortiraj odgovore
Najstariji